Slevoparáda.cz: finanční bonusy a slevy poprvé pod jednou střechou

Zdeněk Bubák | rubrika: Co se děje | 15. 4. 2013 | 1 komentář
Češi jsou přeborníci na hledání slev. Ostatně boom slevových portálů srovnatelný s tím naším byste na světovém webu těžko hledali. Slevy a bonusy nabízejí ale také banky, pojišťovny a další finanční instituce. A lidé je často využívají. Jen je posbírat na jedno místo... Tady je.
Slevoparáda.cz: finanční bonusy a slevy poprvé pod jednou střechou
Finparáda

Text vznikl v redakci serveru Finparáda, který zásobuje Peníze.cz daty z oblasti bankovních účtů, spoření a půjček

Aktuální akce v bankách

Často jde o akce s omezeným trváním, kdy banka například zvýší sazbu na spořicím účtu, odpouští poplatek za poskytnutí úvěru, přidá klientovi na účet určitou částku při splnění stanovených podmínek nebo zaplatí bonus za získání dalšího klienta.

Vlastnictví kreditních karet je často spojeno s možností získat slevy u partnerských obchodníků.

AXA Bank například připíše na váš spořicí účet částku 4500 korun, když si tento účet u ní zřídíte přes společnost AWD a zároveň s AXA pojišťovnou uzavřete pojistnou smlouvu o investičním životním pojištění Alternativ Invest – tarif 100Q nebo pojistnou smlouvu o rizikovém životním pojištění Risk Life - tarif 305 s počátkem pojištění nejpozději od 30. září 2013 a současně zůstatek na vašem spořicím účtu neklesne v období od 1. července 2013 do 31. března 2014 pod částku 100 000 Kč. 

Raiffeisen stavební spořitelny získáte 50procentní slevu z úhrady za uzavření smlouvy o stavebním spoření, pokud jste byli doporučeni jiným klientem. Klient „tipař“ může získat odměnu 500 Kč.

Pokud použijete Era kreditku při platbě u čerpacích stanic Čepro EuroOil, získáte slevu na nákup pohonných hmot 0,40 Kč na litr.

GE Money Bank můžete získat až 900 korun v případě, že bance doporučíte nové klienty, kteří si u GE Money Bank rovněž založí účet Genius Active.

Ten, kdo získá RePůjčku od Equa bank, obdrží na svůj běžný účet v Equa bank speciální bonus ve výši tisíc korun.

Sberbank nabízí svým klientům nový produkt s názvem FÉR půjčka. Těm, kteří FÉR půjčku včas a řádně splatí, Sberbank vyplatí bonus ve výši až 20 procent poskytnutého úvěru. Za pořízení a vedení úvěru banka nevybírá žádné poplatky. Například při úvěru ve výši 150 000 Kč a splatnosti sedm let získáte bonus 30 000 Kč (20 % z poskytnuté výše úvěru). Měsíčně budete splácet 2903,52 Kč. RPSN před odečtením vráceného bonusu činí 16,2 % a po jeho odečtení jen 11,0 %.

Slev a bonusů nabízených bankami a pojišťovnami je samozřejmě mnohem více. Nabízejí je jak staré, tak nové banky, a to jak výše zmíněná Equa bank, tak ZUNO či Air Bank.

Slevoparáda.cz: První finanční slevový portál

Finanční zpravodajský portál Finparáda.cz nyní přichází s novým projektem. Jde o soustředění informací o všech slevách a bonusech od bank, stavebních spořitelen, pojišťoven a penzijních společností na jednom místě. Stránky jsou jednak součástí jednotlivých produktových agend na Finparádě, jednak se na ně snadnod dostanete i přes novou stránku Slevoparáda.cz.

U běžných účtů najdete nyní na Slevoparádě kolem čtyřiceti slev a bonusů, u spoření nebo pojištění kolem dvaceti. Penzijní společnosti nabízejí zhruba deset slev celkem, avšak za oblast úvěrů, hypoték a kreditních karet můžete surfovat mezi sedmdesáti slevovými nabídkami. 

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tomáš Čupr: Slevomat je miliardová firma!

13. 10. 2012 | Ondřej Tůma | 5 komentářů

Tomáš Čupr: Slevomat je miliardová firma!

Tomáš Čupr už není výkonným ředitelem Slevomatu. Proč? Jaká byla nejvyšší nabídka k prodeji, kterou odmítnul? A co mu nejvíc vadí na českém podnikatelském prostředí? Přečtěte si exkluzivní... celý článek

Slevové servery: Nejslabší máte padáka!

5. 9. 2012 | Ondřej Tůma | 8 komentářů

Slevové servery: Nejslabší máte padáka!

I když letos za slevové poukazy utratíme dvakrát víc než loni, počet slevových serverů výrazně klesá. Jaké trendy nás budou čekat v nejbližší době? A ovlivní internetový trh se slevami... celý článek

Petr Kováčik: Loni jsme za slevy utratili 1,9 miliardy korun

17. 3. 2012 | Ondřej Tůma | 2 komentáře

Petr Kováčik: Loni jsme za slevy utratili 1,9 miliardy korun

Pokračování exkluzivního rozhovoru ze zákulisí slevového byznysu. Ředitel slevového agregátoru Skrz.cz prozrazuje, kolik peněz (a za co) Češi utratí na slevových serverech a uvádí na... celý článek

Lesk a bída slevových serverů

18. 10. 2011 | Ondřej Tůma | 17 komentářů

Lesk a bída slevových serverů

Slevové servery vtrhly na český internet jak velká voda. Majitelům – tedy aspoň těm z první vlny – přinesly pěkné zisky, návštěvníkům nabídly řadu atraktivních slev a mnoha firmám daly... celý článek

Očima expertů: Slevových serverů je příliš mnoho!

20. 5. 2011 | Ondřej Tůma | 9 komentářů

Očima expertů: Slevových serverů je příliš mnoho!

Může se na českém trhu udržet tak velký počet slevových serverů? Jak se obrovské množství nabídek promítne na kvalitu služeb? Námi oslovení experti se shodli na tom, že současný stav... celý článek

Partners Financial Services