Neplaťte, když nemusíte: S hypotékou od Hypoteční banky ušetříte peníze i čas!

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 10. 2010
Hypoteční banka je právem považována za jedničku na českém trhu hypoték. Proč se vám vyplatí žádat o úvěr právě u ní? Zbavíte se poplatků a necháte si jejich část vrátit na daních!

Hypotéka bez poplatků

V prvé řadě nabízí celou řadu možností jak ušetřit finance, a to hned při uzavření smlouvy o hypotečním úvěru. Nechce se vám hradit poplatek za zpracování hypotéky a další poplatky spojené s vyřízením a administrací úvěru? V Hypoteční bance je platit nemusíte! Vyberte si Hypotéku bez poplatků! Její princip je jednoduchý: poplatky se „rozpustí“ do jednotlivých měsíčních splátek. Budete mít sice nepatrně vyšší úrok a tedy i o pár korun vyšší splátku, na druhé straně si ale vše odečtete z daňového základu. Při průměrné hypotéce ve výši 1,5 milionu korun na dvacet let se vám splátka zvýší zhruba o 93 Kč! Ale ušetříte na poplatku za zpracování hypotéky, který by vás vyšel až na 25 000 Kč. A můžete zapomenout na pravidelné poplatky za vedení úvěrového účtu! Vše, co jste zaplatili na úrocích si můžete odečíst z daňového základu. S Hypotékou bez poplatků se váš odpočet lehce zvýší a vy zaplatíte méně na daních. A navíc: vzhledem k tomu, že se hypoteční úvěr běžně splácí dvacet a více let, zaplatíte díky inflaci reálně méně, než kdybyste poplatky uhradili najednou při sjednávání úvěru.

Další možnosti, jak ušetřit

Hypoteční banka vam nabízí i dašlí služby, které šetří váš čas i peníze. K těm nejzajímavějším patří:

  • Rychlé vyřízení hypotéky – V Hypoteční bance vám vyřídí žádost o hypoteční úvěr od tří do pěti pracovních dnů a vy si tak můžete sen o vlastním bydlení splnit do několika pracovních dnů!
  • Odhad ceny bytu zdarma a na počkání - Zatímco jinde vás odhad může stát několik tisíc korun a můžete na něj čekat i týdny, v Hypoteční bance jej získáte zdarma a na počkání.
  • Doklady z katastru nemovitostí zdarma - Hypoteční banka za vás bezplatně a opět na počkání zajistí výpis z katastru nemovitostí i snímek z katastrální mapy. Vy tak ušetříte 150 Kč a hlavně cestu na katastr v jeho úředních hodinách.

A to je jen část výhod, které vám Hypoteční banka nabízí. Více informací naleznete na www.hypotecnibanka.cz

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Nová možnost pro český export mimo EU. Faktoring s pojištěním od státu

15. 3. 2024 | Radim Zelený

Nová možnost pro český export mimo EU. Faktoring s pojištěním od státu

Fintech Roger navázal spolupráci se státní pojišťovnou EGAP. Českým exportérům se tím otevírá možnost využít faktoring pro pohledávky mimo země Evropské unie. Včetně zemí, kde se válčí,... celý článek

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

29. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

Dotační program Oprav dům po babičce doplní nabídka výhodných úvěrů od stavebních spořitelen a bank. Úrok bude poloviční proti tomu, co běžně nabízí trh – maximální RPSN bude 3,5 procenta... celý článek

Partners Financial Services