Konference o tradingu: AOStrading Conference 2015

Petr Tmej | rubrika: PR Článek | 30. 10. 2015
22. listopadu se v Praze uskuteční ojedinělá konference pro začínající i pokročilejší tradery. Ojedinělá nejen tím, že je zcela zdarma.
Konference o tradingu: AOStrading Conference 2015

AOStrading Conference 2015 je svým konceptem jedinečná akce. Ve světě jsou nejrůznější semináře s tematikou tradingu běžné, ale v České republice jde o jev poměrně vzácný. Obzvlášť je-li taková akce zdarma. Mnoho brokerských společností pořádá klasické konference, na kterých se probírají po většinu času jejich skvělé produkty. Co už bohužel příliš často na těchto konferencích nedostanete, je dostatečné množství odborných informací, které by váš trading mohly posunout zase o kus dál. A pokud dostanete, tak za nemalý poplatek.

Rozhodl jsem se pokusit do českého prostředí přinést poněkud jiný koncept:

V neděli 22. listopadu 2015 proběhne v příjemném prostředí Společensko-konferenčního centra Autoklubu ČR v Opletalově ulici v Praze mezinárodní konference AOStrading Conference 2015. Na tomto odkazu se můžete k akci zaregistrovat a podívat se blíže na program akce. Koncept konference je jedinečný v tom, že účast a veškeré občerstvení je zcela zdarma. Ale k meritu věci.

Pro koho je konference určená

Ať už jste začínající, nebo pokročilý trader, na této konferenci se dozvíte, jaké jsou alternativy investic k vašemu osobnímu tradingu, například ve formě řízených účtů (tzv. managed accounts) nebo hedge fondů. S problematikou vás uceleně seznámí Tomáš Bagin - privátní bankéř, který má mnoho zkušeností s různými strukturovanými produkty bankovních i nebankovních institucí. V rámci obsáhlé studie vás pak dlouhodobě úspěšný trader a spolumajitel společnosti QuantOn Solutions CZ Peter Macháč seznámí s nejnovějšími trendy v oblasti institucionálního tradingu na světových trzích. Jednou z chyb mnoha traderů je, že se prakticky vůbec nezajímají o to, jakým způsobem obchodují na burze instituce – podílové fondy a hedge fondy. Kdo jiný už by nám, retailovým traderům, měl být inspirací než právě tito velcí hráči? V rámci přednášky pak dostanete odpověď například na otázku, jaké programovací jazyky nejvíce využívají hedge fondy pro algoritmizaci obchodních systémů a obchodní platformy, jaké typy obchodních strategií tradují, jak nahlíží na diverzifikaci, do jaké míry je pro tyto instituce podstatná problematika latence exekucí obchodních strategií, jaké informace využívají k tvorbě obchodní strategií, které trhy nejčastěji obchodují a další zajímavá témata. V životě určitě platí: Aby ses mohl stát tím nejlepším, musíš se od těch nejlepších učit. Je zodpovědností každého z nás, abychom se zajímali o institucionální hráče. Nezapomeňte, že trading je jedním z nejkonkurenčnějších oborů vůbec. Tam, kde jsou velké peníze, je logicky i velká konkurence.

Účastníky konference bych pak rád v rámci své přednášky seznámil se základními i pokročilejšími koncepty principu testování robustnosti a ověřování prediktivních schopností obchodních strategií. Tato přednáška by pak mohla být především přínosná pro ty, kteří koncept robustnosti obchodních strategií teprve uchopují, nebo naopak pro ty, kteří se chtějí naučit novým metodikám, které v běžných a komerčně dostupných obchodních platformách či analytických softwarech nenajdou. O problematice robustnosti obchodních systémů jste se mohli dočíst v jednom z mých článků. V neposlední řadě se pak budeme zabývat velmi klíčovým tématem risk managementu a s ním souvisejících technik pro maximalizaci diverzifikace v rámci řízení portfolia. Podtrženo sečteno, pro koho je vlastně AOStrading Conference 2015 určena:

  • Pro ty, kteří se již ve světě tradingu pohybují delší dobu a chtějí se dozvědět novinky a informace, které dosud nebyly zveřejněny na žádné konferenci v rámci České republiky.
  • Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o možnostech zhodnocování kapitálu v řádech desítek procent formou obchodování Automatických obchodních systémů (AOS), tedy algoritmického tradingu na futures trzích v USA.
  • Pro ty, kteří se chtějí v tradingu vzdělávat a mají zájem o obchodování akcií, komodit, akciových indexů, FOREXu atp.
  • Představíme vám novinky nejen ze světa algoritmického tradingu.
  • Dozvíte se, že investování na kapitálových trzích není výsadou bohatých a mocných, ale jedná se o aktivitu, kterou může dělat opravdu každý, pokud chce.
  • Nemusíte být programátor, a přesto můžete vyvíjet a obchodovat automatické obchodní systémy (AOS).

Proč byste se měli konference zúčastnit

  • Představíme vám, které softwarové nástroje jsou pro obchodování AOS nejvhodnější.
  • Dozvíte se informace o možnostech obchodování komodit a dalších obchodních přístupech včetně možností, jak se tyto způsoby obchodování prakticky naučit
  • Setkáte se s mnoha úspěšnými tradery, kteří dlouhodobě zhodnocují své účty v řádu desítek procent ročně.
  • Můžete využít stylový foyer a salonky Autoklubu pro zákulisní jednání s úspěšnými tradery či obchodními partnery.
  • Získáte možnost navázat kontakt s mnoha tradery, kteří se společně s vámi konference zúčastní.

Budu se těšit na vaši účast i případné osobní setkání! 

Registrace a informace ke konferenci ZDE.



Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Air Bank sníží úrok na spoření. Víc garantuje při investici

28. 3. 2024 | Petr Kučera

Air Bank sníží úrok na spoření. Víc garantuje při investici

Air Bank od 12. dubna sníží úročení na svém spořicím účtu. Další pokles pak avizuje na 2. května, kdy ukončí dosavadní marketingovou akci.

Zlato je sice konzervativní, ale bezpečná investice

28. 3. 2024 | PR text

Zlato je sice konzervativní, ale bezpečná investice

Nejlevnějšího prodejce zlata najdete na adrese Zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v Obecním domě. Ale pozor, ve druhém patře, ne v přízemí. Použijte služební vchod z ulice U Obecního... celý článek

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

24. 3. 2024 | Jiří Šafařík | 5 komentářů

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

Prodejci finančních produktů se často snaží co nejvíce snížit význam státních důchodů a naopak silně přeceňují význam soukromého spoření či investování na stáří. Důležitou roli však... celý článek

Bitcoin se propadl na 8900 dolarů, lenochod překvapil. Týden v kryptu

23. 3. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin se propadl na 8900 dolarů, lenochod překvapil. Týden v kryptu

Na BitMEXu se někdo ukliknul nebo se zbláznil robot a stálo to miliony. Dolarů. Japonský penzijní fond zkoumá bitcoin, Greenpeace do něj kope. V Americe možná budou z etheru akcie.... celý článek

Nemovitosti jsou v investičním portfoliu nezastupitelné

22. 3. 2024 | Radim Zelený

Nemovitosti jsou v investičním portfoliu nezastupitelné

Společnost Ronda Invest financuje developerské projekty a následně umožňuje investorům na úvěrech participovat. „Každého klienta posuzujeme individuálně a snažíme se pochopit jeho byznys,“... celý článek

Partners Financial Services