Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

17.10.2011 08:35, womanqa

Mluvím o chytré kartě, jak jsem v ráži, nějak jsem to zapomněla připomenout:o)

10.04.2012 17:29, Bára Vávrová

Naprosto s Vámi všemi souhlasím. Jít na pobočku vyžaduje pevné nervy. Šla jsem zrušit "Šikovné spoření"(které se mimochodem tak jen jmenuje, v žádném případě nezakládejte, pokud o tom uvažujete!!) a paní na přepážce mě hned podrobila výslechu pomalu stylem - co si to jako dovoluju něco u ní rušit a když tedy zjistila, že se mnou nehne, že jsem to přišla zrušit a basta, tak mi začala nabízet nějaké alternativy jako třeba investování do akcíí atd. Řekla jsem jí, že jsem přišla ZRUŠIT spoření a NE zakládat další produkty, které jsou jistě stejně "šikovné". Tak to tedy velmi neochotně zrušila a já byla ráda, že můžu vypadnout! Hrůza a děs! Osobní účet tam máme stále, uvažuji o změně. Nemáte někdo tip na seriózní osobní účet, kde mi měsíčně jen na poplatcích nepostrhávají 250 Kč?

10.04.2012 18:21, mrversio

doporučil bych FIO BANKU nebo také je prý dobrá POŠTOVNÍ SPOŘITELNA.obě
banky neúčtují za vedení účtu.

Zobrazit komentovanou zprávu (Bára Vávrová 10.04.2012 17:29)

10.04.2012 18:40, mrversio

omlouvám se ale poštovní sporitelna nemá zdarma za vedení účtu.platí se
34kč což není špatné oproti české sporitelně ale určitě je velmi dobrá
fio banka nebot manželká to má a je velmi spokojená.

Zobrazit komentovanou zprávu (Bára Vávrová 10.04.2012 17:29)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Daniel Křetínský
manažer a podnikatel

Zdeněk Pohlreich
restauratér a podnikatel

Daniel Křetínský
ÚSPĚŠNOST
48,30 %

z 1 232 duelů
Zdeněk Pohlreich
ÚSPĚŠNOST
56,83 %

z 1 464 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

MaComix, nezaměstnanost, dovolená, inflace, mzdy, podílové fondy, kurzy měn, média, Aleš Michl, Řecko
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.