Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

07.12.2009 12:08, gaz

ja mam uz tri roky ucet u kb b usti nad labem. protoze jsem student nejake ty vyhody mam ale co me neskutecne sere jsou poplatky za vybery, platby a kdesi cosi, je to drzost, ale nic s tim nenadelame. kazdopadne co se chovani bankovnich poradcu a lidi na prepazce tyce nemel jsem nikdy problem. vzdy se mi dostalo adekvatni odpovedi a korektniho a profesionalniho jednani.

17.02.2010 13:19, Georg.BADY

Nezáleží mi na poplatcích a nepálí mne zaplatit nějaké procento, ale vadí mi, že vedu účet u KB X-let, potřebuji nutně převod z čísla mého konta na konto jiné a je to děsnej problém!! Vypíši přiblblý bilet, kde je podpis podle podpis. vzoru./což se dá i naučit/ , nejen majitele. Jedinou kontrolou podpisu dle vzoru je, že tel. vyrozumí o neuskutečněné transakci. z důvodů podezření špatného podpisu. Ćárky a háčky!!! Je plno žešení, jak jinak a jakým způsobem. Začínám nabývat dojmu, že změna banky mne uspokojí v případě lukrativních nabídek..

02.11.2010 18:41, jIŘÍ

Některé banky se chovají tak jak se říká co není zakázáno to je vše dovoleno,nerad používám to přiměření bohužel.Je to zde eldorádo páni bankéři -nic o slušnosti to se nenosí.

04.05.2011 00:48, Vanas

Řeknu vám KB je ta nejhorší Banka Jsem u Banky asi 10 let a Jak platím a penize chodí na ůčet vše OK. Teď jsem si vyřizoval hypotéku a takové problémy bych vám přál zažít Donesu smlouvy o jestli Bance vyhovujou aby je schválili ať je múžu podepsat od prodávajících Tak po 10 dnech se jdu zeptat na pobočku kde mi řekli ano vše pořadku souhlasíme snima. Po běhání a ověřování podpisů mi KB řekla NE ve smlouvách je chyba musíte to předělat tak to šlo asi 3x a pak se ředitel pobočky přeřekl že ty problémy mi dělají proto že jsem si u nich nevzal celou částku 1m ale jen 700k. Říkam kdo může ať se vyhne BOHUMÍNSkÉ pobočce nebo vůbec KB. Znám 3 lidi co si brali hypo u KB a každý utekl tak POZOR!!!!

13.01.2012 20:20, klouda

Možná,že o peníze ve velké bance nepříjdete,ale natrápit se s ní mužete docela dost,jako třeba já s KB v Brně.V budnu 2011 se nám narodila dcera,tak jsme jí v květnu 2011 založili dětské konto Beruška u KB s tím,že dostaneme plyšáka a bonus 300kč.Plyšovou hračku jsme dostali hned při sepsání smlovy,ale 300kč jsme nedostali a je leden 2012.Ze začátku mě bylo řečeno,že nám 300kč připíší,pak že už je bonus připsán a když přišel výpis,tak na něm byla částka,kterou jsme tam vložili(bez úroku a bonusu).Když jsme se informovali jestli nám připsali bonus 300kč,tak že ano a že po novém roce nám bude zaslán výpis,kde bude vše napsáno.Výpis nepřišel,tak jsem byl na pobočce osobně,tam mi bylo řečeno,že bonus nedostanem,protože jsme na něj měli nárok v roce 2011 a ted,že už je pozdě.Když jsem chtěl vše zrušit,s tím,že bych teda založil dětské konto Beruška znovu,tak mi bylo řečeno,že to nejde,protože na toto jméno už jednou založený byl.Jediný co mužu je,že to zruším a už u nich nikdy nic nesjednám.Toto bych od KB nikdy nečekal,měli by se stydět,nejde o 300kč,ale o to že i narozený dítě se snaží podvést.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michal Horáček
hudebník a podnikatel

Stanislav Bernard
podnikatel

Michal Horáček
ÚSPĚŠNOST
56,86 %

z 1 407 duelů
Stanislav Bernard
ÚSPĚŠNOST
57,50 %

z 1 701 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.