Spolupracovat s REALTIÍ se vyplatí

PR článek | 2. 10. 2007
Požadujete kvalitní služby, která Vám jako klientovi (podílníkovi) umožní mít transparentní přehled o svých penězích? Sledovat vývoj vlastních prostředků online nebo prostřednictvím příjemné operátorky, nikoliv záznamové služby? Jste obchodník (investiční zprostředkovatel) a pro obsluhu svých klientů si přejete využívat systém, který Vám přinese dokonalý přehled o rozpracovanosti smlouvy, o přehledu produkce nebo o vývoji smlouvy v dalším období?

Po shlédnutí stránek www.realtia.cz si oblíbíte číslici 5. Zařaďte 5 a s námi udržíte rychlost a pojedete na maximální výkon.

REALTIA Vám přináší 5 důvodů proč investovat do nemovitostí

realtia

Finanční prostředky pod kontrolou a jedinečné služby pro klienty:

1. Realtia online
Zvolte si snadný, rychlý a bezpečný přístup na Váš majetkový účet 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. A to bez poplatků za využívání této služby, která Vám umožňuje:

  • sledovat aktuální stav a vývoj Vašich investic
  • sledovat aktuální vývoj kurzu 1. nemovitostního OPF Realtia
  • kontrolovat, zda již proběhly zadané transakce (např. nákup nebo odkup PL)
  • prohlédnout si a vytisknout aktuální výpis z Vašeho majetkového účtu
  • 2. Infolinka 810 700 044
    Internet není Vaším kamarádem? Nevadí. Zvolte si možnost ovládat Váš účet prostřednictvím infolinky, a to s „živým“ operátorem. Rádi Vás uslyšíme.

    3. E-mailové zprávy zdarma
    Podle Vašeho výběru Vám budeme zasílat informace o stavu Vašeho účtu ve Vámi zvolené periodě (měsíčně, čtvrtletně, pololetně, po každém pohybu). Písemný výpis 1x ročně Vám zašleme také bez poplatku.

    4. Poradce (investiční zprostředkovatel)
    Raději využíváte služeb finančního poradce? Spolupracujeme výhradně s externími investičními zprostředkovateli, kteří splňují všechny legislativní podmínky pro výkon své činnosti a jsou řádně proškoleni. Máte tak zajištěnu maximální péči po celou dobu využívání našich služeb.

    5. Starosti o Vaše peníze nechte na profesionálech a vy se můžete věnovat své rodině a profesi.

    REALTIA přináší svým obchodním partnerům minimálně 5 důvodů proč spolupracovat.

    Náš vztah je postaven na bázi obchodního vztahu (externí spolupráce). To přináší klientům nespočet výhod. Výraznou výhodou je to, že ze strany naší společnosti není na poradce vyvíjen tlak na poskytnutí poradenství jehož výstupem má být pouze prodej našeho produktu. Poradce spolupracuje se specializovanou společností, která klientům poskytuje nezávislé finanční poradenství. Naší prioritou je maximální podpora v jejich činnosti, počínaje kvalitním technologickým zázemím, prvotřídním školením, až po různorodé prvky podpory prodeje. Forma spolupráce je postavena na vyváženosti obchodního vztahu s jasně transparentní kulturou.

    Spolupracovat s REALTIÍ se vyplatí

    1. Produkt a služba
    Moderní, nový a kvalitní produkt. Moderní a kvalitní služby pro klienta a poradce.

    2. Funkční informační systém a back office
    Získáte někdy jinde informaci e-mailem ihned po zapracování klientské smlouvy do systému? Přichází Vám zpráva typu Smlouva s klientem zpracována a odeslána? Má Váš back office online přístup pro získání přehledu produkce? Je Vaše společnost a Vaše osoba komunikována směrem ke klientovi jako kontaktní osoba? Pokud odpovíte ano, tak již s námi spolupracujete.

    3. Odměna
    Nedílná a důležitá součást každé činnosti. Náš moderní systém Vám zabezpečuje včasnou a rychlou výplatu odměny za Vaší činnost. Váš back office má prostřednictvím online přístupu denní přehled o produkci, provizních datech,a to i zpětně s možností volby časového období.

    4. Školení a podpora prodeje
    Samozřejmostí je produktové školení, ukázka nastavení a obsluhy služeb. Naším cílem je, abychom se v průběhu našich setkání nejenom produktově zdokonalili, ale také pobavili. Obchod je hra, zábava a zodpovědnost. U nás nezískáte semináře se zaměřením na obchodní dovednosti. Pomůžeme Vám s tím, čím se jako poskytovatel produktu zabýváme. Tím je produkt a jeho klady a zápory, jeho správné využití pro klienta, služby pro klienta, služby pro Vás poradce, odpovíme Vám na nejčastější otázky a společně si popovídáme, kdy využít jednorázové investice nebo pravidelné investování.

    5. Využití moderních nástrojů v oblasti marketingu
    Již dnes nás můžete spatřit v ulicích města Prahy nebo na internetu. Máme pro Vás a klienty připravenu video prezentaci. Ukázky jsou na www.realtia.cz. Využili jsme moderních nástrojů k tomu, abychom podpořili náš společný obchod. V dalším období chystáme aktivity, které budou podporovat náš společný obchod.

    Je mnoho důvodu proč spolupracovat s REALTIÍ. Na www.realtia.cz se můžete podívat na zajímavou video prezentaci a naše menu Vám dává možnost si projít krok za krokem proč se vyplatí investovat do nemovitostí. Přeji Vám příjemnou cestu k dosažení Vašich investičních cílů.

    Pavel Doubek
    obchodní ředitel
    Realtia investiční společnost, a.s.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Partners Financial Services