Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

15.03.2007 09:25

Když jsme doma začínali s penzijním připojištěním slibovali nám zhodnocení přes 10%, nejenom že jsme na nějakých 3,xx %, ale neustále chodí dopísky že přecházíme pod a pod někohoho, momentálně WINTER, ale už jsme zase pod AXA. Podnikám a zhodnocovat své finance těmito procenty?, byla by to bída. Z původní cílové částky přes 1 mil. Kč na 30 let po Kč 500/měs. je dle kalkulátoru AXA s tímto zhodnocením necelých 400 tis.!!!! Tak lidé u penzijních fondů bděte.

19.03.2007 21:44, kamey

Asi by se to chtělo i zamyslet nad tím, jaká byla v té době inflace, jestliže se v letech 97-2000 pohybovala někde na 9-10% ročně a zhodnocení fondem bylo mezi 13-14%, pak si dnes odečtěte inflaci a jste na stejném výnosu - i když Vám nepřibude na kontě milion. A navíc se podívejte na výnosy ostatních PF a zjistíte, že inflaci kopírují všechny - s menšími odchylkami, zejména podle toho, jaký záměr v budoucnu s fondem mají. Já mohu kontrovat úvěrem na bydlení - v roce 1995 jsme pořizovali starší dům a úvěr nám česká spořitelna poskytla na 15 let s úrokem 14,5%. Dnes jsou hypo úvěry pod hranicí 4%. - I to vypovídá o hodnotě financí.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 15.03.2007 09:25)

13.03.2009 17:37, petr

winterthur a další zanikající společnosti AXA koupila,aby občané nepřišli o svoje ůspory a dál je spravuje pod sebou.Je potřeba si uvědomit že né každá pojišťovna má zajišťovnu a garantované fondy sledované státem-viz IŽP.AXA je francouzská pojišťovna dělící se na trhu s ALIANZEM o prvenství.

Zobrazit komentovanou zprávu (Č.Čep 12.02.2002 20:42)

02.03.2010 10:07, Jana Kouřilová

Dobrý den.Prosíme o zaslání složenek.Smlouva č.1601606878 Děkujeme

17.05.2010 10:57, lenka sedlackova

Chtela jsem se zeptat jestli smlouva na jmeno Bozena Sedlackova s cislem smlouvi 1601454698 stale plati u spolecnosti winterthur.Kolik tam dluzim a na jake cislo uctu mohu penize posilat.Prosim odepiste dekuji Sedlackova.

17.05.2010 10:57, lenka sedlackova

Chtela jsem se zeptat jestli smlouva na jmeno Bozena Sedlackova s cislem smlouvi 1601454698 stale plati u spolecnosti winterthur.Kolik tam dluzim a na jake cislo uctu mohu penize posilat.Prosim odepiste dekuji Sedlackova.

01.06.2011 15:16, Berka Rostislav

Dobrý den, včera jsem zde dával dotaz kdy mibude vyplaceno odbytné,jež mělo být vyplaceno dle vámi zaslaných dopisů do konce května tohoto roku.Dotaz zmizel odpověď nikde, složenka také nepřišla. Tak ani vlastně nevím komu píši. V této zemi snad už existuje velmi málo finančních splečností jež dodržjí podmínky dohod a smluv s klienty uzavřené. Vy zřejmě mezi ně nepatříte. Váš velmi nespokojený klient

02.06.2011 14:40, Berka Rostislav

opět nikdo z penzijního fondu nereaguje na dotaz zřejmě budu muset dojet někam na pobočku. a svůj dotaz přednést velmi hlasitě

09.06.2011 10:22, avoklidas

Prosim o sdeleni, je-li na pribramsku nejaky zastupce vasi pojistovny, se kterym bych mohla navazat osobni kontakt.Dekuji.62A8r

26.02.2012 17:13, Martin - Telč

Dobrý den
Chci se jen podělit se zkušeností tohoto fondu AXA a už nikdy víc !!!! Byl jsem klientem České Pojišťovny (vcelku spokojenosts výnosy) jenže zaměstnavatel nechtěl do jiných fondů nic posílat tak jsem musel přejít pod AXU nejen že jsem zjistil že výnos buď žádný nebo minimální okolo 1,4% což je dost málo!!! Konečně jsem se rozhodnul a přecházím jinam VŠE JEN NÉ AXU A BUDETE NA TOM LÉPE. Vžádném případě NEDOPORUČUJI !!!!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jiří Rusnok
exministr a ekonom

Pavel Kohout
ekonom

Jiří Rusnok
ÚSPĚŠNOST
54,57 %

z 1 422 duelů
Pavel Kohout
ÚSPĚŠNOST
55,77 %

z 1 483 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.