Ušetři.peníze.cz: Poradíme vám s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

PR článek | rubrika: PR Článek | 12. 6. 2014 | 9 komentářů
Chcete si nezávazně ověřit, zda je hypotéka, kterou vám nabídl váš osobní bankéř, opravdu tím nejlepším, co je na trhu k dostání? Potřebujete se pojistit? Rádi byste si spořili na stáří a nevíte, kde začít? Svěřte se našim odborníkům z Ušetři.peníze.cz. Poradíme vám zdarma, rychle a především profesionálně. V portfoliu máme více než šedesát obchodních partnerů a stovky produktů.
Ušetři.peníze.cz: Poradíme vám s hypotékou, pojistkou nebo zajištěním na stáří. Bezplatně a profesionálně!

Máte pocit, že podobných projektů už na českém internetu funguje celá řada a že nepřinášíme nic nového? Pak vězte, že na rozdíl od konkurenčních projektů funguje na zcela jiném principu.

Jak to děláme?

V žádném případě nejsme pouze sběrnou kontaktů (leadů), které bychom následně bez rozmyslu přeprodávali každému, kdo bude ochotný zaplatit, jak to dělá třeba Chytrý Honza, a vy pak nestíháte odpovídat na jeden hovor z neznámého čísla s neuvěřitelnou nabídkou a žádostí o osobní setkání za druhým.

STÁT SE O VÁS NEPOSTARÁ. MY ANO…

Čím dříve začnete spořit na stáří, tím lépe se budete mít.

V Ušetři.peníze.cz dokážeme mnohem víc. Přesvědčte se sami.

U nás máte jistotu, že vás s návrhem řešení nebudeme kontaktovat, dokud nám k tomu nedáte výslovný souhlas. Za všech okolností navíc víte, že vaše potřeby a poptávky jdou pouze k jednomu příjemci. Je jím největší finančněporadenská firma na českém trhu a majitel společnosti provozující tento portál – Partners Financial Services. Pokud vás zajímavá ještě víc, pak vězte, že všechny končí na analytickém oddělení, které vede Monika Anderlová. Právě Monika pak dohlíží na to, aby pro vás v Partners nalezli to nejlepší možné řešení, odpovídající vašim potřebám. Nejspíš právě ona se vám pak ozve (mejlem nebo telefonem) s nezávazným návrhem řešení, ušitým na míru přesně podle toho, co chcete, nebo pozváním na schůzku s jedním z našich prověřených odborníků. Když se vám naše nabídka bude líbit – a my věříme, že ano – skvělé, pokud nabídku odmítnete, můžete si být jisti, že vás nikdo nebude ani lámat, ani přemlouvat, ani prodávat vaše údaje dál. Zkrátka budete moci klidně spát…

Zároveň nefungujeme ani jako tuctový srovnávač, který od vás sesbírá kontaktní údaje, aby vám zobrazil seznam nejlepších hypoték nebo pojistek na trhu. Ten – pokud si nějakou vyberete – prodá vaše kontaktní údaje dané firmě, pokud ne, prodá je všem těm, kteří mají zájem vám nabídnout alespoň něco. Na Ušetři.peníze.cz nenabízíme konkrétní produkty, ale konkrétní řešení vašich potřeb, které vychází z toho, co jste nám o sobě pověděli. Proč?

BYDLETE S NÁMI!

Z každého půjčeného milionu vám můžeme ušetřit až 150 tisíc korun.

V Ušetři.peníze.cz dokážeme mnohem víc. Přesvědčte se sami.

Protože konkrétní hypotéka „Od“ a pojistka „Již“ mohou vypadat neuvěřitelně lákavě, jenže pravda je „Až“ někde za rohem. Navíc víme, že o výhodnosti produktů v drtivě většině případů nerozhoduje pouze úroková sazba, ale široké spektrum doplňků, slev a bonusů a především… správné nastavení každého produktu. K čemu vám je sebelepší úroková sazba, když na danou nabídku hypotéky nedosáhnete, protože jste živnostník a daná banka živnostníkům právě nefandí? Proto vám třeba u hypotéky nebo pojištění nabídneme v první fázi „pouze“ návrh optimálního řešení, které, pokud ho přijmete, následně doladíte s finančním odborníkem z Partners. U produktů, jako je cestovní pojištění nebo pojištění domácnosti či automobilu, je samozřejmě celý proces mnohem jednodušší a vše jde sjednat během jednoho telefonátu.

Co nabízíme?

V našem pravidelně aktualizovaném menu najdete finanční produkty více než padesáti nejvýznamnějších finančních institucí. O jaké finanční produkty se jedná? Pořídit si u nás můžete všechno od povinného ručení a pojištění domácnosti až po úvěr na bydlení či plán, jak se efektivně zajistit na stáří.

Přesvědčte se sami. Vítejte v Ušetři.peníze.cz

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-18
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 9 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

22. 8. 2014 9:57, VK

Dobre dopoledne. Je to docela jednoduchy model v tom smyslu, ze jakakoliv banka musi pro prodej svojich produktu drzet pobocky (i kdyz nektere uz pobocky nemaji a tim sou vyrazne nizkonakladovejsi) a zamestnance, ktere plati aj v momentu, ze dany mesic se nic neproda. Partners plati jenom v momentu, kdy prodaji a proto tato rezie (jinak vyplacena na pobocku nebo centralu a zamestnance) muze byt vyplacena jim. Takze klienta to nestoji zadnou primou platbu a ani ho to nestoji vic, nez kdyby to bral na pobocce daneho penezniho ustavu :)

Zobrazit celé vlákno

+5
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 4. 2015 20:05, Karel

Famózní, na jedné straně tady hází špínu na každého a pak si spustí takovýto server - zadarmo, bože to je továrna na prachy nic víc s blahem klienta to nemá nic společného!!!!

-1
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (9 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Zvýšení příspěvku na péči schválili poslanci. Někdo dostal hodně, jiný nic

12. 4. 2024 | Gabriel Pleska | 1 komentář

Zvýšení příspěvku na péči schválili poslanci. Někdo dostal hodně, jiný nic

Příspěvek na péči se o července zvýší. Schválili to dnes poslanci. Podle koaličního návrhu se ale příspěvek nezvýší všem. Poroste příspěvek pro lidi s druhým, třetím a čtvrtým stupněm... celý článek

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 5 komentářů

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

Co říkáte na současné nastavení dlouhodobého investičního produktu? Je správné jeho daňové zvýhodnění? Jak hodnotíte první nabídky na trhu z pohledu poplatků? A co by se mělo u DIPu... celý článek

Rozvody čekají změny. Budou rychlejší a s úlevou pro rodiče

5. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Rozvody čekají změny. Budou rychlejší a s úlevou pro rodiče

Nekonfliktní rozvody mají být rychlejší a levnější. Manželé už nebudou muset u soudu vysvětlovat, proč se chtějí rozejít. Skončí také rozdělení na společnou či střídavou péči o děti.... celý článek

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

4. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

Zatímco například peníze z běžných a spořicích účtů míří po smrti majitele do dědictví, s penzijním či životní pojištěním je to komplikovanější. Životní úspory, mnohdy v řádech statisíců... celý článek

Partners Financial Services