TGI Money: Hypopůjčka – lídr nebankovních úvěrů

PR článek | rubrika: FINEXPO | 1. 2. 2016
Na koho se s jistotou obrátit, když vám banka nepůjčí? Hypopůjčka spojuje přednosti bankovních i nebankovních úvěrů – výhodné podmínky, rychlost a seriózní jednání.
TGI Money: Hypopůjčka – lídr nebankovních úvěrů

Komerční spolupráce

Americkou hypotéku poskytuje již deset let nebankovní finanční společnost TGI Money, která je na našem trhu dlouhodobě zavedenou společností. Hypopůjčka představuje díky svým parametrům bezpečnou a levnou alternativu pro žadatele, kterým odmítne půjčit banka. Klienti můžou Hypopůjčku využít jako neúčelový spotřebitelský úvěr bez dokládání příjmů a bez ručitele. Překážkou nemusí být ani záznam v registru dlužníků.

Nebankovka nemusí být peklo

Nebankovní trh je velmi živelný a neexistuje zde přímé srovnání různých produktů. Zákazníci si proto půjčují do značné míry nahodile a mnohdy pak svého rozhodnutí litují. Vnést do této oblasti světlo se rozhodlo Evropské sdružení spotřebitelů Umbrella a na základě svého testu nebankovních úvěrů vypracovalo žebříček nejvýhodnějších nebankovních půjček. Vítězem se stala právě Hypopůjčka, u níž sdružení ocenilo výhodné podmínky (zejména úrok a RPSN), vstřícnost k zákazníkům i korektní jednání.

A co je neméně zajímavé – Hypopůjčka trumfuje banky ve zhodnocení nastřádaných rezerv, kde poskytuje úročení 3 % ročně. Zkuste najít banku s takovou nabídkou.

  • Můžete si půjčit 50 000 až 3 000 000 Kč
  • Splatnost až 20 let umožňuje nízké měsíční splátky
  • Úroková sazba 10,96 % p. a., RPSN od 12,26 %, bez poplatku předem
  • Bez kontroly registrů dlužníků, bez ručitele, bez prokazování příjmů

www.hypopujcka.cz

Klientská linka: 604 667 888

Když vám banka nepomůže

Hypopůjčku nabízejí exkluzivně nejvýznamnější poradenské společnosti. Za deset let existence jí využily tisíce klientů, kteří oceňují zejména rovný přístup – ať už jste v jakékoli rodinné či finanční situaci, obdržíte stejné podmínky jako ostatní. Zatímco banky vám můžou zvyšovat úrokovou sazbu, jakmile pro ně nejste ideální typ klienta, Hypopůjčka je stejně výhodná pro všechny. Pokud jste někdy měli potíže se splácením nebo máte záznam v registru, o Hypopůjčku si můžete zažádat bez obav. Její poskytnutí je naprosto diskrétní a nikdo vaši minulost zkoumat a hodnotit nebude.

Ven z dluhové pasti

Hypopůjčka je proto ideální pro každého, kdo při výběru předchozího úvěru neměl šťastnou ruku nebo kdo jej nestíhá splácet. Lze s ní snadno snížit úrok nebo výši měsíční splátky, takže se lehce zbavíte balvanu na krku. Společnost TGI Money také nabízí vyřízení konsolidace předchozích půjček nebo vyplacení z exekuce.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+19
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Partners Financial Services