Kdo letos získá Cenu veřejnosti v soutěži Zlatá koruna?

PR článek | rubrika: PR Článek | 12. 4. 2010
Tak už se to zase blíží. V neděli 4. dubna úderem půlnoci bylo rozhodnuto, kterých dvacet finančních produktů postupuje do finále a má šanci získat jedno z nejprestižnějších ocenění na finančním trhu. Těch postupujících produktů nakonec bylo jednadvacet. Rozhodli o tom sami hlasující, když díky nim na dvacátém místě skončily dva produkty se stejným počtem hlasů, a tak musely postoupit oba.

Letos se opět nominační kolo hlasování proměnilo v bitvu, která si v ničem nezadala s loňskem. Do hlasování se zapojilo 58 105 účastníků, jen o pár stovek méně než loni. Zatímco loni se v nominacích objevilo 615 produktů, letos jich bylo 695. Možná leckoho překvapí, že tolik finančních produktů vůbec existuje. Zdaleka to však nejsou všechny. I tak je to úctyhodné číslo.

O to více obdivu zasluhují produkty, které z nominací postoupily a u klientů mají největší důvěru. Nejvíce nominací, celkově čtyři, získala mBank za své internetové bankovnictví, mKonto a produkty eMax a eMax Plus. Tři produkty má ve finále GE Money Bank. Je to Internet Banka, která v Ceně veřejnosti zvítězila loni, dále Konto Genius Active a Expres půjčka. Do finále se dostaly i tři produkty České spořitelny, Chytrá karta, Osobní účet a Servis 24. Raiffeisen stavební spořitelna má ve finálovém kole dva produkty, Nízkou hyposplátku, která loni skončila třetí a produkt Helios. Konkurovat jim bude Atraktiv úvěr 3,7% Českomoravské stavební spořitelny. Z pojišťoven se do finále probojovaly Kooperativa s životním pojištěním Perspektiva 7 BN, Česká pojišťovna s dětským pojištěním Sluníčko Plus, Generali pojišťovna s produktem Bydlení s asistencí a Wüstenrot pojišťovna s Wüstenrot EveryBody. Do finále se dostal i jeden produkt penzijního připojištění, který nabízí AXA penzijní fond. O přízeň veřejnosti bojuje i eKonto Raiffeisenbank a dva spočicí účty, ING Konto od ING Bank a letošní novinka na trhu, Spořicí účet od AXA Bank.

Kdo v této silné konkurenci uspěje a odnese si vavříny za vítězství se rozhodne do 19. května, kdy končí finálové hlasování. Hlasovat je možné na www.zlatakoruna.info a prostřednictvím SMS zpráv. O tom, jak je toto hlasování populární, svědčí loňská účast, kdy hlasy do této ankety poslalo 126 tisíc lidí.

Cena veřejnosti bude slavnostně vyhlášena 3. června v TOP HOTELu Praha. Společně s ní bude vyhlášena i Cena podnikatelů, která oceňuje nejlepší produkty pro malé a střední podnikatele. Hlasy pro tyto produkty lze zasílat také do 19. května pouze prostřednictvím internetu na stránkách www.zlatakoruna.info . Současně budou vyhlášeny Zlaté, Stříbrné a Bronzové koruny v patnácti základních kategoriích soutěže na základě hodnocení odborné poroty, Finanční akademie, která byla letos rozšířena na 314 členů. Této základní části soutěže se letos zúčastní 204 produktů od 75 finančních společností. Finanční akademie, tak jako v minulých letech, vyhlásí rovněž Novinku roku. Letos do soutěže o tuto cenu přihlásilo 33 finančních společností 53 novinek, které se v poslední době objevily na trhu.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

28. 3. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

Česká spořitelna opět změní způsob úročení svého spořicího účtu. Komplikované podmínky, které zavedla teprve před pár měsíci, od června výrazně zjednoduší.

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně černou, puntíkatou, s vlnkami, s barvami oblíbeného sportovního klubu nebo tu z ryzího zlata?... celý článek

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

25. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

Připlatí si hlavně lidé, kteří zadávají příkazy na pobočkách nebo trvají na papírových výpisech. Zdražení se ale může dotknout i těch, kdo účet ovládají elektronicky.

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

22. 3. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

Česká spořitelna, Komerční banka a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například... celý článek

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

21. 3. 2024 | Petr Kučera

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

Max banka od dubna zavře svou jedinou pobočku. Nachází se v pražské ulici Na strži u stanice metra Pankrác vedle sídla této banky.

Partners Financial Services