Vodafone pomáhá firmám růst

PR článek | rubrika: PR Článek | 10. 2. 2014
Jediná faktura za volání, e-maily, faxy, internet a další telekomunikační služby, to je jasná úspora. Je až s podivem, kolik firem u nás ještě za tyto služby utrácí zbytečně.
Vodafone pomáhá firmám růst

Vodafone OneNet šetří firmám peníze

Přitom řešení jsou snadná. Jako třeba OneNet od Vodafonu pro malé a střední firmy. Přinese podnikatelům nejen výhodný balíček mobilních služeb, mobilního i pevného připojení, pevné linky či nepřetržité péče. Důležité dnes totiž je, aby firma byla co nejsnáze dosažitelná pro klienta a dokázala rychle reagovat na jeho přání. Protože úspěch v podnikání jde ruku v ruce právě s rychlou a pohotovou komunikací s klientem.

Mnohdy se podnikatel ocitne v nepříjemné situaci, kdy nemůže vzít na schůzce hovor od zákazníka a mohl by tím přijít o další obchod. Pak je praktické, když se hovor po neúspěšném vyzvánění automaticky přepojí na telefon sekretářky nebo zástupce, kteří žádost vyřídí. Tento luxus si dnes může dopřát i menší firma. Mít přístup k pevným linkám, mobilům i rychlému internetu od jednoho poskytovatele a za jeden poplatek je velmi snadné. A to díky službě OneNet od Vodafonu, která sdružuje pevné i mobilní linky a internet pod jednu snadno ovladatelnou ústřednu.

Zaměstnanci firem, které využívají toto komunikační řešení, si mohou zdarma vzájemně neomezeně volat a ani si nemusejí pamatovat celá svá telefonní čísla, ale jen praktická čtyřčíslí. Mají také k dispozici skupinovou hlasovou schránku, která pomáhá mimo pracovní dobu ukládáním vzkazů do jednoho souboru. Ten ráno přijde na předem určený firemní e-mail a vy máte okamžitě přehled o případných objednávkách, stížnostech nebo přáních.

Podtrženo a sečteno, pro vaši firmu řešení OneNet znamená jedinou fakturu s jasným přehledem o provolaných minutách a propojení zaměstnanců do jedné hlasové VPN, ve které si budou moci neomezeně volat. Služba vám navíc ušetří náklady na podnikání až o desítky procent a hlavně zabezpečí rychlé a přesné spojení se zákazníky i dodavateli.

Všichni zákazníci Vodafonu mají navíc k dispozici také OneNet Samoobsluhu, kde si sami mohou měnit nastavení účtu, přesměrovávat hovory nebo nastavit limity pro jednotlivá čísla.

Více informací na www.vodafone.cz/onenet-reseni

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Partners Financial Services