mobile2card, a.s., zahájila předvánoční prodej předplacené karty MYUNICARD na České poště

PR článek | rubrika: FINEXPO | 9. 11. 2015 | 1 komentář
Na vánoční trh vstupuje předplacená karta MYUNICARD s ambicemi stát se nejrozšířenější předplacenou kartou v České republice. MYUNICARD garantuje bezpečné placení na internetu a anonymitu, aniž by držitel musel mít účet v bance.
mobile2card, a.s., zahájila předvánoční prodej předplacené karty MYUNICARD na České poště

Komerční spolupráce

Jak MYUNICARD funguje?

Předplacená MasterCard karta MYUNICARD funguje na stejném principu jako předplacené karty mobilních operátorů. Na kartu je nutné nejprve vložit určitou částku a držitel karty s ní může poté dle libosti disponovat, dokud ji nevyčerpá. Kartu lze po prvotní aktivaci SMS zprávou dobít do 3 500 korun. Pokud si držitel kartu navíc zaregistruje na webových stránkách nebo call centru ČSOB, zvýší se limit dobití na 60 000 korun za rok, přičemž kromě placení kartou v obchodech a na internetu může vybírat hotovost z tuzemských bankomatů. Nejvyšší limit je spojen s úplnou identifikací držitele karty na České poště. Pak se limit zvyšuje až na 600 tisíc korun ročně a kartu lze použít v ČR a v zahraničí všude tam, kde jsou přijímány MasterCard karty. Karta, jako moderní platební nástroj, samozřejmě umožňuje bezkontaktní placení. Vydavatelem MYUNICARD je ČSOB, a.s.

Kde a jak MYUNICARD koupit a nabít?

Kartu je možné za 120 Kč koupit na všech 3200 pobočkách České pošty, na eshopu http://mobile2card.eu nebo stačí poslat na číslo 902 30 prémiovou SMS ve tvaru:

PPK čárka JMÉNO čárka PŘÍJMENÍ čárka ULICE čárka ČÍSLO POPISNÉ čárka MĚSTO čárka PSČ

MYUNICARD lze nabít složením hotovosti na jakékoliv pobočce ČSOB nebo České pošty, jinou platební kartou, příkazem k úhradě z běžného platebního účtu či on-line přes platební bránu.

Výhody a dárky pro držitele MYUNICARD?

O držitele našich předplacených karet se pečlivě staráme. Pro každého držitele karty MYUNICARD, který si koupí kartu na jakékoliv pobočce České pošty nebo na našem e-shopu máme vánoční dárek v podobě možnosti sledovat jeden měsíc 19 českých a slovenských programů na on-line televizi, a to až na čtyřech zařízeních, jako je například mobil nebo tablet. MYUNICARD je ideálním vánočním dárkem. Aniž by zákazník musel poničit obal, ve kterém je karta zabalena, může ji dobít až do limitu 3 500 Kč a darovat ji svému blízkému nebo kamarádovi. Na našem facebookovém profilu www.facebook.com/myunicard je nyní spouštěna pro naše fanoušky soutěž o předplacené platební karty s přednabitým kreditem 3000 Kč, kde výherce vybíráme každých 14 dní,“ říká Radek Brychta, předseda představenstva mobile2card.

Předplacená karta je vhodná pro lidi, kteří si z nějakého důvodu nechtějí zřizovat klasický bankovní účet. Kartu mohou používat také děti. Rodiče tak mají možnost učit děti finanční gramotnosti a posílat jim na kartu kapesné. Mnoho držitelů využívá MYUNICARD k anonymnímu placení na internetu, kde bezpečnost placení garantuje služba 3D Secure. Výborné je MYUNICARD používat na dovolené v zahraničí nebo si na ni zasílat výplatu.

Předplacené karty pro korporátní klienty.

MYUNICARD je pouze jedním z mnoha karetních produktů mobile2card, a.s.. Společnost cílí především na korporátní klienty, pro které realizuje projekty „šité na míru“ a umožňuje tak získat klientům vlastní předplacenou MasterCard kartu s vlastním designem a dalšími výhodami. Tyto karty používají korporátní klienti například jako věrnostní karty pro své zákazníky, nebo pro bonusové a věrnostní programy. Karty lze navíc uplatnit jako vstupenky, časové jízdenky a permanentky na sportovní akce, k poskytování mikropůjček a k sázení.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+11
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně černou, puntíkatou, s vlnkami, s barvami oblíbeného sportovního klubu nebo tu z ryzího zlata?... celý článek

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

Klientům Komerční banky se v elektronickém bankovnictví ukazoval chybný údaj o platbě kartou ze středy 13. března, případně byly platby bez popisu. 

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

4. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

Za vyzkoušení účtu nabízejí peníze zdarma. A kromě toho třeba poznáte, že jiná banka je lepší než ta vaše. Koneckonců víc účtů v různých bankách se může hodit vždycky. Kam se teď podívat,... celý článek

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

27. 2. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

Síť bankomatů Euronet v Česku strhává lidem poplatek za službu, kterou si ve skutečnosti neobjednali – nebo ji nakonec ani nedostali. Některým velkým bankám se takové klamání jejich... celý článek

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

9. 2. 2024 | Petr Kučera

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

Česká spořitelna v noci z pátku 9. února na sobotu 10. února dočasně odstaví systém George. V mobilu ani na webu nebude dostupný od páteční 23. hodiny do sobotní osmé hodiny ranní.

Partners Financial Services