Mějte výdaje pod kontrolou

PR článek | rubrika: PR Článek | 11. 11. 2013
Mějte výdaje pod kontrolou
Doba ruční evidence výdajů, papírů a excelovských tabulek skončila. Spravujte své výdaje online.

Znát své výdaje – jak jsou vysoké a které patří mezi ty největší, jak se v průběhu roku vyvíjí nebo jak si stojí oproti příjmům – je praktické z mnoha důvodů. Víte, co si můžete dovolit a na čem můžete ušetřit. Abyste ale nemuseli trávit hodiny zapisováním, tříděním a počítáním výdajů (ať už na papíře, nebo v Excelu), jsou tu různé programy a internetové nástroje, které to zvládnou mnohem efektivněji za vás. Ale co když to za vás udělá přímo banka? Podívejme se, co dokáže nová služba Era osobní finance, která je prostřednictvím bezplatného Era portálu dostupná každému, tedy nejen majitelům Era účtů.

Era osobní finance automaticky roztřídí vaše výdaje

Abyste měli přehled, kolik a za co utrácíte, musíte své výdaje nejprve roztřídit. Již tady vám může efektivně pomoci služba Era osobní finance – pozná a automaticky roztřídí nejběžnější výdaje (za jídlo, elektřinu, telefon, …). Navíc umí automaticky zpracovat a zařadit výdaje z historie plateb realizovaných přes jiné banky. Výdaje lze zadávat i ručně a evidovat tak můžete i nákupy v hotovosti.

Obrázek vydá za tisíc slov

Roztříděné platby Era osobní finance automaticky zobrazí v přehledných grafech. Můžete tak na první pohled zjistit, za co utrácíte nejvíc a kolik v jednotlivých kategoriích (oblečení, potraviny apod.). Ještě zajímavější je sledovat vývoj výdajů v čase. Můžete tak ověřit, zda vám některé výdaje příliš nerostou. Samozřejmostí je srovnání příjmů a výdajů v jednotlivých měsících.

Přehled je praktický, ale co z toho

Era osobní finance vám pomáhají šetřit. Pokud vám totiž připadá, že některé výdaje příliš rostou, nebo je chcete jen omezit, stačí si stanovit částku, kterou nechcete překročit, a nastavit si v Era osobních financích pro danou kategorii výdajů rozpočet. Ten vás upozorní, pokud se vaše útrata přiblíží zvolené částce.

Jak na to?

Požádejte o bezplatný Era portál se službou Era osobní finance na kterékoliv poště nebo v Era finančním centru.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

16. 4. 2024 | Petr Kučera

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

Zavázali jste se, že na peníze po určitou dobu nesáhnete. Jenže je nečekaně potřebujete dřív. Aspoň část. Jde to? A jakou sankci vám banka naúčtuje? Podmínky v jednotlivých bankách... celý článek

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

10. 4. 2024 | Petr Kučera

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

Klienti UniCredit Bank mohou nově využívat bankovní identitu také pro online ověření vůči soukromým společnostem – například pojišťovnám, telefonním operátorům a dalším.

Nová Partners Banka má po prvním měsíci 22 tisíc klientů

8. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Nová Partners Banka má po prvním měsíci 22 tisíc klientů

Partners Banka získala za první měsíc ostrého provozu přes 22 tisíc klientů. Uložili si u ní více než 4,1 miliardy korun.

Partners Financial Services