Převeďte svou půjčku do UniCredit Bank a ušetřete na měsíční splátce až 30 %

PR článek | rubrika: PR Článek | 3. 11. 2014
Jak ušetřit na měsíční splátce za vybavení domácnosti nebo rekonstrukci, abyste neplatili víc, než musíte? S UniCredit Bank můžete převedením jedné či více půjček ušetřit až 30 % na měsíční splátce.
Převeďte svou půjčku do UniCredit Bank a ušetřete na měsíční splátce až 30 %

Půjčit si na rekonstrukci nebo vybavení nové domácnosti není u nás ničím neobvyklým. Podle různých dostupných průzkumů někdy v životě využilo spotřebitelský úvěr až sedm z deseti dospělých Čechů. Každý druhý si navíc půjčil více než jednou. Nejčastěji si půjčujeme právě v situacích, když si po stěhování dovybavujeme či rekonstruujeme domácnost nebo když se třeba z ničeho nic pokazí lednice a je potřeba rychle koupit novou. V takovém případě nemůžeme čekat na výhodnou nabídku, musíme to řešit ihned. Platíme pak více splátek i poplatků najednou a na úvěry vydáváme víc, než bychom museli.

Ušetřené peníze investujte do dětí

Průměrně může česká rodina za rekonstrukci bytu a vybavení domácnosti utratit až 350 tisíc korun. Při současné nabídce na trhu a době splácení například 84 měsíců pak měsíčně klidně zaplatí až 6 300 korun. Přitom řešení, jak ušetřit, je na dosah ruky. Při převedení úvěru do UniCredit Bank může mít nový klient až o 30 % nižší měsíční splátky při zachování stejné doby splatnosti.

V mezičase rodina samozřejmě už část úvěru splatila a nyní jí zbývá doplatit 200 tisíc korun po dobu pěti let. Při zmíněných 200 tisících korun by s půjčkou od UniCredit Bank rodina splácela měsíčně jen 4 321 korun, ale především výrazně uspořila. Za ušetřené peníze si pak může pořídit třeba notebook pro děti, nové domácí kino nebo zaslouženou dovolenou.

Samozřejmě UniCredit Bank také poskytuje výhodnou cenovou nabídku a podmínky v případě, že si chce klient sloučit více než jeden úvěr.

O půjčku požádejte v pobočce nebo online

Pro využití služby přitom stačí jediná návštěva naší banky, kde vám bez zbytečného dokladování vyřídíme splacení půjčky u původního poskytovatele. Navíc ale při sjednání pojištění a aktivně využívaném účtu za klienty zaplatíme všechny poplatky spojené s předčasným splacením původních půjček. Noví klienti, kteří si převedou půjčku nebo si sloučí úvěry v minimální výši 100 000 Kč s dobou trvání min. 48 měsíců spolu s pojištěním schopnosti splácet a účtem U konto, získají nový smartphone zdarma.Nespornou výhodou zřízení půjčky od UniCredit Bank je také možnost až pětkrát odložit splátku. A pokud nemáte čas, můžete si o půjčku zažádat online v UniCredit Online Shopu.

Převeďte si i kontokorent či kreditní karty

Kromě půjčky či půjček si můžete do UniCredit Bank převést kontokorent či zůstatky na kreditních kartách z jiných finančních institucí. Ušetříte stovky korun ročně a díky nízké úrokové sazbě uspoříte finance i na dalších transakcích v následujících letech.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Partners Financial Services