03.11.2004 17:59, Jan Kolda von Žampach (řečený Pancíř)

Já odhaduji, že volby jsou mimo, čeká se spíše technologicky na nějaký konečný a relevantní glejt, pomocí a na jehož základě bude rozeseknuto či jen zatím naseknuto.
Tedy budou moci být přijmuta již nikým důvodně nezpochybnitelná opatření taková nebo maková.
S Vámi, jako s daňovým poplatníkem, to nemá proto nic moc společného, logicky: nikdo přece nechce být zbytečně obviněn z šíření poplašné zprávy, zvláště když jsou v tom privátní peníze. Na to si musí dát velký pozor i státní orkán :-))

Zobrazit komentovanou zprávu (Kamil 01.11.2004 18:06)

01.03.2005 11:18, zaměstnanec ČPP

Hluboce, ale hluboce se mýlíš :-)) Ku své škodě..

Zobrazit komentovanou zprávu (Kamil 14.10.2004 09:27)

01.03.2005 11:19,

HN se už omluvily - fámyzdat fungoval dle scénáře PPF hodlající si ČPP zakoupit a zničit tak pro ČP nevítanou konkurenci.aneb kde jsou prachy..a papír snese cokoli..

Zobrazit komentovanou zprávu (Kamil 27.10.2004 08:48)

03.05.2006 09:10, Luba81

Byl bych rád, kdyby TEĎ někdo četl tyhle nejenom Vaše rádoby chytré plky o krachu ČPP. Čas nám všem ukázal že? Byl bych rád, kdyby jste vy všichni (pravděpodobně fanošci nějaké konkurence) příště radši DRŽELI HUBU a nestrašili lidi.

Zobrazit komentovanou zprávu (Kamil 14.10.2004 09:27)

08.06.2006 22:00, Kk

Presne tak, jak to tak tady ctu, tak ted v roce 2006 je ČPP stále jedna z nejlevnějších její programy jsou vyspělé. Samý kecy a všichni chytry, ale opak je pravdou;-)

Zobrazit komentovanou zprávu (Luba81 03.05.2006 09:10)

04.07.2007 08:08, Petr K.

Plnění pojistné události od ČPP je velký známý problém.Nikde nechtějí vzít auto do opravy,vydat opravené a čekat na zaplacení,jak to dělají např. u České,nebo Kooperativy.ČPP není schopna,spíše ochotna likvidovat v zákonné lhůtě,různé lži,výmluvy,poukazová ní na nepravdivé dlouhé zákonné lhůty,které samozřejmě i jasných případů s jasným viníkem,určeným policíí nejsou shopni zlikvidovat ve lhůtě,která nejméně desetnásobně přesáhla dobu na opravu auta.To není jeden případ a téměř v každém servisu mají zkušenosti s problematickou likvidací.Za vše mluví vyjádření výše postaveného pracovníka této pjišťovny,který na dotaz,proč tomu tak téměř pravilně je prohlásil:"JÁ BYCH SI U NÁS AUTO NIKDY NEPOJISTIL."Chudák,kt erý je poškozeným vozidlem pojištěným u ČPP.
,

Zobrazit komentovanou zprávu (Kk 08.06.2006 22:00)

04.07.2007 08:23, Petr K.

Plnění pojistné události od ČPP je velký známý problém.Nikde nechtějí vzít auto do opravy,vydat opravené a čekat na zaplacení,jak to dělají např. u České,nebo Kooperativy.ČPP není schopna,spíše ochotna likvidovat v zákonné lhůtě,různé lži,výmluvy,poukazová ní na nepravdivé dlouhé zákonné lhůty,které samozřejmě i u jasných případů s viníkem,určeným policíí nejsou shopni zlikvidovat ve lhůtě,která již není zákonná a nejméně desetnásobně přesáhla dobu na opravu auta.To není jeden případ a téměř v každém servisu mají zkušenosti s problematickou likvidací ze strany této pojišťovny.Za vše mluví vyjádření výše postaveného pracovníka této pjišťovny,který na dotaz,proč tomu tak téměř pravidelně je prohlásil:"JÁ BYCH SI U NÁS AUTO NIKDY NEPOJISTIL."Chudák,kt erý je poškozen vozidlem pojištěným u ČPP.

Zobrazit komentovanou zprávu (zaměstnanec ČPP 01.03.2005 11:18)

04.11.2009 10:04, Brabcova

Souhlasim, ze CPP neni vubec solidni pojistovna. Ted nam zvysila pojistne na povinnem ruceni, fyzicky poslala to 3 tydny pred pojistnym obdobim, ale v dopise napsala, ze tento dopis byl sepsan cca 2,5 mesice predem. Na obalce neni znamka, ale nejaky ten klasicky kod..tak jsem sama zvedava, jak to doresime.

Zobrazit komentovanou zprávu (Petr K. 04.07.2007 08:23)

19.01.2011 22:42, Martin P.

Bohuzel jsem se stal obětí pojištěnce ČPP na silnici, který mi zcela zdemoloval auto. Po této, ne ještě zcela uzavřené záležitosti (chystám se to předat právníkovi), mohu říct jediné: "střezte se této sebranky"! Plnění za totálně zničené vozidlo = podtstřelené o cca 40% oproti aktuaálním cenách odpovídajících aut k sehnání, jednání stylem -všechno si sežeň a dodej sám, vrak si mám taktéž prodat sám a ještě se doprošovat o zaplacení odthovky atd, atd = katastrofa, zenska na prepazce pobocky nic poradne nevi a na vsechno odpovida, ze Vam nekdo zavola, ten zavola druhy den, pokazde nekdo jiny, nic belze poradne resit = asi to je zamer, nechtej platit!!! Zkušenosti š Českou a Kooperativou mám zcela jiné=lepší! Jezdím mnoho let bez nehod, nic jsme nezavinil, nezpůsobil a teď mě chce trestat a okrást tato banda vydřiduchů! Ruce pryč od nich!

21.02.2011 12:01, Hubert

Podivil jsm se, že má ve výlukách z plnění trvalých následků úrazů ty úrazy, které jsou pracovní. To jsem u žádné jiné pojišťovny na čs.trhu nenašel. Je to BOMBA pojištění...

13.03.2011 22:13, TT

Nechapu proc tu neuvadeji FILIP EXCLUSIVE ...jedna z nej kapitalovek na nasem trhu....to je zajimave

05.07.2011 11:23, Jan

Cpp je tragedie nabouralo mne auto skoda nepresahla 100tis vinik vše bezproblemu přiznal na mistě nehody bylo 10svědku a za 2 měsice přišlo meilem že nedostanu nic že nehoda byla fingovana je to 2 měsice motorku dodnes mam v servise a s cpp neni řeč na přapažce nic nevi na telefonu klasika mi se vam ozvem a nic.

02.11.2011 11:05, a

Mám podobnou zkušenost jako Jan. Taktéž zamítli pojistné plnění z důvodu, že charakter poškození vozidla neodpovídá uvedenému nehodovému ději. Bohužel jsem se dozvěděl, že neplnění svých závazků je u ČPP na denním pořádku... Měl jsem o této pojišťovně jiné mínění, jsem opravdu zklamán... Radím vyhýbat se téhle pojišťovně, je to banda podvodníků, která absolutně neplní svých závazků. U každé škodné události, kde hraje roli tato pojišťovna, dbejte na dostatek důkazů. U autonehody každopádně volejte policii!

Zobrazit komentovanou zprávu (Jan 05.07.2011 11:23)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2011

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.