ČSOB má pro malé a střední firmy speciální webové stránky

Petra Postlova | 14. 9. 2007
Malé a střední podniky jsou v poslední době v hledáčku. Neustále se pro ně rozšiřují možnosti, finanční instituce i státní organizace přicházejí pro ně s nabídkou nových produktů. Jsou ale právě nové produkty to, co skutečně tento segment potřebuje? Podle Jarmily Hla Shwe, manažerky ČSOB Klubu úspěšných podnikatelů je současným trendem komplexní poradenství, se kterým přišla největší česká bankovní skupina mezi prvními. Ostatní banky se tímto směrem postupně vydávají. V minulosti se každý podnikatel snažil zajistit si většinu podpůrných činností vlastními silami. Dnes se již úspěšní podnikatelé zaměřují na jádro svého podnikání. A ostatní činnosti svěřují odborníkům. Majitelé firem si tak postupně začínají uvědomovat, jak je pro ně partnerství s bankou důležité. Na druhou stranu očekávají od bankovních institucí více, než běžné finanční služby.

Řešení na míru podnikání

Je samozřejmé, že bez bankovního konta či úvěru se neobejde téměř žádná firma. ČSOB jim ale přináší mnohem více. „Nasloucháme plánům našich klientů a zajímají nás jejich cíle. V rámci komplexního poradenství jim pak navrhneme řešení přímo na míru jejich podnikání,“ vysvětluje princip poradenského konceptu ČSOB Hla Shwe. ČSOB podle ní nechce být pouze finančním partnerem, ale má zájem přinášet také něco navíc. Proto přichází s novinkou v podobě internetových stránek určených speciálně pro malé a střední firmy – ČSOB Klubem úspěšných podnikatelů.

Specializovaný web pro malé a střední podnikatele

ČSOB Klub úspěšných podnikatelů přináší svým členům bohatý poradenský a informační servis: aktuální přehled zpráv ze světa financí, ekonomiky, bankovnictví či informačních technologií, novinky z právní a daňové oblasti. Na stránkách nechybí informace o možnostech financování podnikání prostřednictvím fondů EU či příklady využití různých bankovních produktů v praxi. Každý měsíc zpracovávají pro tento web odborní partneři ČSOB obsáhlý článek na aktuální téma týkající se malých a středních podniků, který je doplněn o konkrétní příklady z praxe. Doposud již byla zpracována témata jako daňová optimalizace, outsourcing, fondy EU či pravomoci finanční kontroly.

Klub úspěšných podnikatelů zatím pro všechny

Poradenský a informační servis Klubu může v současnosti využít kdokoliv. Stačí se podívat na webové stránky ČSOB Klubu úspěšných podnikatelů. Od nového roku bude přístup umožněn pouze registrovaným členům – klientům ČSOB. Ti mají i celou řadu dalších výhod. Mohou například získat slevu na předplatné Hospodářských novin či odborných časopisů vydavatelství Economia. Ušetří také 20 procent při nákupu odborné literatury z nakladatelství Grada. Členové Klubu jistě ocení i aktuální zpravodajství z dění na finančních trzích dodávané společností Patria Online. ČSOB plánuje do budoucna výhody členství v Klubu rozšiřovat.

Klub úspěšných podnikatelů mohl vzniknout i díky partnerským společnostem, které patří ke špičkám ve svém oboru a mají jeho členům co nabídnout. Jsou to jednak firmy z finanční skupiny ČSOB, ale zejména osm partnerů Klubu: Apogeo, Economia, Grada, Logos, Mašek a spol., Patria Online a televizní pořad POKR.

Díky Klubu úspěšných podnikatelů

  • se můžete snadněji pustit do investování s pomocí on-line informací z trhů od Patria Online a ČSOB finančních analýz.
  • si můžete každý měsíc přečíst článek na aktuální téma zpracované odborníky z daňové a právní oblasti připravené speciálně pro malé a střední podniky.
  • vám nakladatelství GRADA poskytne 20% slevu na všechny odborné publikace.
  • získáte 20% slevu u vydavatelství Economia na předplatné tištěných titulů a on-line přístup do jejích archivů.

Více informací o Klubu na:

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

banky, finance, podnikání, podnikatel

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services