Stavební spoření stále v kurzu. Hit sezony: Bonusový vklad od Lišky

PR článek | rubrika: PR Článek | 5. 3. 2012 | 2 komentáře
Stavební spoření stále v kurzu. Hit sezony: Bonusový vklad od Lišky
O Češích se traduje, že jsou národem velmi spořivým. Bezpečně a se zajímavým výnosem mají například uloženo více než 430 miliard korun na vkladových účtech u stavebních spořitelen. Dalších asi 500 miliard korun úspor drží na běžných účtech, bohužel s doslova zanedbatelným zhodnocením. A téměř 120 miliard korun schraňují lidé dokonce v hotovosti doma pod pomyslným polštářem, to znamená s nulovým zhodnocením.

A o kolik takto přicházejí? Rozhodně o nemalé částky. Přitom svým přístupem dokazují, že opravdu spořit dovedou a že jsou pro ně úspory důležité. Ale na druhou stranu je z čísel patrné to, že vědomě i nevědomě často přehlížejí i dobré možnosti své úspory dále zhodnocovat. Dostupných, výhodných a bezpečných možností se nabízí celá řada. Stačí se dotázat svého osobního finančního poradce ČMSS na zhodnocování úspor.

Osvědčeným pilířem rodinných financí je stavební spoření

O tom, že stavební spoření by nemělo chybět v žádné rodině a pokud možno by svou smlouvu měl mít každý člen rodiny, není sporu. O nesporných výhodách tohoto produktu se u Lišky přesvědčily již statisíce klientů.

Díky pevnému úročení vkladů a státní podpoře dosahuje stavební spoření velmi zajímavého zhodnocení. Současně si každý účastník stavebního spoření svými vklady postupně vytváří nárok na úvěr ze stavebního spoření. Co je také podstatné, že stavební spoření je maximálně bezpečné. Stojí za ním pevné finanční zázemí ČMSS, navíc vklady na stavebním spoření jsou ze zákona pojištěny, a to až do limitu odpovídajícího 100 tisíc eur. Jedná se přibližně o 2,5 milionu korun.

Stavební spoření ČMSS

Spoření si lze i pojistit

Pokud si klient sjedná pojištění spořicí fáze, pojišťovna v případě jeho úmrtí vyplatí částku, kterou zbývá naspořit do cílové částky stavebního spoření. I v případě této mezní události tak může rodina realizovat své záměry.

Hitem sezóny je Bonusový vklad od Lišky

Tato nabídka vychází vstříc zájmům klientů vyšším výnosem a vyšší likviditou naspořených prostředků, tedy operativnějším nakládáním s úsporami. Ke standardním výhodám stavebního spoření přidává Bonusový vklad od Lišky výhody další. Především bonus ve výši 1 % z vložených prostředků (50 000 až 99 000) nebo 1,1 % (100 000 Kč a více), zůstatek na účtu je přitom úročen úrokovou sazbou 2 % p.a. K tomu mají klienti vedení účtu Bonusového vkladu od Lišky po dobu dvou let zdarma. A po uplynutí dvou let od uzavření smlouvy je předčasná výpověď smlouvy před uplynutím zákonem dané vázací lhůty zdarma.

Účelným řešením je Červené konto od Lišky

Úspory na tomto spořicím účtu klient výhodně zhodnocuje a současně je má operativně kdykoliv k dispozici. Červené konto není zatíženo žádnými transakčními poplatky, což znamená, že neplatíte za zřízení, vedení ani zrušení účtu, neplatíte ani za transakce a ani za výpisy. Další velkou předností Červeného konta je obsluha peněz z pohodlí domova prostřednictvím elektronického bankovnictví, tj. po internetu nebo telefonem. Peníze máte neustále pod kontrolou. Zvolit si přitom můžete až dva libovolné protiúčty, na které budete prostředky z Červeného konta převádět bezplatně.

Červené konto od Lišky zprostředkovává ČMSS ve spolupráci s ČSOB/Poštovní spořitelnou.

Výhody

Stavební spoření: Atraktivní zhodnocení finančních prostředků s průměrným ročním výnosem až 5% p.a. Ze zákona jsou vklady pojištěny až do částky odpovídající limitu 100 000 eur.

Bonusový vklad od Lišky: Ideální řešení pro klienta, který chce zhodnocení úspor a rychlejší přístup k penězům. Úročení vkladu 2 % p.a. + prémie 1 % nebo 1,1 % z vložené částky.

Červené konto od Lišky: Prostředky nejsou vázány výpovědní lhůtou a díky bezplatnému elektronickému bankovnictví je můžete kdykoliv pohodlně používat.

Bližší informace o možnostech zhodnocování úspor získáte u svého osobního finančního poradce ČMSS. Jeho jméno a kontaktní spojení je tradičně uvedeno na ročním výpisu z účtu.

Ucelený přehled nabídky ČMSS najdete též na jejích webových stránkách: www.cmss.cz.

 

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

4. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

Zatímco například peníze z běžných a spořicích účtů míří po smrti majitele do dědictví, s penzijním či životní pojištěním je to komplikovanější. Životní úspory, mnohdy v řádech statisíců... celý článek

Stavební spoření v novém roce. První srovnání po snížení podpory

6. 2. 2024 | Petr Kielar

Stavební spoření v novém roce. První srovnání po snížení podpory

Nabídky stavebních spořitelen jsou teď zajímavé především díky pevnému úročení vkladů. Zatímco u spořicích účtů se očekává pokles sazeb, u stavebka je úročení neměnné. Která spořitelna... celý článek

Stavební spořitelny pomáhají klientům k energeticky úspornému bydlení

18. 12. 2023 | Lucie Kocurová

Stavební spořitelny pomáhají klientům k energeticky úspornému bydlení

Na českém trhu působí stavební spořitelny už třicet let a patří mezi stabilní finanční instituce. Ani jim se ale nevyhýbají různé změny a výkyvy. O tom, jak se s nimi vypořádávají a... celý článek

Nejlepší stavební spoření v prosinci. Kolik přinese po snížení podpory?

5. 12. 2023 | Petr Kielar

Nejlepší stavební spoření v prosinci. Kolik přinese po snížení podpory?

V prosinci je poslední příležitost, jak uzavřít smlouvu o stavebním spoření a získat státní podporu za celý kalendářní rok. Ta od ledna klesne na polovinu, stavební spořitelny ale slibují... celý článek

Stát zdaní podporu stavebního spoření. Co přinese výjimka z výjimky

2. 11. 2023 | Petr Kielar

Stát zdaní podporu stavebního spoření. Co přinese výjimka z výjimky

Vedle snížení státního příspěvku na stavební spoření přináší vládní balíček i málo známou novinku: příspěvek už nebude osvobozený od daně. Změna ovlivní tři miliony lidí, daň však zaplatí... celý článek

Partners Financial Services