Vyhrajte nejnadupanější iPad. V soutěži od Peníze.cz a HighSky Brokers

redakce Peníze.CZ | rubrika: Soutěž | 20. 2. 2012
Vyhrajte nejnadupanější iPad. V soutěži od Peníze.cz a HighSky Brokers
Kdo ho nemá, ten ho chce. Kdo ho má – chce ještě jeden. Řeč je o tabletu iPad od společnosti Apple. Jeden čeká – v té nejvýkonnější verzi – na výherce naší soutěže. Stačí šest správných odpovědí!

Naše disciplína: on-line investování

Akciové indexy, komodity, forex. Prověřte své znalosti v naší soutěži. 
A věřte, že on-line investování s námi není o nic těžší: vyzkoušejte nejmodernější platformu pro on-line investování MetaTrader 5.

Okamžikem uveřejnění tohoto článku začíná nejnovější soutěž na Peníze.cz. Ceny do ní věnovala makléřská společnost HighSky. A protože její filozofií je nabízet klientům špičkové a inovativní investiční nástroje, je i hlavní cena soutěže špičková a inovativní. Na vítěze, vybraného z těch, kteří správně odpovědí na všechny soutěžní otázky, čeká tablet iPad 2 v té nejvýkonnější verzi (Apple iPad 2 wi-fi + 3G 64 GB). Pro dva další výherce tu máme pěkné flashdisky.

Společnost HighSky Brokers je první českou makléřskou společností, která nabízí svůj vlastní produkt na trhu s CFD kontrakty. Jako první v Česku (a jedna z prvních v Evropě) nabízí také moderní obchodní on-line platformu MetaTrader 5, která se dokáže vyrovnat i s těmi nejrafinovanějšími investičními strategiemi.

Pokud by se vám některá otázka zdála příliš těžká, hledejte nápovědu. Najdete ji tam, kde nabízejí bezplatné vzdělávací materiály a analýzy, semináře a jejich internetovou obdobu – webináře. Tedy na webu HighSky Brokers.


Soutěž trvá do půlnoci mezi nedělí 4. a pondělkem 5. března. Vítěze oznámíme na Peníze.cz, slavnostní předání ceny proběhne 14. března na vzdělávacím semináři HighSky Brokers, na který se můžete přihlásit zde.

Takže neváhejte a vstupte do soutěže Peníze.cz a HighSky Brokers.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+37
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 3 komentáře

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

16. 4. 2024 | PR text

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

V letošním roce dostanou těžaři za každý nalezený blok méně bitcoinů. Největší americká banka J.P. Morgan vidí v tomto odvětví riziko, ale zároveň rozpoznává potenciál ve snížení ceny... celý článek

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

15. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

Přestože byl víkendový útok Íránu na Izrael podle řady expertů bezprecedentním krokem, světové trhy ho podle všeho zatím ustály.

Bitcoin má týden do halvingu a Ripple chce vlastní stablecoin. Týden v kryptu

13. 4. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin má týden do halvingu a Ripple chce vlastní stablecoin. Týden v kryptu

Na burzách vysychají bitcoiny. Ripple chce svůj stablecoin a americká Komise pro cenné papíry má další oběť. V Salvadoru mají problém, v Zimbabwe novou měnu a vy právě tady nový Týden... celý článek

Partners Financial Services