Hledáte alternativní investici? Vyzkoušejte kurzové sázení s profesionály

PR článek | rubrika: PR Článek | 26. 5. 2014 | 8 komentářů
Praha, 19. 5. 2014 – V Česku startuje ojedinělý projekt pro sázkaře a profesionály. Portál Betstation.cz jako první v zemi nabízí garanci zisku při sportovním sázení. Své tipery si chce i vzdělávat. Prvních 14 dní navíc nabídne své služby zdarma. Začíná se už 1. června.
Hledáte alternativní investici? Vyzkoušejte kurzové sázení s profesionály

"Chceme prolomit tabu, že sázení na sportovní výsledky je gambling. Pokud sázíte s rozumem a navíc na doporučení profesionála, tak rozhodně není. Je to spíš dobře utajený tip a to chceme změnit.  V Česku je takových lidí zatím málo a moc se o nich neví. Sázení s profi tiperem je vhodná investice i pro člověka, kdo sportu nerozumí," říká mozek projektu Betstation, který ovšem, podobně jako jeho tipeři, nechce vystupovat pod svým jménem. Říkejme mu třeba Pavel.

V zahraničí jde prý o běžnou věc. Člověk, který chce sázet se ziskem, navštíví příslušné webové stránky a najde si svého profi tipera. Po zjištění výnosnosti tipů na sportovní sázky si služby předplatí a začne sázet s jeho doporučením. V Česku ale taková služba dosud chyběla.

A to je podle Pavla velká škoda. Čísla totiž podle něj hovoří za vše. U nejlepších tiperů, které lze na jeho stránkách snadno dohledat pomocí nastaveného filtru, dělá měsíční zisk až 40 prcent vložené částky. "Znáte nějakou banku nebo burzovního makléře, který toto s vašimi penězi dokáže? Sportovní sázky jsou v případě rozumného a střízlivého postupu jistým zdrojem zhodnocení peněz," vysvětluje autor projektu.

Betstation

Ukazuje výsledky svého nejlepšího tipera. Pokud si podle něj během uplynulého víkendu někdo vsadil, trefil sázky ve 100 procentech případů. Dohledat takového odborníka na stránkách Betstation je prý snadné. Všichni profesionálové totiž musí doložit svou sázkařskou historii a až poté je portál osloví s nabídkou spolupráce. Všichni poskytují své služby za stejný tarif, přičemž nabídka předplatného začíná už na částce 500 Kč. Za ně získáte služby vybraného tipera na týden. Pokud si ho objednáte na tři měsíce, zaplatíte 4000 Kč. Při 40procentním výnosu ze vložených 10000Kč, které sázkaři doporučují jako minimální bank, se služby profi tipera zaplatí už po prvním měsíci.

"Se sportovním sázením jako formou přivýdělku jsem začal už dávno a právě v těch dobách bych pomoc profesionála ocenil," říká Pavel. Jenže garantované experty neměl šanci v Česku najít. I přesto, že se sázkařská fóra nabídkami placených rad doslova hemží. "Každý zkušený sázkař vám doporučí, že takovým je lepší se vyhnout. Existuje řada slušných tiperů, ale bohužel i dost podvodníků, které zajímá první zaslaná částka a pak jdou zkoušet štěstí jinam," vysvětluje.

Právě díky těm slušným se rozhodl rozjet svůj projekt a začal s hledáním tiperů s nejlepšími prokázanými výsledky. Byla to prý mravenčí práce, ale dnes má pod křídly svého portálu Betstation skutečnou elitu. Díky lidem, kteří umí tipovat sázky s vysokým výnosem, si prý může dovolit garantovat výdělek. "Je tomu tak, pokud během tří měsíců nevykážou vaše sázky podle doporučení tipera zisk, máte další měsíc zdarma. To bychom si nemohli dovolit, kdybychom jim opravdu nevěřili," vysvětluje majitel portálu Betstation

Každého v té souvislosti napadne, že by s trochou štěstí dokázal něco podobného sám. Jenže toho štěstí by musela být podle Pavla opravdu pořádná dávka. "Tiperem se člověk nestane snadno. Musíte mít obrovský přehled. Denně to znamená analyzovat desítky vypsaných kurzů, sledovat pozorně dění ve sportu, mít prostě v oboru perfektní přehled. Takže je to vlastně full time job," dodává Pavel.

Staňte se také profesionálem

Dobrých tiperů není nikdy dost.  A majitel portálu Betstation je chce aktivně vyhledávat. "Proto jsme otevřeli akademii tiperů. Vstoupit, zveřejňovat tipy a analýzy a hlavně soutěžit  může každý. Měsíčně rozdělíme7000 Kč mezi trojici nejlepších. Ve chvíli, kdy tiper dosáhne potřebného skóre, oslovíme ho s nabídkou vstupu mezi profesionály," popisuje způsob, jakým chce rozšiřovat svůj tým.

Pro ostatní uživatele pak nabízí využití zveřejněných tipů zdarma. U nejlepších tiperů v akademii je prý velká pravděpodobnost, že vyjdou. Je to ostatně stejný produkt, jako ty placené, jen zde ještě není garance dlouhodobé výnosnosti jako u profesionálů. A nejen to. Svůj nový sázkařský portál si Petr Vavřina představuje jako místo, kde se bude potkávat česká sázkařská komunita. "Uživatelům nabídneme možnost diskutovat o svých sázkách, pravidelné odborné články a občas i perfektní tipy zcela zdarma. Chci naučit lidi investovat bez velkého rizika pomocí sázek. Sám moc dobře vím, že to jde a není to tak složité," říká sázkař, který chce naučit Čechy na sportovních sázkách vydělávat.

Betstation



Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 8 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

8. 10. 2016 23:50, František

To je jasný, že to jsou podvodníci. Všichni tipeři jsou... pokud chcete investovat a vydělávat, tak zkuste matched betting.

+4
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (8 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 7 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

16. 4. 2024 | PR text

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

V letošním roce dostanou těžaři za každý nalezený blok méně bitcoinů. Největší americká banka J.P. Morgan vidí v tomto odvětví riziko, ale zároveň rozpoznává potenciál ve snížení ceny... celý článek

Partners Financial Services