Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

25.08.2009 12:38, Jana

Vybrala bych lepšího poradce. To není liškou. My si brali úvěr na domeček a nebyl jediný problém.

Zobrazit komentovanou zprávu (Lenka 14.12.2005 10:00)

26.04.2010 13:28

Musím napsat-naprostá nespokojenost!!! Měla jsme s manželem úvěr s pojištěním(to by bylo ještě dobrý),ale minulý rok manžel náhle zemřel a do dnes žádné peníze z poj. nemám!!!Už si půjčuji na splátky od syna skoro rok a nevím,jak dál:-( Z pojišťovny mi peníze schválili,jen jsem měla zaslat číslo účtu do Prahy do ČMSS,ale odtud není žádná odezva-Nevím jak a co dělat.!!Takže opravdu nejsem spokojená!!!

21.01.2011 13:55, Peso

S ČMSS mám hroznou zkušenost, obzvlášť s jednáním paní Brožové z ČB. Na začátku sliby o rychlém schválení a rychlém čerpání peněz, po podepsání žádosti o úvěr, ze které má paní Brožová provizi, už se všechno táhlo, nezvedala telefon, kdybychom to neurgovali, nemáme peníze doteď. Doporočoju si informace ověřit z více zdrojů, protože konkrétmě paní Brožová jen slibovala, aby dostala provizi za úvěr a pak se na všechno vykašlala.

31.10.2011 12:50, Miroslava Kotková

Dobrý den. Mám stavební spoření s liškou, uzavřené v únoru 2006, předpokládám, že v únoru 2012 by mělo končit. Sdělte mi prosím, zda stále platí tříměsíční výpovědní lhůta staveb. spoření a kde (adresa) požádat
o výplatu uspořených peněz. Smlouvu jsem uzavírala s agentkou, ale ta na
můj dotaz nereaguje. Děkuji. Miroslava Kotková

21.01.2012 15:00, Jana

Dobrý den, chtěla bych zjistit zda existují klienti, kteří nebyli uspokojení z akční nabídky ČMSS z loňského roku. Na podzim 2011 nás naše poradkyně oslovila s nabídkou výhodnějšího úvěru s nížší úrokovou sazbou a tedy i nižší splátkou úvěru ze stavebního spoření. Založili jsem novou smlouvu a zaplatili 18.9.2011 15.000,- poplatek za uzavření smlouvy. S novou smlouvou šla žádost o přeúvěrování a žádost o rozdělení nové smlouvy, jelikož byla na vyšší částku, než byl náš úvěr. V měsíci listopadu, už mi přišlo, že by naše žádost mohla být vyřízena. Několikrát jsem telefonicky urgovala naši poradkyni a ta mě neustále ujišťovala, že mám být trpělivá, žádosti je mnoho. 30.12.2011 přijela poradkyně s tím, že musíme podat novou žádost o rozdělení smlouvy s datem 29.12.2011, což jsem tedy provedli. První týden nového roku, přišel dopis z ČMSS, že naše smlouva nemůže být vyřízena z důvodu chybného data sepsání, další den přišel dopis o schválení rozdělení smlouvy...... a další týden přišel dopis, že nemáme dostatečné ručení a máme doložit cca 224.000,- Kč. Mám vztek, nechceme ani korunu navíc, na stávajícím spoření máme naspořeno 300.000,- Kč, absolutně nechápu. Poradkyně nám sdělila, že je krize a nemovitosti šly s cenami dolu. Máme kompletně zrekonstruovaný rodinný dům 4+1 ve městě, úvěr ČMSS je ve výši 1.820.000,-, z něhož je tedy těch 300.000,- Kč splaceno, jediná zástavá na domě je na úvěr z ČMSS v již zmiňované výši. Chtěla bych vědět jestli má někdo podobnou zkušenost a jestli nešlo jen o hůra akci, jak vytahat z klientů peníze z poplatků za uzavření nových smluv. Dosud jsem byla s jednáním ČMSS velmi spokojena, ale to co se nám stalo mi příjde zcela absurdní. Musí si klienti peněžních ústavů nechat neustále něco diktovat a bez výhrad plnit jejich přání. Moc děkuji za případné odpovědi, protože zvažuji jak celou věc řešit. Jana

27.02.2012 21:09, Martin

zdravim, mame stejny pripad... a zajimalo by nas taky nejake reseni...
dekuji za odpovedi...

Zobrazit komentovanou zprávu (Jana 21.01.2012 15:00)

15.03.2012 22:51

Hlavně si doplňte znalosti z gramatiky, víše se píše s tvrdým y. M.K.

Zobrazit komentovanou zprávu (Soňa Janků 19.12.2008 15:05)

10.04.2012 23:04, martina

ano ,stále je 3měsíce vypověd dle vop.dá se i zkrátit za velmi výhodných podmínek

Zobrazit komentovanou zprávu (Miroslava Kotková 31.10.2011 12:50)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Andrej Babiš
podnikatel

Markéta Šichtařová
ekonomka

Andrej Babiš
ÚSPĚŠNOST
54,56 %

z 1 545 duelů
Markéta Šichtařová
ÚSPĚŠNOST
56,79 %

z 1 856 duelů

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

komiks, penzijní fondy, podílové fondy, dovolená, USA, devalvace, penzijní připojištění, daně, NERV, důchody
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.