Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

13.03.2007 19:47

dobrý den, nebo je také možné že jste již v minulosti špatně splácel jiné úvěry a leasingy a tím pádem ať máte příjem sebevětší, u normální banky bez kvalitního vysvětlení na úvěr nedosáhnete. nemusí to mít vůbec nic společného se jménem banky jako takové. osobně jsem klientem rb a mohu jen chválit.

Zobrazit komentovanou zprávu (mtg 16.06.2006 20:20)

04.06.2007 16:19

a nebo je to tím jak špatné služby RB poskytuje. Osobně jsem také klientem této banky a rozhodne bych ji nikomu nedoporučil.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 13.03.2007 19:47)

20.11.2007 22:10, Dedy

A ještě pořád jsi jejich klientem? A proč, když jsou tak špatní?

Zobrazit komentovanou zprávu ( 04.06.2007 16:19)

01.01.2010 23:21, Zdenka Černá

Dobrý den.S touto bankou mám jen špatné zkušenosti,nikomu ji nedoporučuji.Dělají si z lidí blázny a poskytují neúplné informace.

03.02.2010 09:04, hajnej

Jako klient bývalé eBanky jsem byl po jejím odkoupení "Reifkou" velmi ostražitý. U eBanky jsem byl totiž především kvůli iBankingu. Naštěstí eKonto zůstalo, mobilní klíč na mobilu funguje i nadále bez problémů a vlastně k žádnému zhoršení nedošlo. Pravda je, že hypotéku jsem si nakonec zařídil jinde a refinancoval jí také jinde. Úvěry splácím zásadně předčasně a do banky chodím jen přes internet a využívám jen služby v rámci eKonta. Platím především debetní kartou, v hotovosti platím minimálně. Na využívané služby a jejich cenu si rozhodně nemohu stěžovat, komfort obsluhy eKonta je zatím bezkonkurenční. A pokud mi něco nevyhovuje, tak to realizuji jinde, jako v případě hypotéky.

25.04.2010 19:01, Markéta Mikulková

Dobrý den, v údaji o čistém zisku máte chybu, ve výroční zprávě je údaj uveden v tisících Kč, takže má být čistý zisk 1 400 790 000 Kč. Takhle by jim vyšla rentabilita vlastního kapitálu pod 1 %, chudáčci :)

08.06.2010 12:35, mtg

Dobrý pokus z Vaší strany, ale nic takového. Nejsem v "registru neplatičů" nebo něčem podobném... U "své" banky jsem tehdá uspěl bez problémů. Netvrdím, že ČS je lepší, právě proto jsem chtěl "levnější" půjčku jinde. V původním příspěvku jen konstatuji, že je lepší si půjčit rovnou u své mateřské banky než se nechat nachytat na "lákavé" reklamy.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 13.03.2007 19:47)

02.02.2011 23:01, Dali

Banka s nejdrazsimi sluzbami na ceskem trhu, banka neplnici smluvni podminky, banka ktera neustale meni VOP, za ucelem moznosti nauctovani dalsich moznych poplatku. Dalsim problemem banky je pomerne velka fluktulace pracovniku a neserioznost jejich jednani.

04.02.2011 13:41, votroubek

Raiffeisenbank je naprosto skvělá banka, která dělá vše pro klienta, aby ji co nejdříve opustil. Vybráním prostředků z účtu a jeho zrušením jsem strávil čtyři půldne (!!) a ještě čas na korespondenci přes mail. Nejdříve účet nemohli ani najít, což považuji za vrcholné číslo. Po mojí stížnosti se ani neomluvili. Raiffeisenbank již nikdy více! JV

Zobrazit komentovanou zprávu (Dali 02.02.2011 23:01)

01.03.2011 10:58, hwsoft

Jako dlouholety klient Ebanky jsem cekal co bude po prevzeti Raiffeisenbank.

Postupn ese ukazalo, ze to lepsi nebude. Ebanka byla vzdy drazsi, ale rychla a spolehliva banka, ktera me ani skryte neokradala. To se zmenilo. Caste zmeny jak v ceniku tak v obchodnich podminkach, bez toho aby se zverejnila zmena, mi zpusobily, ze jsem zaplatil na dalsich poplatcich bance nekolik stokorun za rok zbytecne.

Takze nyni jsem presel k jine bance a po dobehnuti poslednich plateb zrusim osobni a do roka i podnikatelske konto. Asi nebudu sam, vzhledem jednani na prepazce, kde si mi i bankerka postezovala, ze timto pristupem prichazi o dalsi klienty, o nez ale reklamou neustale bojuji.

Uprimne mi techto uredniku bylo celkem lito, kdyz se podivate, ze oni odnasi chybna rozhodnuti svych nadrizenych.

09.09.2011 14:25

http://www.vyplnto.cz/databaze... klienty Raiffeisenbank o vyplnění tohoto krátkého dotazníku, který bude použit pro moji bakalářskou práci. Děkuji!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jaroslav Starka
podnikatel

Miroslav Singer
ekonom

Jaroslav Starka
ÚSPĚŠNOST
37,38 %

z 1 228 duelů
Miroslav Singer
ÚSPĚŠNOST
49,85 %

z 1 334 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.