Direct Pojišťovna, a.s. - Pojištění domácnosti

Poslední aktualizace: 29. 3. 2024

Základní údaje

PoskytovatelDirect Pojišťovna, a.s.
SegmentObčané
Pojištění domácnosti

Direct připravil pojištění, které vaší domácnosti pomůže, když se zkrátka něco přihodí. Ano, umí zničené věci zčásti nahradit vyplacením peněz. Když se ale rozhodnete, může vám zaplatit takovou částku, abyste si mohli koupit věci úplně nové. A nebude přitom řešit, jestli jsou staré tři nebo deset let.

Proč pojištění domácnosti?
- Pojišťovna umí vyplácet i v nových cenách, za zničenou starou sedačku dostanete peníze na pořízení nové.
- Umí pojistit také věci v autě, jízdní kola i mimo dům nebo vašeho psa po celé ČR.
- Umožní vám mít právníka nebo ajťáka vždy po ruce.

Proč od DIRECTu?
- Pojišťovna vám umožní sestavení pojištění přesně podle vašich potřeb.
- Nabízí širokou nabídku asistenčních služeb s vysokými limity.
- Má srozumitelné pojistné podmínky, jednoduché sjednání a přehlednou smlouvu.

DIRECT ví, že domácnost mohou potkat i menší pohromy – třeba zabouchnuté dveře. Proto ke každému pojištění přidává sadu asistenčních služeb, které se v nouzi opravdu hodí. A protože chtěli, aby byly skutečně užitečné, pomohou vám třeba i s opravou spotřebiče po záruce nebo zajistí právníka. Služba k nezaplacení, když se dostanete do sporu se sousedem. Díky IT pomoci dokáže pojišťovna poradit, když vás počítač nebo telefon nechají na holičkách.

3 základní situace pro variantu pojištění:
MÁM TO NEJNUTNĚJŠÍ - Je určeno těm, kteří se obávají větších škod. Vybavení domova je tak chráněno zejména pro případy následků přírodních nebezpečí. Tím se myslí třeba vichřici, úder blesku nebo požár. Samozřejmostí je krytí škod ze záplav a povodní. Pojištění kryje i škody způsobené vytečením vody z vodovodu. Pojištěné jsou také věci, které máte ve sklepě, v komoře, garáži nebo třeba kočárkárně. V případě vodovodních škod hradí i účty za uniklou vodu. Automatickou součástí pojištění jsou také užitečné asistenční služby pro různé případy (zabouchnutí dveří, prasklé vodovodní potrubí, ucpaný odpad apod.).

DÁM NA DOPORUČENÍ - Hodí se pro ty, kteří chtějí být připravení na případy, které se v domácnostech prostě stávají. Statistiky mluví jasně. Věci v domácnosti ohrožují zloději, s touto variantou pojištění se jejich činů můžete bát o něco méně. Poškození elektroniky a spotřebičů zkratem přestane být zlým snem, pojištění totiž pokryje finanční škody způsobené třeba bleskem. Skla ve výplních dveří, oken, vestavěných skříní nebo akvárií mohou být křehká, jejich rozbití je dílem vteřiny, proto se hodí mít je extra pojištěné.

MÁM TAM VŠECHNO - Ocení ti, kteří si vybavení svého domova zvlášť váží a ať se stane téměř cokoliv, chtějí jedinou věc – zavolat do pojišťovny, aby se o vyřešení vzniklých škod postarala. Pojištěné jsou i věci, které jsou ukradené ze zavazadlového prostoru či jiných úložných prostor auta. Silné deště ohrožují nemovitosti stále častěji, pojišťovna počítá i s tím, že voda do interiéru také zateče. Zaplatí hodnotu potravin, které se zkazí kvůli výpadku proudu nebo poruchy chladicího zařízení.

Porovnejte si nabídky, vyberte tu nejvýhodnější a ušetřete.

Pojištění majetku

Správně nastavené pojištění vám pomůže překonat nepřízeň osudu. Nespoléhejte se na náhodu.

Direct Pojišťovna, a.s. - Pojištění domácnosti - Diskuze

Žádný komentář nebyl vložen.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Pojištění majetku - články

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného...více

Air Bank přidává pojištění karet a osobních věcí

Air Bank přidává pojištění karet a osobních věcí

Air Bank začíná nabízet pojištění osobních věcí a platebních prostředků. Služba, na které...více

KB mění pojištění karet. Za vylepšení si klienti připlatí

KB mění pojištění karet. Za vylepšení si klienti připlatí

Pojištění Merlin, které využívá zhruba třetina majitelů platebních karet od Komerční banky,...více

Partners Financial Services