Finanční produkty v roce 2000

Petr Vykoukal | 23. 10. 2001
Co přinesl minulý rok v bankách? Která je největší česká leasingová společnost? Jak se loni zvýšil počet účastníků stavebního spoření? Odpovědi na tyto a další otázky najdete zde.

Co přinesl loňský rok v bankovním sektoru, která banka vydělala nejvíce, která byla ve ztrátě... tyto a mnoha dalších si můžete přečíst v naší analýze Banky v roce 2000.

Poroste ještě více počet účastníků stavebního spoření, spasí více úvěrů výsledovky stavebních spořitelen... najdete v článku Stavební spořitelny v roce 2000.

Kterému podílovému fondu se v minulém roce dařilo a kterému ne, proč jsou problémy s otevíráním některých fondů, kolik spravují největší české investiční společnosti... čtěte v Otevřené podílové fondy v roce 2000.

Jak se projevila daňová novela na výsledcích penzijních fondů, spoří si na penzi více lidí než předloni, kolik budeme mít za rok na trhu fondů... najdete v Penzijní fondy v roce 2000.

Která je nejrychleji rostoucí leasingová společnost, kolik činil objem splátkového prodeje v ČR, co znamenal krach IPB pro sektor leasingu... si přečtěte v Leasing v roce 2000.

Klesá podíl České pojišťovny na trhu, jak moc zaostává náš pojistný trh za Evropou, kolik se loni prodalo životního pojištění... jsme pro vás připravili v analýze Pojišťovny v roce 2000.

Tyto texty byly také publikovány v TOP 100 zvláštním vydání časopisu The Prague Tribune

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Banky v roce 2000

23. 10. 2001 | Petr Vykoukal

Loňský rok v bankovním sektoru proběhl relativně klidně, hlavním tématem byly probíhající privatizace a rostoucí boj o drobné klienty. Jediné „vzrušení“ nastalo v červnu, kdy došlo... celý článek

Stavební spořitelny v roce 2000

23. 10. 2001 | Petr Vykoukal

Minulý rok byl pro stavební spořitelny opět úspěšný, rostly objemy vkladů, počty nových smluv, jediné co mohlo narušit úsměv na tváři manažerů byl výrazný pokles zisků způsobený nízkými... celý článek

Otevřené podílové fondy v roce 2000

23. 10. 2001 | Petr Vykoukal

Podílové fondy jsou finančním produktem, který nemůže minulý rok považovat za příliš úspěšný. Obrovský přírůstek majetku z roku 1999 se neopakoval, naopak příliv peněz do fondů byl... celý článek

Penzijní fondy v roce 2000

23. 10. 2001 | Petr Vykoukal

Loňských rok v penzijních fondech proběhl ve znamení pokračující koncentrace. Většinu fondů je nyní již ve vlastnictví kapitálově silných bankovních firem z vyspělých zemí, což pomohlo... celý článek

Leasing v roce 2000

23. 10. 2001 | Petr Vykoukal

Růst ekonomiky a s ním spojený vzestup investic přispěl v minulém roce k dalším zvýšení objemů leasingových obchodů. V oblasti finančního leasingu movitých věcí se již pohybujeme na... celý článek

Partners Financial Services