Co přinesl rok 2015 na Peníze.cz

Monika Veselíková | rubrika: Co se děje | 23. 12. 2015
Čtenářům pravidelně přinášíme přehled novinek ze světa peněz a financí. Novinky a změny se ale dějí i na našich webech. Podívejte se, co jsme pro vás za posledních několik měsíců připravili, a hlasujte, která z novinek se vám líbí nejvíc (nebo naopak nejméně).
Co přinesl rok 2015 na Peníze.cz

Možná už jste jich všimli, některé dokonce použili. Další sice nejsou tolik na očích, přesto je využíváte pokaždé, když kliknete na náš web. Tak jako tak, teď si je můžete prohlédnout všechny najednou. A pokud vám na našich webech i přes tenhle příval schází, dejte nám vědět v diskuzi pod článkem. Pokud váš tip vybereme a zprovozníme, čeká vás hodnotný dárek.

Kdo hledá, na Peníze.cz najde

+11
+
-

Jak na hypotéku, koupi nebo prodej bytu. Článků na téma bydlení najdete na Peníze.cz mnoho a nově tu můžete hledat i samotné bydlení – spustili jsme katalog realit. Ať už chcete nemovitost koupit, využít jako investiční příležitost, nebo jen hledáte pronájem, můžete si na Peníze.cz vybrat z desetitisíců nabídek realitních kanceláří a developerských projektů z celé České republiky. Pomůžeme najít byt, rodinný dům, pozemek, rekreační i komerční objekty. Pokud náhodou provozujete realitní kancelář nebo stavíte nové domy a vaše nemovitosti v nabídce nejsou, dejte nám vědět, rádi je přidáme.

+2
+
-

Financovat nové bydlení se většinou nedá, pokud chybí stálý příjem. Pokud jste o něj přišli nebo máte pocit, že jinde by bylo líp a za víc peněz, můžete se u nás porozhlédnout. Máme pro vás komplexní a pravidelně aktualizovanou nabídku pracovních pozic z předních pracovních portálů a úřadů práce v České republice. Všechna volná místa ve vašem okrese i obci si tak můžete prohlédnout pohodlně na jednom místě.

+2
+
-

Vedle bydlení a zaměstnání najdete na Peníze.cz také profesionály, kteří pomůžou s řešením daní i účetnictví. V našich profesních rejstřících pohodlně a rychle vyhledáte daňové poradce, auditory nebo účetní přímo z vašeho města.

Pro podnikatele i obchodníky

+2
+
-

Podnikáte? Myslíme i na vás. Zatímco loni jsme přihodili novou kalkulačku – výpočet mateřské pro OSVČ, letos jsme přidali celou sekci. Najdete v ní všechno, co vás zajímá ohledně elektronické evidence tržeb – přehled novinek, rozhovory i názory expertů.

+1
+
-

Zkrátka nepřišli tenhle rok ani obchodníci - s cennými papíry i cizími měnami. Ve spolupráci s finanční skupinou Roklen 24 jsme připravili on-line přehled akciových titulů na pražské burze a také zobrazení klíčových měnových párů v reálném čase.

+2
+
-

Stěhování serverů

V roce 2015 se činili i naši ajťáci. Kompletně nás přestěhovali – na nové servery. Díky tomu jsme jednak vyměnili „morálně zastaralý“ hardware za nejmodernější na trhu a taky se nám podařilo zvýšit výkon aplikačního a databázového serveru. Jednoduše řečeno, zrychlili jsme. Výpočty našich kalkulaček, hledání v rejstřících i registrech. Nové servery nám také umožňují větší zabezpečení uložených dat a jejich lepší dostupnost. Navíc, pokud se něco pokazí, můžeme teď rychleji chybu odstranit.

+7
+
-

Podejte zlepšovací návrh!

Víte o zlepšováku, databázi nebo katalogu, který by se hodil a na Peníze.cz není? Napište nám do diskuze. Protože jsme zrušili CAPTCHA, půjde vám to o dost snadněji. 

0
+
-

Brácha Finmag je i na papíře

Asi víte, že kromě webu Peníze.cz, který se snaží být spíš pomocníkem při zvládání každodenních trablů, spolu s vámi se přehrabává v neustále měněných a těžko srozumitelných zákonech, ještě nesrozumitelnějších podmínkách finančních produktů, který se spolu s vámi snaží reklamovat „módní obuv“, tedy že kromě tohohle servisního webu chystáme ještě „pomalejší“ čtení, web Finmag, kde se píše o penězích v hlubších a širších souvislostech. Letos jsme se pustili do odvážného projektu: začali jsme vydávat papírovou verzi Finmagu – a zatím nám naše dítko dělá jen samou radost. Třeba by ji mohlo dělat i vám – jako drobnou ochutnávku si na této stránce můžete prohlédnout jedno ze starších čísel časopisu. A když v něm najdete zalíbení, můžete si ho i předplatit, případně z předplatného udělat dárek na poslední chvíli.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+6
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Škola zabíjí kreativitu

12. 12. 2015 | Ondřej Tůma, Martin Vlnas | 6 komentářů

Škola zabíjí kreativitu

Kdyby Popelka nešla na ples, nikdy by prince neuhnala. Příklad, na kterém Jan Mühlfeit s oblibou demonstruje, že pro každou pozitivní změnu ve svém životě musíme sami udělat první krok.... celý článek

Roční předplatné časopisu FINMAG zdarma pro 250 nejrychlejších

11. 8. 2015 | Ondřej Tůma

Roční předplatné časopisu FINMAG zdarma pro 250 nejrychlejších

Asi víte, že Peníze.cz mají sesterský web, alternativní finanční magazín Finmag. Co ale nejspíš nevíte, je to, že jsme začali vydávat zbrusu nový časopis Finmag. Tištěný. Je to v dnešní... celý článek

Ušetři.peníze.cz: Nechte si od nás poradit s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

7. 10. 2013 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Ušetři.peníze.cz: Nechte si od nás poradit s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

Hledáte profesionální bezplatné finanční poradenství na internetu? Chcete si nezávazně ověřit, zda je hypotéka, kterou vám nabídl váš osobní bankéř, opravdu tím nejlepším, co je na... celý článek

Novinka na Peníze.cz: Zkontrolujte si svého finančního poradce, pojišťovnu nebo banku

5. 9. 2013 | redakce Peníze.CZ | 4 komentáře

Novinka na Peníze.cz: Zkontrolujte si svého finančního poradce, pojišťovnu nebo banku

Ozval se vám finanční poradce, který tvrdí, že vám poradí s investicemi, a nejste si jisti, zda má od České národní banky povolení provozovat investiční poradenství? Nyní si ho u nás... celý článek

Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

14. 6. 2013 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

Přinášíme vám stručné představení klíčových novinek na našem webu za poslední tři měsíce.

Partners Financial Services