PF 2011 přeje server Peníze.cz

redakce Peníze.CZ | rubrika: Co se děje | 1. 1. 2011
PF 2011 přeje server Peníze.cz
Jaký byl starý rok a co nás čeká v tom novém s letopočtem 2011? Někdo na přelomu roku bilancuje, jiní si dávají novoroční předsevzetí, další oslavují. Všem čtenářům serveru Peníze.cz přejeme, ať pro ně letošní novoroční přípitek symbolizuje rok plný úspěchů a splněných přání.

Vážení čtenáři!

Děkujeme za přízeň v roce 2010, který byl vzhledem k doznívající recesi a řadě změn, které to pro řadu z Vás přineslo, velmi náročný. Ani rok, který nás čeká, nebude nejspíš jiný. Čeká nás mnoho změn, spojených s řadou úsporných opatření, která se dotknou jak celé české společnosti, tak peněženky každého z nás. Ne náhodou proto jedno z investičních doporučení z nedávno zveřejněného článku na našem webu nabádá: investujte do vztahů.

Věřme nicméně, že nás česká ekonomika, navzdory některým skeptickým předpovědím, znovu příjemně překvapí, a že se to projeví v poklesu nezaměstnanosti a zlepšení celkové nálady v naší zemi. I proto, že se několikrát potvrdilo, že lidská víra skutečně hory přenáší. Ale také, že s úsměvem jde všechno líp.

Server Peníze.cz vám znovu hodlá být v tomto směru nápomocen. Chceme vám svými informacemi, radami a tipy pomoci řešit nejrůznější problémy či složité životní situace, poradíme vám také triky, jak postupovat co nejefektivněji, což ušetří váš čas i peníze.  Velkou měrou by nám k tomu měla pomoci nedávná změna vydavatele.

Již dnes můžete ostatně na stránkách našeho webu najít první inovované kalkulačky, odpovídající realitě roku 2011. Úpravy čekají i ty další. Neméně velkou pozornost hodláme věnovat také naší poradně a vašim tipům.

Nechceme předčasně prozrazovat, co vše nového chystáme, věříme nicméně, že vás tyto změny zaujmou a budou ku prospěchu věci.

Anketa

Myslíte si, že se budete mít za rok lépe než nyní?

Konec starého a začátek nového roku přináší nejen trochu nostalgie, ale také veselejší pohled na svět. Přejeme vám tedy, abyste měli v novém roce co nejčastější důvod k chápavému úsměvu.

Děkujeme všem čtenářům za přízeň i náměty, pečlivě zaznamenáváme i případná kritická slova. Kromě symbolického pozvednutí číše přejeme všem co nejvíce pohody a spokojenosti v roce 2011. A protože v tomto roce proběhne koncem března sčítání lidí, domů a bytů, rádi bychom vám rovněž popřáli, aby, až sečtete koncem roku 2011 veselé či příjemné chvíle jednoznačně převážily nad těmi smutnými nebo nepříjemnými. A stejně tak plusy nad minusy.

Redakce serveru Peníze.cz

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Pojišťovny: A to se letos také stalo…

31. 12. 2010 | František Mašek

Pojišťovny: A to se letos také stalo…

Poslední den v roce působí na leckoho poněkud sentimentálně, mnozí se rádi baví a vyprávějí si různé kuriózní či zábavné historky. Přečtěte si proto, co se letos také událo při likvidaci... celý článek

Čtyři pravdy o šampaňském

31. 12. 2010 | Martin Vlnas | 1 komentář

Čtyři pravdy o šampaňském

K silvestrovské oslavě neodmyslitelně patří šampaňské. Nabízíme vám odpověď na vše, co jste si přáli o tomto vínu vědět, ale báli jste se zeptat.

Kolik Čechů je v registru dlužníků?

31. 12. 2010 | redakce Peníze.CZ

Kolik Čechů je v registru dlužníků?

Četli jste v uplynulém týdnu pozorně články na Peníze.cz? Vyzkoušejte si v našem kvízu, co všechno jste si zapamatovali. Po jeho vyplnění se dozvíte správné odpovědi.

Jak si správně vybrat zimní dovolenou?

30. 12. 2010 | Ondřej Tůma

Jak si správně vybrat zimní dovolenou?

Zimní sezóna je již v plném proudu a většina z nás si pomalu vybírá místo, kde stráví svou zaslouženou dovolenou. Dvě třetiny českých turistů tráví zimní dovolenou v tuzemských horách,... celý článek

Ekonomické kuriozity roku 2010

30. 12. 2010 | Ondřej Tůma

Ekonomické kuriozity roku 2010

Rok 2010 byl plný událostí, jež řádně zahýbaly světovou ekonomikou. Přinesl však také plno momentů, které spíše vyvolávaly úsměv na rtech, nebo nad kterými nezbývalo nic jiného, než... celý článek

Partners Financial Services