ING Fondy: změny v nabídce a podmínkách

Datum: 26. 4. 2011
Nové podmínky ING Fondů od 7. dubna. Slučování fondů do investiční společnosti 29. dubna.

Změna v nabídce ING Fondů

Dne 29. 4. 2011 dojde z rozhodnutí emitenta ke sloučení fondů investiční společnosti (SICAV) ING (L) Renta do investiční společnosti ING (L).

Z důvodu sloučení fondů pod nový SICAV dojde dne 28. 4. 2011 k zastavení možnosti nákupu a odkupu cenných papírů jednotlivých fondů. Následně budou všechny cenné papíry převedeny do nových fondů a staré fondy zaniknou. Nové fondy budou mít nové ISIN a čísla účtů. Beze změny zůstává název fondu, investiční a poplatková politika i ostatní parametry fondů.

Nové fondy bude možno nakupovat až od následujícího obchodního dne po sloučení, tedy nejdříve 2. 5. 2011. Změny se projeví v novém sazebníku ING Fondů s platností od 2. 5. 2011.

Více informací naleznete #NASTENKA → Obchodni partneri/Investicni spolecnosti/ING.

Nové podmínky ING Fondů od 7. 4. 2011

Nejdůležitější změny:

  • Nově se klientem banky nemůže stát právnická osoba nebo jiná osoba, která by do vztahu s bankou vstupovala jako podnikatel.
  • Autorizační prvky pro přihlášení do internetového bankovnictví (ING Fondů), nebudou nově (po rozdělení internetového bankovnictví) sdílené s produkty dalších ING Společností (zejména s Penzijním připojištěním).
  • Poradce již nebude oprávněn ověřovat totožnost klienta svým podpisovým vzorem na všech listinných pokynech kromě komisionářské smlouvy a smluvního poplatku.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services