05.09.2011 08:04, Honza

Dobrý den,
na jaře roku 2010 jsem si koupil ojetý vůz. Jelikož jsem hledal nejvýhodnější pojištění, nabídlo se Generali. V únoru 2011 jsem nakonec uzavřel havarijní pojištění a také pojištění na kráde pro uklidnění, jelikož jsem auto do jisté míry potřeboval kvůli zamětsnání.
Bohužel koncem května 2011 se auto ztratilo přímo od okna domu. Dva měsíce jsem čekal co policie a teď ztrácím nervy co pojišťovna. Likvidátor se ke mě choval jako k podvodníkovi, likvidace trvá již dva měsíce, odpovědi na emaily žádné, informace žádné. Po události jsem ztratil práci, jsem nezaměstnaný, nemám vůz, nemám peníze, pojišťovna se ke mě chová jako bych byl zloděj a nikoliv jejich klient. Hlavně že jsem byl na placení složenek dobrý. Dnes jsem napsal email, pokud nebude záležitost vyřízená, předám vše do médií protože tohle je opravdu neúnosná situace.

25.01.2012 12:07, Marek Linhart

Firmě generali se obloukem vyhněte,moje zkušenost je katastrofální. Před cca 2lety mi zrušili omylem pov.ručení které jsem měl řádně u nich uzavřené a td mi přišel platební rozkaz od lichvářské firmy,kterou má tato slavná firma generali najatou a stálo mě to 7,5tisíce korun. Jejich ombutsman mi po 1,5měsíci napsal že to vlastně byla moje chyba. Generali vyhodit oknem a obloikem se jí vyhnout :Nejhorší pojištovna na trhu..slovo klient a chování nebo přístup ke klientovy děs a hrůza,hlavně hrabat peníze,které asi stejně neuvidíte když se něco stane,hhlavně u generali ne e .

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2011

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.