Kalkulačka cen mobilních operátorů: Dokážeme vám ušetřit až 50 procent z ceny tarifu

Nejste spokojeni s cenou svého mobilního tarifu? Rozčilujou vás nekvalitní služby stávajícího mobilního operátora? Potřebujete víc volných minut nebo neomezený internet? Končí vám studentský tarif a hledáte podobně levnou alternativu? Vyzkoušejte naši kalkulačku nejlevnějších mobilních tarifů. Dokážeme srazit cenu volání až o polovinu.
Kalkulačka cen mobilních operátorů: Dokážeme vám ušetřit až 50 procent z ceny tarifu

Svět mobilních tarifů nedávno zažil cenový otřes. Vše odstartovalo „revoluční“ zlevnění neomezeného tarifu, s nímž přišla Telefónica O2. Zde dne na den jeho cena spadla z téměř dvou tisícikorun na 749 korun za měsíc. Zbývající operátoři se pak museli nové cenové hladině rychle přizpůsobit, jinak jim hrozil masivní odliv zákazníků, kteří by se na dva roky smluvně uvázali u konkurence.

„Revoluce“ není revoluce. Řešení tu ale je.

Jak změny na trhu mobilních operátorů hodnotit? Jde o krok správným směrem, přesto je tu stále obrovský potenciál k dalším úsporám na straně klientů. Výrazné změny v ceníku mobilních operátorů se totiž zatím týkají jen nejdražších tarifů a i u nich mohou jít operátoři klidně ještě níž. Před námi je navíc stále také boj o levný mobilní internet. Jakkoliv se tedy mohou nové ceny zdát skvělé, skutečná revoluce by podle nás měla vypadat jinak.

Právě proto se náš web rozhodl navázat strategické partnerství s projektem Tarifomat, který na webové adrese www.tarifomat.cz provozuje jediný nezávislý kalkulátor cen mobilních paušálů schválený Českým telekomunikačním úřadem. Kalkulačku cen mobilních operátorů nyní najdete také na Peníze.cz. Klíčovou výhodou kalkulátoru je, že dokáže srovnat jak veřejné, tak i neveřejné nabídky mobilních operátorů. Právě díky neveřejným nabídkám a velkému objemu sjednaných paušálů, který Tarifomatu umožňuje vyjednat s mobilními operátory výhodnější podmínky, vám nyní dokážeme ušetřit až 50 procent z ceny stávajícího tarifu nebo naopak za stejnou cenu nabídnout mnohem výhodnější podmínky. Přesvědčte se sami:

Kalkulačka cen mobilních operátorů: Najděte si nejvýhodnější tarif

Mobilních paušálů je dnes jako much. A všechny jsou si velice podobné - tak trochu připomínají otylé masařky, nezdá se vám? Proto jsme pro vás připravili unikátní kalkulačku srovnávající ceny a výhody mobilních paušálů. Najděte si svou jehlu v kupce sena a ušetřete.

minut
SMS
750 Kč
Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Podle statistik Tarifomatu dosáhne na výhodnější podmínky osm z deseti lidí, kteří se jeho služby rozhodnou vyzkoušet. Služba je samozřejmě zcela bezplatná. Tarifomat i Peníze.cz si mezi sebe rozdělí provizi za sjednání nového mobilního tarifu, která žádným způsobem nenavýší vaši koncovou cenu.  

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-179
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 16 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 7. 2013 13:16, mlok

...go mobila a asi dalších 10 operátorů, kteří jsou vesměs všichni levnější než zmíněná čtveřice. Evidentně je tahle kalkulačka jen reklamou na Bleskmobil

Zobrazit celé vlákno

+30
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

11. 7. 2013 9:40, Roman

Jem mi potvrdil, že mám nejlepší tarif. Tuzemsko neomezeně za 695 Kč u Vdfn

-16
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (16 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Revoluce v cenách mobilních tarifů? Sotva!

18. 4. 2013 | Ondřej Tůma | 14 komentářů

Revoluce v cenách mobilních tarifů? Sotva!

Nové tarify mobilních operátorů nejsou skutečnou cenovou revolucí. A jejich „převratné“ nabídky skrývají pěkné háčky.

Konec čekání na levnější hovory, noví operátoři se na trh třesou

17. 3. 2013 | ČTK, Kateřina Vokurková | 4 komentáře

Konec čekání na levnější hovory, noví operátoři se na trh třesou

Na český trh vstoupí nový virtuální operátor Centropol Telecom. Služby začne zákazníkům nabízet letos v září. Virtuálním operátorem se chce stát také Tesco a mediální skupina Mafra. celý článek

Očima expertů: Přinese čtvrtý mobilní operátor lepší ceny a služby?

2. 11. 2012 | Ondřej Tůma | 2 komentáře

Očima expertů: Přinese čtvrtý mobilní operátor lepší ceny a služby?

Telefonisti, tedy všichni, pozor! Možná přijde i čtvrtý operátor. Přinese nižší ceny a lepší služby? Ptali jsme se člena Rady Českého telekomunikačního úřadu Ondřeje Malého, Romana... celý článek

Příběhy všedního dne: proč se u nás zatraceně volá tak draze?

18. 9. 2012 | Petra Dlouhá | 19 komentářů

Příběhy všedního dne: proč se u nás zatraceně volá tak draze?

Předražené volání, donebevolající marže, jedna z nejhorších mobilních sítí v Evropě, oligopol tří firem, selhávající regulace. Podobné vysvědčení vystavují odborníci fungování mobilních... celý článek

Operátoři na hraně zákona: každá koruna dobrá

19. 6. 2012 | Jiří Hlavenka | 11 komentářů

Operátoři na hraně zákona: každá koruna dobrá

Triky a fauly telefonních operátorů.

Partners Financial Services