Logo TeleTRADE

TeleTRADE

Typ brokera:MM, NDD
Minimální velikost účtu:2000$
Spread:0,1
Další poplatky:Ne
Podporované platformy:MT4, MT5, webová platforma
Možný hedging:ano
Na trhu od roku:1994
Země původu:Hong Kong

TeleTRADE

24. 7. 2017 11:22 | Jirka

Banda hovad. jenom mě připravili o peníze a nic víc.
raději si kupte něco hezkého než jim svěřit peníze.
nalákat na bonus a 2% měsíčně super, ale nikdy nic takového stejně nedostanete a na ty procenta nedosáhnete.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 11. 2015 13:24 | Jan Moravec

TeleTrade je opravdu tragédie. Měl jsem volné prostředky a málo času na obchodování a nechal jsem se přemluvit a vyzkoušel jejich "sociální obchodování". Ukázali mi equity křivku doporučených master traderů a jejich obchody. Vše vypadalo OK, ale reálné výsledky byl velmi tristní i s velmi nízkým procentem kopírování. Master tradeři nepoužívali stop-loss a nechávali otevřené ztráty běžet do desitek a stovek dolarů a zisky vybírali na úrovni jednotek dolarů! Nechápu jak tato strategie může vydělávat a vytvářet trvale rostoucí equity křivku. To mě trochu zneklidnilo a domluvil si s TeleTrade schůzku. Tam jsme se dohodli na jiných rozumnějších / disciplinovanějších / konzervativnějších Master traderech. Výsledek byl velmi obdobný - má equity šla konstantně dolů, takže jsem nakonec social trading stopnul.

Během vlastního obchodování na TeleTrade platformě (MT4) jsem navíc zaznamenal dost nedostatků, například VELMI pomalé plnění. V praxi se to projevuje například tak, že se člověk opakovaně pokouší uzavřít pozici, kliká a nic se neděje. Další věcí je, že po otevření pozice je možné do trhu dát stop-loss až v okamžiku, kdy je mezi SL a aktuální tržní cenou rozdíl min 10 pipů. Pokud se už podaří ten SL umístit, tak s ním není možné hýbat ve směru pohybu ceny pokud ten rozdíl není min oněch 10 pipů. Ano, pozice jde zavřít ručně, ale to je dost problematické vzhledem k tomu šnečímu plnění.

Před týdnem jsem u TeleTrade zadával pokyn v výběru a převodu prostředků. 7 dní se nic nedělo, žádné peníze nepřišly, žádná notifikace od TeleTrade, že by byl někde nějaký problém. Dnes koukám do správy účtu na TeleTrade a tam je u mého požadavku na výběr informace, že byl zamítnut, protože chybí údaje typu "má profese", "můj obor", "typ mého zaměstnaneckého poměru". OK, asi něco kvůli praní špinavých peněz, ale zaráží mě 2 věci:

1) Proč tyto údaje není možné vyplnit někde ve správě účtu a proč to nelze udělat ani při zadávání žádosti o výběr?!

2) Proč trvá 7 dní než se o problému dozvím?! Nemohou v TeleTrade ČR prostě zvednout telefon, či poslat email? Navíc jsem o požadavku na výběr s TeleTrade mluvil ten samý den, poté co jsem ho odeslal. Nemohli řící, že ode mně potřebují ještě nějaké další doplňující údaje? Buď čirý amatérismus, nebo snaha odliv kapitálu z účtů TeleTrade co nejvíce brzdit.

Mohl bych ještě pokračovat a opravdu před touto společností všechny důrazně varuji. Vyhnout se VELKÝM obloukem a běžte raději k velkým zavedeným brokerům typu IB/Lynx, kde jsou podmínky pro obchodování výrazně lepší, kde nemáte pocit, že broker hraje proti Vám a kde navíc budete mít peníze v nějaké standardní jurisdikci a nikoli někde na Kypru či v Rusku jako u TeleTrade.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazeny všechny 2 komentáře

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Nejnovější články

Air Bank sníží úrok na spoření. Víc garantuje při investici

Air Bank sníží úrok na spoření. Víc garantuje při investici

Air Bank od 12. dubna sníží úročení na svém spořicím účtu. Další pokles pak avizuje na...více

Zlato je sice konzervativní, ale bezpečná investice

Zlato je sice konzervativní, ale bezpečná investice

Nejlevnějšího prodejce zlata najdete na adrese Zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v Obecním...více

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

Recept na důstojný důchod? Porovnali jsme první a třetí pilíř

Prodejci finančních produktů se často snaží co nejvíce snížit význam státních důchodů...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů
Partners Financial Services