Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

07.02.2001 22:00, cs-defence

Byli jsme se s mojí ptát na to konto s mobilem, jak na to lákají reklamou. Povím vám, vážení, že jsou pěkně mazaní, celou tu slávu jim totiž zaplatíte!!! Zlatá spořka. Nevím, jak jinde, ale tady u nás jsou fajn a třeba to teď bude vůbec lepší. Ovšem každý ať dělá, jak myslí.

16.02.2001 22:15

Uvedu pár poznatků spojených s nedávným zcizením karty; majitel si ztráty všiml až za několik dní, šlo o kartu Eurocard/Mastercard vydanou GE Capital Bank:

- kvalifikovaný zloděj vám probere peněženku, vezme si kartu, a vše ostatní tam nechá;
- PIN, který u karty zcela jistě nebyl, si bůhvíjak zjistí, a pak si vybírá bez rizika z bankomatu;
- kartou bylo placeno (dle výpisu z banky - pokud mu ošem lze věřit) v jednom obchodě, který má pouze 3 pokladny, jeden a týž den opakovaně přesně 1000 nebo
2000 Kč až do vyčerpání denního limitu (více než 20 plateb), aniž by to vzbudilo podezření;
-banka nechá libovolně čerpat na kartu do mínusu (jednalo se o běžnou kartu, nikoliv kreditní), přečerpání úročí tuším 30% za měsíc;
-banka není schopna několik dnů po zablokování karty jednoznačně sdělit ani to, které čerpané položky odpovídají výběrům z bankomatu a které platbám za zboží; na výpise jsou informace typu ´Brno Královo Pole´ nebo ´prodejna Mana CS´;
-banka je ochotna provést podrobné šetření k provedeným platbám za cenu 100Kč za položku; má na to lhůtu 6 týdnů; nicméně ještě po 2 měsících nedodala nic;
- policie je při podání trestního oznámení na neznámého pachatele poměrně vstřícná, nicméně vás hned upozorní,že banky při vyšetřování nespolupracují a objasněnost je malá;
- jediné, co fungovalo jako bezpečnostní prvek, byly denní limity.

Tak to tedy je.

23.02.2001 21:12, cs-defence

Ano, musím uznat kvalitní kampaň GECB, ovšem klient by si měl dobře rozmyslet, zda se nechá přesvědčit. Jestli mu stojí telefon, jehož cena bude za několik let poloviční, za to, že přijde u svého dosavadního ústavu o věrnostní výhody stálého zákazníka a podstoupí zařizování všech záležitostí spojených se změnou bankovního spojení. Jestli například jeho banka podobné služby neposkytuje též, kolik ho přechod bude stát na poplatcích, o jaké služby přechodem přijde. Lidé stále slyší na "ZADARMO" a "MIMOŘÁDNÁ AKCE" atd.. U takové nabídky je vždy předem jasné,že se musí nabízejícímu vyplatit. Zde je jasné, že banka se snaží získat více klientů a ti jí navíc vše v krátkém čase zaplatí. Mimochodem- nemyslíte si doufám,že desetitisíce telefonů kupuje skutečně za cenu pro normální zákazníky (se kterou srovnává svoji nabídku)......

28.03.2001 09:35, TGP

Když se dívám na úroky z půjčky, které požaduje GE, tak by mě zajímalo, kolik už jich rozdali - a kdo si je vzal. Nikdo přece nemůže být tak hloupý, aby platil o tolik víc než u ostatních bank???

25.07.2001 17:01, TGP

Ne, děkuji, stačila mi jedna návštěva pobočky v Brně a bylo. Never more.

14.08.2001 14:29, PetrV

Je to průměrná služba za nadprůměrnou cenu, jediné co můžu ocenit je rychlé vydání mezinárodní karty s relativně vysokým limitem... pracovnice pobočky se ale jinak chovají jak ve spořitelně, banka má neuvěřitelně složité sazebníky a při prodeji něco nabízejí, že je zadarmo a ono se pak zjistí, že to není pravda... platím nějakých 140 korun měsíčně a to je podle mne za obyčejný účet docela maso

05.04.2002 21:51, Radka

S přístupem pracovnic u přepážky jsem nadšena!!!Ve Spořitelně to byla holá katestrofa.A bezvadná prac. doba.Jsem velmi,velmi spokojena.Nebuťe takoví pesimisti!Do Spořitelny nikdy více!

05.04.2002 21:54, Romana

Tak sis měl zajet do Tišnova!Tady je to fajn!

Zobrazit komentovanou zprávu (TGP 25.07.2001 17:01)

10.04.2002 09:34, Mike

Zrovna uzavírám účet u GECB. Je to děs co si účtují. Za kartu Maestro chtějí 30Kč měsíčně. Včera na mě u přepážky hleděla jako vyoraná myš, když jsem jí řekl, že chci zrušit GSM Banku. Je to k ničemu. Trv. příkazy to neumí, takže do té pobočky stejně chodit musím, Telefon banku mají na tel. číslo 02/... místo 0800/... jako u ostaních bank. JE hezké, že Vám řeknou, že zjišttění zůstatku na účtu, přes GSMbanku je zdarma, ale když si k tomu připočtete cenu SMS do banky a 2Kč za odpověď z banky, tak je to jiné kafe. Když jsem zadával příkaz k platbě a nevzalo mi to kvůli splatnosti, tak jsem za to zaplatil zase SMS+odpověď z banky, prostě zlodějina. Never more GECB.

05.07.2002 11:43, jar

drahota

06.05.2005 20:47

Jste banda vyděračů.Obyčejný člověk musí platit za pičoviny,které ani nepoužívá.A to je jenom u nás v čr.Pěkně zkurvenej stát!

11.05.2005 19:35

tak nepřehledné, v bance jsem dostal návod jak ke svému účtu, a asi budu muset změnit banku, služby - hrůza. Brzokoupil

12.07.2005 23:48

ahoj lidičky zajímalo by mě jak dlouho trvá převod peněz z jiné banky do GE

27.12.2007 17:21, Naj

ale může:-)))

Zobrazit komentovanou zprávu (TGP 28.03.2001 09:35)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Zdeněk Bakala
podnikatel

Ondřej Bartoš
podnikatel

Zdeněk Bakala
ÚSPĚŠNOST
29,73 %

z 1 332 duelů
Ondřej Bartoš
ÚSPĚŠNOST
53,99 %

z 1 278 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.