Produkt již není aktualizován!

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group - RIZIKOVKA

Poslední aktualizace: 5. 8. 2020

Základní údaje

RIZIKOVKA

Počet stran pojistných podmínek: 57

RIZIKOVKA zabezpečí vás i vaše děti proti mnoha volitelným rizikům. Využijte i samostatné pojištění až pro 4 děti a získejte řadu slev a bonusů, které tento produkt nabízí.

Produkt nabízí širokou možnost připojištění pro celou rodinu. Pojistit můžete dvě dospělé osoby téměř na shodná životní i neživotní rizika. Dále lze připojistit samostatně až 4 děti a automaticky zahrnout v rámci úrazového připojištění jedné dospělé osoby všechny děti s definovaným vztahem k tomuto dospělému pojištěnému v době platnosti pojistné smlouvy.

Hlavním a jako jediným povinným pojištěním je pojištění pro případ náhlé smrti pojištěné dospělé a dětské osoby. Ostatní rizika si může pojištěná osoba zvolit dle své individuální potřeby. Produkt též nabízí speciální rizika pro pojištěné děti, jakými jsou hospitalizace s doprovodem a ošetřování členem rodiny.

V rámci RIZIKOVKY máte možnost čerpat řadu bonusů a slev – bonus za bezeškodní průběh, věrnostní bonus, sleva za celkovou výši pojistného, sleva za sjednanou smlouvu životního i neživotního pojištění v ČPP nebo slevu za udělení souhlasu se zasíláním informací o pojištění na e-mail.

Výhody pojištění
- zahrnutí dalších osob nebo nesjednaných rizik a úprava parametrů v průběhu pojištění
- výběr životních i neživotních připojištění dle individuálních potřeb Vás i Vaší rodiny
- automatické zahrnutí dětí v rámci úrazového připojištění dospělého pojištěného s definovaným vztahem k tomuto pojištěnému
- individuální připojištění až čtyř dětí na vybraná rizika, bez vazby na ostatní pojištěné osoby
- věrnostní bonus – již po uplynutí 1 roku trvání pojištění ČPP vrátí pojistníkovi část zaplacených poplatků (při splnění podmínek definovaných v pojistných podmínkách a přehledu poplatků a parametrů pojištění)
- bonus za bezeškodní průběh - v případě, že z pojištění nevznikne pojistná událost, vyplatí ČPP bonus, parametry pro jeho získání jsou definovány v pojistných podmínkách a přehledu poplatků a parametrů pojištění
- slevy na pojistném – sleva za celkovou výši pojistného, za sjednané smlouvy životního a smlouvu neživotního pojištění, sleva za udělení souhlasu s posíláním informací o pojistné smlouvě na e-mail

Porovnejte si nabídky, vyberte tu nejvýhodnější a ušetřete.

Správně nastavené pojištění vám pomůže překonat nepřízeň osudu. Nespoléhejte se na náhodu.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group - RIZIKOVKA - Diskuze

Žádný komentář nebyl vložen.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Výpočet mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Nejnovější články

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

Pojišťovna Simplea jako první na českém trhu vytvořila možnost vyřídit si životní...více

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

Co si nikdo nepřál, se bohužel stalo skutečností. Kvůli válce jsou v ohrožení životy i...více

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

Jaké jsou podmínky pro přiznání invalidní penze? Projděte si aktuální přehled. Máme i...více

Partners Financial Services