Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

01.12.2011 14:57, Vladimíra Mlčochová

Končí mi životní pojištění. Dne 4. října 2011 jsem požádala o zrušení indexace a vyplacení naspořených peněz. Řekli mi na klientském centru, že
peníze budou vyplaceny do 5 týdnů. Dnes už je to 8,5 týdne a peníze stále nemám. Za posledních l4 dní jsem na klienstské centrum volala cca 8x a jediné co se dozvím je, že je to v jednání. V pondělí 28. 11. 2011 mi řekli, že už je konečně částka schválena a peníze mi budou vyplaceny. Dnes je čtvrtek 1. 12. 2011 a peníze stále nemám. Chtěla jsem na klientském centru přepojit na nějakého vedoucího, ale to prý nejde. Jak dlouho budu ještě čekat na svoje peníze. Co mám ještě udělat abyste se pohnuli.

20.12.2011 18:19, Petr Rapčan

Reakce je hned pod mým příspěvkem, takže předpokládám, že patří ke mě. Já jsem si pojistku sice zjednával přes prostředníka, ale ten prostředník byla moje sestra, takže nedocházelo k žádným prodlevám v naší komunikaci. A co se týče pojišťovny, nejvíce VIP klient by pro ně měl být takový, který jim klienty vodí. Nebo jsme snad banánová republika? Já už jsem toho názoru :-)

Zobrazit komentovanou zprávu (Bára 02.03.2010 14:08)

11.01.2012 14:27, Novák

Je to tunel - lidi pozor.

06.02.2012 15:34, Ing.Hrbáč Jiří

Dne 01.02.2012 mi skončilo životní pojištění č.p.s.20056092,do dnešního dne mi dosud nic nepřišlo.Před měsícem jsem kontaktoval klientský servis a bylo mi sděleno,že do tří dnů mi přijde vyrozumění a po nahlášení čísla účtu-ČSOB 153884038/0300 mi bude celá pojistná částka ihned připsána na ůčet.Děkuji předem za rychlou odpověď. Ing.Hrbáč Jiří Dvorce

18.05.2012 10:29, Roman B.

Pani Pavelkova,

mam ten stejny problem, ktery trva zhruba rok. Posunul jsem si termin trvaleho prikazu o nekolik dnu drive, ale ani to nepomohlo. Doma pak vypadam jako notoricky neplatic, pritom do Amcico musi me penize prichazet minimalne o 5 dni pred sjednanym terminem :) Chystam se od Amcico odejit...

Zobrazit komentovanou zprávu (Jana Pavelková 23.09.2011 12:55)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Boleslav Polívka
herec a podnikatel

Václav Kočka
kolotočář a podnikatel

Boleslav Polívka
ÚSPĚŠNOST
55,93 %

z 1 459 duelů
Václav Kočka
ÚSPĚŠNOST
45,14 %

z 1 234 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.