Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
11.11.2010 09:18, Petr
Potud je vše v pořádku.Nicméně mám velmi špatnou zkušenost s Partners.Kdyby dělala to co tady hlásá možná jeden mála poctivců??bylo by vše v pořádku.Jenže opak je pravdou.Můj známý u této makléřské společnosti pracoval, takže znám praktiky, které používal,spíše musel.To zde nebudu rozvádět.Makléři jsou solidní a jsou i opační.Vysvětlí Vám, že jejich hlavní předností je , že pracují pro více fin. společností,proto Vám mohou nabídnout to nejlepší.Ale položme si otázku.Je to nejlepší rušení stávajících smluv, které jsou v platnosti třeba 3 roky?Je to nejlepší, když převážná většina pojistného je alokována do programů jako investice na úkor pojištění rizik?
Závěrem bych Vám všem klientům chtěl dát radu,,
Než dojde k podpisu pojistné smlouvy,měla by předcházet analyza Vašeho finančního zajištění.Na základě této analýzy by mělo být pojištění nastaveno tak, aby pojistná smlouva kryla ta rizika , která skutečně potřebujete jistit.
Můj příspěvek je cílen proti všem darebákům, kteří to s klientem myslí jakoby dobře.
Hodnocení: +1
11.11.2010 09:33, DOTAZ
Rád bych se tedy autora zeptal, jak konkrétně postupoval. Znamenalo to nějak komunikovat přes zprostředkovatele pojištění? Nebo přimo s pojišťovnou a odpovědět na její návrh pojištění, že ho nepřijímám a že navrhuji něco jiného? Je reálné nějak dojednat změnu, když už je pojištění sjednané?
Hodnocení: 0
11.11.2010 10:28, Petr
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (DOTAZ 11.11.2010 09:33)
11.11.2010 13:06, Jirka
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Petr 11.11.2010 09:18)
11.11.2010 20:03, Jana
30.11.2010 20:15, Kolemjdoucí
Prodělal jsem úraz, asi 1/2 roku před skončením životního pojištění, jehož součástí bylo i pojištění trvalých následků úrazu. Zatím se zdá, že budu v pořádku, tedy bez trvalých následků, ale vyhráno ještě nemám. Je zde určitá možnost, ne zanedbatelná, že ještě nastanou komplikace (je možné že lékař nedodržel správný postup) nebo doléčení neproběhne úspěšně. Životní pojištění však již doběhlo a já definitivní stav svého zdravotního stavu budu znát za dalšího půl roku, ale možná i za rok či rok a půl.
Mám se v případě trvalých následků obrátit na pojišťovnu, u které jsem byl tehdy pojištěn? Nové pojištění by tento poúrazový stav pravděpodobně nezohlednilo a k žádnému plnění by nedošlo, předpokládám.
22.12.2010 17:01, martina
11.02.2012 23:25, Jana