Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

10.09.2000 23:58

Vybiral jsem si predevsim podle majitelu. Kdo jiny ma za sebou tak duveryhodne instituce?

12.09.2000 23:39

Používám jej zatím rok. Neměla jsem doposud s fondem problém. Při vypršení lhůty možnosti změnit penzijní připojištění ze starého způsobu na nový, jsem byla včas informována a nabídli maximální pohodlí pro uskutečnění změny.

01.10.2000 22:21

Zivno pry svuj podil prodala, coz je velmi spatna zprava. Byli pro me rozhodne vetsi zarukou nez Nemci.

23.12.2000 11:25, wojtechm

Mám nedobrou zlušenost s komunikací na e-mailové adrese penz-fond@allianz.cz. Stalo se mi jiz nekolikrat, ze pri zalani slozitejsiho dotazu nikdo neodpovedel. Naposledy jsem zaslal mailem dotaz, proc ma AZPF tak vysoke naklady na klienta (viz. porovnani v MF Dnes) a dale proc je portfolio fondu tak konzervativni, kdyz fond propaguje, ze ma v prumeru nejmladsi klientelu. Nikdo mi ani po deseti dnech neodpovedel(!!!). Rozhodl jsem se z toho duvodu snizit svuj prospevek na minimalnich sto korun a zbyle prostredky smerovat do jinych produktu jine spolecnosti.

24.04.2001 01:10, jaja

Wojtechm-ovi
Na co ještě čekáte ?
Nenechávejte jim už ani tu stovku,
sbalte co jste si tam zatím uspořil
a přehlaste se do jiného fondu.
Jinde si Vás budou více vážit.

24.05.2001 21:34, Bures

Komunikace přes email se zlepšila.

28.05.2002 19:26, bokul

jsem spokojena a aby ne, taky jsem se sama sebe u nich pojistila :)

04.07.2002 15:00

skvělá a velmi perspektivní forma spoření pro mladé i dříve narozené

07.03.2004 20:29, Lukasek

Vazeny pane, mrzi me, ze jste nedostal odpoved od naseho penzijniho fondu. Hned zitra vse proverim a sjednam napravu. POkud Vas bude tizit nejaky dalsi dotaz, zaslete jej primo me na adresu lukasek@allianz.cz a ja Vam odpovim. Josef Lukasek, predseda dozorci rady AZPF.

Zobrazit komentovanou zprávu (wojtechm 23.12.2000 11:25)

19.11.2010 11:11, martin

A proto je lepší mít svého pojišťovacího zprostředkovatele, který případné dotazy buď zodpoví rovnou, nebo klientovi odpovědi zjistí. Jenže to by lidi nesměli pořád všechno řešit přes internet, ušetřit pár korun na pojištění on- line, protože pojišťováky nikdo nemá rád. Pojistit se chce však každý, že.... Ne každý pojišťovák musí vždy jít pouze po penězích.. Spoustě záleží i na spokojenosti klienta. Je jen třeba takového najít. Takže všem přeji, ať takového najdou. MT

05.01.2012 16:00, pepa

Allianz pojišťovna je špatná pojišťovna. Neuhradí celou škodu, kterou způsobí její klient při dopravní nehodě. Nestíhá termíny, neodpovídá na e-maily. Je nezbytné korespondovat místo elektronicky klasickým doporučeným dopisem. Nesmí se člověk nechat uchlácholit, když po stížnosti pošlou pár korun. Po další stížnosti dostanete opět pár korun. Dobrovolně ani nedobrovolně neuhradí celou škodu. Jediná možnost je dát je k soudu. Vím, že toto spadá jinam, ale stejně je to jedna firma.

11.01.2012 20:16, miroslav

Vážený pane,
dělám makléře v jedné společnosti, těchto rádoby špatných zkušenností mám na stole týdně několik..... Kdo že Vám to pojistil???? Sám???? Či jste na internetu kliknul ??? Nevím.... Moji klienti mi jen zavolají.. a já řeším....
Sestavit správně pojištění se už učím hezkých pár let... je to vždy velmi složitý proces sbírání informací a poté teprve nabízím nějaké řešení.
Nezastávám se pojišťovny ..... Ale na podobné lidi, kteří si všechno chtějí zjišťovat sami a sami i řešit se dívám z patra. Já sám bych si pod auto nikdy nelehl.... možná bych hledal motor na špatné straně.. na to mám svého automechanika..... :-) který je samozřejmě pojištěn u mne....

S pozdravem ..... POJIŠŤOVÁK

Zobrazit komentovanou zprávu (pepa 05.01.2012 16:00)

21.02.2012 13:50, Ivana

Souhlasím s Vámi Alianz velmi těžko komunikuje a na dotazy odpovídá odpovědí tak,že vám neřekne nic.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Miloš Zeman
důchodce a politik

Stanislav Bernard
podnikatel

Miloš Zeman
ÚSPĚŠNOST
72,51 %

z 1 568 duelů
Stanislav Bernard
ÚSPĚŠNOST
57,50 %

z 1 701 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.