Nejlepší hypotékař Partners: Na hypotéce nejlíp vidíte spokojenost klientů

PR článek | rubrika: FINEXPO | 1. 9. 2015
Loni sjednal 98 hypoték za 219 000 000 korun. Celkem má od roku 2008 na kontě 403 hypoték za 932 000 000 korun. Tomáš Malkus. Nejlepší hypotékař roku 2014 a člen VIP Hypoklubu. „Pro mě je velmi motivující každoroční navyšování mých čísel. Je to impulz k dalším obchodům a překonávání sebe sama, zároveň vím, že plním sny klientům,“ říká Malkus.
Nejlepší hypotékař Partners: Na hypotéce nejlíp vidíte spokojenost klientů

Komerční spolupráce

Co pro vás znamená ocenění Nejlepší hypotékař roku 2014?

Ocenění jsem získal počtvrté za sebou. Znamená pro mě potvrzení mé práce, protože s klienty spolupracuji dlouhodobě, mají ke mě důvěru a vědí, co ode mě můžou očekávat. Zároveň je to pro mě ověření, že se mé podnikání ubírá správným směrem.

Prozradíte, kde sháníte klienty?

Mám tři zdroje. Tím hlavním jsou doporučení od klientů, kterým jsem už pomohl zrealizovat jejich přání a zprostředkoval úvěr na bydlení. Druhým zdrojem jsou pak současní klienti, kterým pomáhám s refinancováním úvěrů a vybírám pro ně vhodná řešení v dané situaci. A v neposlední řadě je to i spolupráce s realitními kancelářemi.

Díky aktivnímu uzavírání hypoték jste se stal členem VIP Hypoklubu. Co to pro vás znamená?

Členství vnímám pozitivně, je to určitě správný krok odměnit profesionály v oblasti hypoték a nabídnout jim lepší podmínky pro jejich klienty. Navíc mám možnost využívat exkluzivních setkání s nejvyššími bankovními manažery různých bank, kteří rozhodují, jakým směrem se vyvíjí hypoteční trh v České republice a zároveň naslouchají i názorům nás, externích partnerů v rámci zpětné vazby. Výsledkem této spolupráce je zlepšování procesů a víc sjednaných klientů.

Máte nějaký zajímavý zážitek ze sjednávání hypotéky?

Největší zážitky mám z úspěšného dotažení hypotéky. Příkladem je třeba složitý úvěr, který se mi podaří vyřešit, a když pak volám výsledek klientům a slyším jejich spontánní reakce, velmi mě to potěší. Jinak pro mě byl největším překvapením a odměnou piknikový koš. Klienti, se kterými jsem podepsal hypotéku, za mnou druhý den ráno přišli bez ohlášení do kanceláře s piknikovým košem a jako poděkování mi připravili bohatou snídani.

Ocenění Tomáše Malkuse a Tomáš Malkus jako ocenění

Kdo bývá nejčastěji vaším klientem?

Portfolio mých klientů je velmi pestré, já sám ho nijak neselektuji, protože vnímám každého klienta individuálně a jde mi především o jeho spokojenost. Bez ohledu na objem úvěru, výši příjmu, sociálního zařazení a podobně se snažím poskytnout klientovi maximální a profesionální přístup.

Dá se říct, co vás na uzavírání hypoték baví?

Posouvání hranic, řešení problémů a hledání vhodných cest k výslednému cíli. S každou novou hypotékou se i já sám posouvám v rámci znalostí a dovedností a můžu tyto zkušenosti předávat dál do týmu svým kolegům. Zároveň je to obchod, na kterém je nejlépe vidět spokojenost klientů, díky čemuž dostávám ihned zpětnou vazbu na moji práci. To je důvod proč se zaměřuji především na hypotéky. 

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+8
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Hypotéky mají dva krále. Žebříček bank podle prodejů

12. 2. 2024 | Olga Skalková | 4 komentáře

Hypotéky mají dva krále. Žebříček bank podle prodejů

Loňský rok ovládla Hypoteční banka, když po čtyřech letech předběhla svého největšího konkurenta. Česká spořitelna zůstává jedničkou v celkovém objemu splácených hypoték.

Hypotéky výrazně zlevnily, ukazují nová čísla z bank

9. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Hypotéky výrazně zlevnily, ukazují nová čísla z bank

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku klesla na nejnižší hodnotu od června 2022. Ukazuje to statistika Swiss Life Hypoindex.

Partners Financial Services