Business Institut – je důležité si správně vybrat!

PR článek | rubrika: Publicistika | 8. 9. 2015 | 2 komentáře
V dnešní době, pro niž je příznačná přítomnost konkurence snad v každé myslitelné oblasti podnikání či obchodu, se i jednotlivé formy studia navenek profilují podobně – každá jako ta nejlepší. Magisterské, inženýrské a další studijní programy se mezi sebou předhánějí o zájem studentů, v případě MBA studia tomu není jinak. A proto neslibujeme, nýbrž nabádáme: čtěte dál, zjistěte si fakta.
Business Institut – je důležité si správně vybrat!

Je vhodné studium MBA právě pro vás?

Business Institut je jednou z největších škol v ČR specializujících se na profesní vzdělávací programy MBA – tedy Master of Business Administration, dále BBA a LLM a mnoho dalších výukových aktivit. MBA studium ocení všichni podnikatelé, manažeři, členové managementu i zaměstnanci státní správy a neziskového sektoru. Často se ale pro MBA rozhodnou i čerství vysokoškolští absolventi, aby si zde doplnili praktické znalosti, které jim klasické studium na vysoké škole bohužel neposkytlo.

Workshopy s profesionálními lektory táhnou

Business Institut si zakládá na tom, aby byl pro studenty čas strávený studiem beze zbytku účelný a přínosný. Výuka je soustředěná do malých studijních skupin, podpořena péčí špičkových odborníků a profesionálních lektorů. Kapacita programů je omezena na 15 míst, tak aby mohla být každému studentovi věnována maximální pozornost. Navíc je prezenční studium doplněno moderním e-learningem.

V současnosti spolupracuje Business Institut se 170 profesionály z různých oblastí, nad rámec výuky mohou studenti využívat lektorských konzultací, a dokonce navštěvovat i kurzy mimo svůj studijní program. Škola dále pořádá bezplatné semináře na zajímavá témata. Studentům a absolventům přednášel například herec a rétor Jan Přeučil, psycholog a psychiatr Jan Cimický, dále Tomáš Čupr, Jan Pirk, Zbyněk Frolík, Roman Vaněk nebo Dalibor Dědek.

Učíte se praxí a v praxi se také uplatníte

Význam lektorů je skutečně zásadní. Přítomnost odborníků z konkrétních oblastí a podnikatelských pozic umožňuje učit a vzdělávat skutečnými příklady z praxe, ne jenom učebnicovými teoriemi. Interaktivní workshopy v úzkých skupinách diskutujících vám přinesou poznatky, které z žádné literatury nevyčtete, a pomohou vám zformovat vaše osobní know-how v dané problematice. Zajímavou možností v rámci studia jsou navíc blokové moduly a coffee breaky se zajímavými osobnostmi. 

Váš čas je důležitý

Na Business Institutu dobře vědí, že čas je jednou z nejdůležitějších komodit dneška. Váží si času svých studentů a zakládají si na schopnosti pružně reagovat na jejich požadavky. Kombinované studium v sobě sdružuje distanční formu metodou e-learningu s přínosnými lektorskými setkáními. Jejich návštěva je doporučována, povinné ale nejsou. Začít studovat můžete navíc prakticky kdykoliv. Výukový cyklus sice začíná vždy počátkem února, května a listopadu, ale na základě individuální žádosti můžete začít i mimo vyhrazený plán.

Literatura, společenský život a dárky navíc

V rámci e-learningového systému disponuje každý student vlastní webovou sekcí, v níž najde všechny studijní informace a materiály – přehledně a na jediném místě. K tomu může používat bezmála tisícisvazkovou knihovnu, získá přístup do online právní knihovny Beck-online PRO nebo slevy na nákup knih u vybraných nakladatelství i bonusovou kartu nabízející slevy od více než 2000 partnerských společností. Mimo oficiální akademické prostředí je zvláštní prostor věnován i neformálním společenským setkáním a networkingovým aktivitám.

Zvýšení ceny na trhu práce

Naprostá většina absolventů doporučuje studium na Business Institutu a celých 85 % potvrzuje i návratnost investice, kterou do studia MBA vložili, a to do dvou let od jeho ukončení. Jak ve zkratce vystihnout tuto prestižní školu? Zvýšení ceny na trhu práce. Členství v asociaci zaměřené na zvyšování kvality škol a vzdělání Accreditation Council for Business Schools and Programs. To jsou fakta. To je Business Institut.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+28
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

28. 3. 2024 | Hynek Just

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem týmové práce,“ tvrdí Kateřina Barbier, která se loni v létě stala generální ředitelkou HP pro... celý článek

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

26. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách? A musí si zaměstnavatel nechat kutila, který kvůli nepozornosti způsobí v práci výbuch?... celý článek

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

20. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

O růstu minimální mzdy má nově rozhodovat předem daný „vzoreček“ navázaný na vývoj průměrné mzdy. Zároveň klesne počet úrovní zaručeného platu.

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

19. 3. 2024 | Petr Kučera

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme přehled podle zkušeností pracovníků finančních úřadů a ohlasů čtenářů.

Partners Financial Services