AXA Manager: soutěžte s námi o nejnovější iPad

redakce Peníze.CZ | rubrika: Soutěž | 3. 10. 2011
AXA Manager: soutěžte s námi o nejnovější iPad
Soutěž o iPhone, kterou jsme se skupinou AXA připravili letos v květnu vzbudila mezi čtenáři opravdový zájem. Jak to bude v soutěži o větší krabici od firmy Apple – iPad 2?

Když jsme uzavírali soutěž o iPhone, kterou v květnu připravily redakce Peníze.cz a Finmagu společně se skupinou AXA, byli jsme příjemně překvapeni zájmem našich čtenářů. Nyní tu máme něco ještě většího – soutěž o iPad 2, tablet od společnosti Apple.

Pravidla jsou stejná, jako byla posledně: kdo odpoví správně na deset soutěžních otázek a nechá na sebe aktuální a platné kontakty, bude zařazen do slosování. Z něj pak vzejde šťastlivec, který se stane majitelem iPadu. Přesná pravidla najdete v boxu pod tímto textem.

Otázky se týkají skupiny AXA, jejích produktů a aplikace AXA Manager. Při hledání správných odpovědí vám určitě pomůžou stránky skupiny AXA a samozřejmě – web Peníze.cz.

Zmíněná aplikace AXA Manager – můžete si ji do iPhonu či iPadu stahovat zdarma z AppStore – obsahuje průvodce hlášením dopravní nehody jako pojistné události, je vybavená kalkulátorem pojistného ručení. Účinnou pomůckou může být i přehledný průvodce poskytnutím první pomoci nebo možnost ověřit si při nehodě pojistitele druhého vozidla. A to nejsou ještě zdaleka všechny funkce...

Axa Manager v akci: pomocník při hlášení dopravní nehody a sledování podílových fondů AXA

Soutěž začíná okamžikem uveřejnění tohoto článku a trvá do pondělí 17. října včetně, končí s úderem půlnoci. Zde naleznete soutěžní otázky.

Redakce Peníze.cz, Finmagu a skupina AXA vám přejí hodně štěstí.

Krásné čtení

A jak budou na vašem novém iPadu vypadat vaše oblíbené servery?

Podívejte se na aplikace, které pro iPad a iPhone připravil Finmag a Peníze.cz. Níž vidíte obrázky, pod odkazy se dočtete, co všechno aplikace umějí.

Pravidla soutěže AXA Manager

1. Podmínky účasti

Soutěže AXA Manager (dále jen „soutěž“) se lze zúčastnit prostřednictvím formuláře na webových stránkách Peníze.cz (dále jen „formulář“). Soutěže se mohou účastnit osoby ve věku od 18 let s trvalým bydlištěm na území České republiky. Výhercem soutěže se nemůže stát osoba v zaměstnaneckém či obdobném poměru k pořadateli soutěže, jímž je finanční skupina AXA ČR, resp. všechny společnosti do této skupiny spadající (dále jen „pořadatel soutěže“).

2. Systém soutěže

Soutěžící se do soutěže přihlásí tím, že ve formuláři správně zodpoví otázky a uvede v něm své jméno a platnou e-mailovou adresu. Pokud splní tyto náležitosti, bude zařazen do losování, ve kterém bude náhodně vylosován vítěz soutěže.

3. Cena

Vítěz soutěže získá iPad 2.

4. Časový harmonogram

Zahájení soutěže (zveřejnění formuláře na stránkách Peníze.cz): 3. října 2011

Odpovídat prostřednictvím formuláře lze do 23 hodin 59 minut dne 17. října.

Vítěz bude vylosován do 19. října 2011. Vylosovaný vítěz bude kontaktován prostřednictvím e-mailu, který uvedl do formuláře. Pokud se nepodaří vítěze kontaktovat do dvou týdnů od vylosování, může pořadatel soutěže uskutečnit nové losování, na základě kterého bude vybrán nový vítěz (dále jen „nové losování“).

5. Předání ceny

Předání ceny vítězi proběhne v místě a čase určeném pořadatelem soutěže. Vítěz je povinen se na předání ceny dostavit osobně. Pokud tak neučiní, může pořadatel rozhodnout o novém losování.

6. Práva pořadatele

Pořadatel má právo zveřejnit jméno a obec bydliště vítěze soutěže a právo zveřejnit fotografie či jiné audiovizuální záznamy pořízené při předávání ceny.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

AXA, AXA Manager, iPad

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Soutěž s UniCredit o desetitisícový poukaz skončila

29. 9. 2011 | redakce Peníze.CZ

Soutěž s UniCredit o desetitisícový poukaz skončila

Soutěž, kterou pro vás připravily redakce serverů Peníze.cz a Finmag společně s UniCredit Bank, zná svého vítěze.

Den finanční gramotnosti. Velký test: nejste finanční analfabet?

7. 9. 2011 | redakce Peníze.CZ | 15 komentářů

Den finanční gramotnosti. Velký test: nejste finanční analfabet?

Víc než polovina Čechů je finančně negramotná. Umějí číst – ale nečtou nebo neporozumějí. A umějí psát. Tím je průšvih dokonán: nečtou, neporozumějí – a podepíšou. Ke které polovičce... celý článek

Soutěž o zájezd snů za bezmála 60 tisíc: známe výherce!

13. 7. 2011 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Soutěž o zájezd snů za bezmála 60 tisíc: známe výherce!

Tisíc devadesát šest hlasujících se zapojilo do soutěže o dovolenou snů v Turecku. Vyhrát mohli jen tři. Známe jejich jména.

Soutěž skončila: iPhone našel majitele

2. 6. 2011 | redakce Peníze.CZ | 10 komentářů

Soutěž skončila: iPhone našel majitele

Články ze serverů Peníze.cz a Finmag můžete číst nejen na monitoru svého kompjútru, ale také na mobilním telefonu iPhone. Tedy pokud ho máte. Pro ty, kteří ho nemají, jsme se společností... celý článek

Partners Financial Services