Skyline: nejúspěšnější letadlo české historie II

Skyline: nejúspěšnější letadlo české historie II
Jaké je tedy rozuzlení tajemství Skyline?

3. část

Dámy a pánové, jaká byla pauza? Co kuřáci? Tak to je vše v pořádku a můžeme pokračovat. Ale to, na co čekáte, vám neřeknu já, ale můj kolega! Jakýsi obtloustlý nedůvěryhodný mládenec přichází za stálého potlesku a tance na židličkách a tváří se jako Bill Clinton. Nejdříve vás zasype hromadou plků o tom, jak je šťastný, že dostal v této firmě příležitost, děkuje rodině, partnerovi, hlavě Skylinu, přátelům a bohu. Poté pozve další lidi, kteří jsou úspěšní, dříve nic neznamenali, ale DNES jsou boháči. Bohatí blázni… Ti také každému poděkují. Začínáte vyhlížet Julii Roberts, jestli zde náhodou není předávání Oskarů.

Nyní se dozvíte to nejdůležitější, to, na co jste celý život čekali a teď si to doufám nezkazíte. Dozvíte se tajemství. Ten produkt, ten produkt dámy a pánové, je ……………… dlouhá pauza ………………… ten produkt je ÚSPĚCH. Ano, slyšíte dobře. My vám zajistíme, že budete mít úspěch. Již nikdy vás nikdo neodmítne, všichni se budou klanět vám!!! Bouřlivý potlesk.

Opět se začnou na pódium hrnout lidé, kteří nic neznamenali. A kdo to tady není? Sám nejvyšší manager firmy. Pan bla bla byl dříve opravářem ve Škodovce, ale před pár lety dostal šanci a dnes má Mercedes a vilu, zdravé děti, … Poté následuje dramatická pauza, protože už je večer a v poslední části, která právě přichází, se dozvíte o investici!!!

4. část

Dámy a pánové, jak jsem slíbila, v této části se dozvíte, za kolik. Ale nejdříve si pojďme říci něco o investicích. Před několika lety byl v Americe udělán průzkum. Bylo osloveno 500 lidí ve věku 25 let a byla jim položena otázka: kým by se chtěli stát a kolik by chtěli vydělávat. Všichni měli podobné sny, přání, naděje a cíle. Po 40 letech, když těmto lidem bylo 65 let, byla dána otázka: Podařilo se vám splnit všechny vaše sny, přání, naděje a cíle? Co myslíte dámy a pánové, jaká byla odpověď?

Z těchto 500 lidí se pouze jednomu podařilo stát milionářem. Dalším 19 lidem se podařilo stát se finančně nezávislými. A nyní si říkáte, co těch zbylých 480 lidí? Těch 480 lidí zůstalo finančně závislými. Protože nezávislosti dosáhlo pouze čtyři až pět procent z nich.

Peníze můžete získat několika způsoby:

  1. pracovat za šest tisíc měsíčně, to už jste zkusili a nezabralo to
  2. vyhrát ve sportce, ovšem šance vyhrát je stejná, jako že do vás čtyřikrát uhodí blesk, takže ti, co je blesk uhodil již třikrát, mají nejvyšší čas
  3. vyloupit banku, ovšem poté můžete deset let přemýšlet, kde jste udělali chybu
  4. začít podnikat, ale je spočítáno, že musíte investovat nejméně milion korun a čekat, zda budete mít štěstí
  5. přidat se k nám

Ano, dámy a pánové, i u nás musíte investovat, ale není to milion korun. Je to………… další dlouhá pauza……... je to pouhých devět set tisíc korun českých! Nelíbí? Je to moc? No dobře, tak my vám slevíme. Je to pouhých pět set tisíc!

Asi 30 minut se paní dohaduje s nacvičeným publikem, až investice klesne na pouhých………… 1900 dolarů!!! Přichází další přestávka, při které se musíte rozhodnout zda se přidat či nepřidat k úžasné firmě Skyline International. Nebojte se, pokud nemáte hotovost, oni vám pomohou získat úvěr. Seženou falešná potvrzení o zaměstnání s falešnými příjmy i ručitele a dojdou s vámi až do banky, kde si pěkně převedou peníze na svůj účet. Po celou dobu se o vás partner stará tak výborně, že s vámi chodí i na záchod, abyste se náhodou neztratili.

Firma Skyline International má vše promyšlené do posledního detailu. Nakonec se jim upíše něco mezi 70-80 procenty lidí, kteří po celodenním vymývání mozků podlehnou, protože je to přeci jejich poslední šance a konečně se mohou postavit a tančit s ostatními. Už v životě investovali do bytu, do vozidla, které v den koupě ztrácí dvacet procent ceny i do jiných nesmyslů, které se jim nikdy nezúročí. Vše je jednoduché, stačí přivést na další schůzku kamaráda, bratra, babičku,… Oni už je přesvědčí za vás a provize je vaše!

Skyline International zaútočí na vaši peněženku, ale i na duši. Od začátku se snaží zjistit, co je váš sen, přání, naděje a cíl a přesvědčí vás, že jsou schopni vám to dát. V jejich kolektivu jsou invalidé, slepci, hluchoněmí, zakomplexovaní lidé, kteří byli vždy osamocení a najednou mají přátele, lidé, kteří mají lupénku po celém těle a věří, že budou moci jet dvakrát do roka k moři, aby si ji vyléčili… Stačí podepsat a jste jen krůček od toho, aby vás měl někdo rád!!!

Jaké jsou vaše sny, přání, naděje a cíle? Umíte se proti podobným podvodníkům bránit? Jaký je váš recept na zachování chladné hlavy? Podělte se s námi o své názory a zkušenosti!

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+36
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 44 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

14. 4. 2004 16:38

Jak to tak pročítám, tak jsem tady neobjevil žádný pozitivní názor. Myslím si, že to není tak černé, jak to tady malujete. Ja jsem byl na presentaci Skyline dvakrát a na Avalanche 1X. Ti lidé, kteří do do projektu vstoupili si za to mohou sami. Ja nevstoupil ani jednou. Je sice pravda, že to meli pekne propracované a ja jsem tak už byl poprve pekne nakrapnutý, ale udělali chybu, že člověku dali ty 3 dny. Další chybou bylo, že se tak moc snažili, že to vypadalo, že se to beze mne neobejde. Tam jsem o tom přemyšlel a bylo to tak dokonalé, až to bylo podezdřelé. A pak už jen člověk musí sám sobě dokázat, že umí přemýšlet mozkem a říci jednoznačné NE! Ja jsem si tuhle školu prošel, naučil jsem se věřit sám sobě. Jen mne štvou ty 3 stovky, které jsem dal za tak mizerný švédský stůl, který tam byl. Lidé, kteří zaplatili, by toto měli brát jako školné pro svou vlastní hloupost a naivitu, protože už několik let se hovoří o tom, že pyramidové hry jsou podvodem a několik měsíců už se objevují i jména těchto podezdřelých her a lidé tam neustále lezou jako berani na porážku. Je mi líto lidí, kteří tam vstoupili na začátku a přeji to těm, kteří tam vstoupili v době, kdy média neustále varovala před podezdžením z podvodu.

+63
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

9. 10. 2006 15:44, Speedy

Zdarec SISTÉME, ještě se Ti SISTÉM nezhroutil? Pokud ano, tak si můžeš v klidu procvičovat češtinu pro ZŠ. A skromnje dotaz? Co se stane až budou mít všichni svoje sítě?

Zobrazit celé vlákno

-4
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (44 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 3 komentáře

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

16. 4. 2024 | PR text

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

V letošním roce dostanou těžaři za každý nalezený blok méně bitcoinů. Největší americká banka J.P. Morgan vidí v tomto odvětví riziko, ale zároveň rozpoznává potenciál ve snížení ceny... celý článek

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

15. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

Přestože byl víkendový útok Íránu na Izrael podle řady expertů bezprecedentním krokem, světové trhy ho podle všeho zatím ustály.

Bitcoin má týden do halvingu a Ripple chce vlastní stablecoin. Týden v kryptu

13. 4. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin má týden do halvingu a Ripple chce vlastní stablecoin. Týden v kryptu

Na burzách vysychají bitcoiny. Ripple chce svůj stablecoin a americká Komise pro cenné papíry má další oběť. V Salvadoru mají problém, v Zimbabwe novou měnu a vy právě tady nový Týden... celý článek

Partners Financial Services