Live trading: EUR/USD dle obchodů institucí

Přinášíme náhled do obchodování z reálného účtu jednoho z profesionálních full-time traderů, který pravidelně přispívá v rámci denních expertních výhledů trhu do uzavřené VIP zóny - Forex Asistent.

Dle včerejšího expertního výhledu pro měnový pár EUR/USD, který byl zveřejněn v 9:53 SEČ, jsme uvedli, že se na cenové úrovni 1.1000 nachází akumulace silné institucionální poptávky, opční bariéra, institucionální Stop-Lossy a zároveň zde v 16:00 SEČ expirovala EUR 325 mln. opce. Tato cenová úroveň tak dle denního expertního výhledu trhu byla velmi zajímavá pro vyhledávání příležitostí vstupu do trhu na stranu long, nebo naopak vhodná hladina pro cílování short obchodů, jelikož trh je velmi často přitahován právě k těmto důležitým oblastem. Níže můžete vidět screenshot z reálného účtu, na kterém byl realizovaný tento intradenní obchod.

Trader dle Price Action strategie rozpoznal pravděpodobný obrat trhu, proto realizoval zisk ve výši 1 335 USD a uzavřel obchod před naplánovaným Profit-Targetem.


Zdroj:    FXstreet
Partners Financial Services