Výpočet hypotéky - jaké budete platit splátky
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
09.04.2010 18:33
děkujeme za podrobný rozbor problematiky z poradenského úhlu i za čtení článků na Penize.cz.
Souhlasím s Vámi, že vyřízení úvěru za klienta Vám zabere dost času. Poplatek za vyřízení úvěru je pak v takovém případě oprávněný, protože klientovi vše usnadníte, aniž by on pro lepší podmínky svého úvěru musel cokoliv udělat. Platit ale za to, že mi někdo slíbí, že mi dá právě a jen tu prvotní kalkulaci a ani se nenamáhá mít už základní informace o tom, jaké jsou vůbec možnosti ohledně různých typů klientů, to mi nepřijde férové. Pokud např. někdo slibuje nesplnitelné, přijde mi poplatek vysloveně absurdní. Díky tomu, že se v problematice trochu vyznám, mám větší šanci odhadnout, zda při úvodním pohovoru poradce mlží nebo naopak. Ani se tak nedivím, že dotyčného poradce H. během krátké doby propustili. Člověk bez větších znalostí ale takové možnosti jako já či Vy nemá a pak právě platí poplatek i za to, co vlastně poradce nemůže už předem splnit. Jen pro informaci - každému z poradců i bankéřů jsem dala maximum informací dopředu a upozornila jsem je i na specifika mého úvěru. Přesto se nad ním opravdu důkladněji zamyslel právě a jen makléř Broker Consulting. Pokud by mi slíbil, že úvěr dokáže refinancovat lépe než je nabídnutá sazba od původní banky, neměla bych problém mu za tuto službu zaplatit. Ale ani on ani jiný z makléřů nevěřil, že by mi vyjednal lepší sazbu. Proto jsem si vše musela nakonec vyjednat sama. Jestliže bych tedy musela všem zaplatit jen za nabídku, kterou mají za 5 min a oni by pak s ničím nepomohli, přišlo by mi to opravdu nefér. Kdybych nechtěla kvůli článku vyzkoušet i služby makléřů, zcela by mi tak stačilo (i kvůli času) obejít pouze banky a vyjednat si vše bez makléřů. Při vyjednávání jsem ostatně argumentovala stejně jen nabídkou, kterou jsem dostala od bank. S pozdravem VT
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Vít Pokorný 09.04.2010 16:59)
Hodnocení: 0
10.04.2010 17:31, Angel Bratovanov
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Martin 03.04.2010 21:04)
10.04.2010 17:43
Na email chodí poptávky po refinancování atp, ale na to se dá odpovídat jen stroze, neboť tito lidé nedávají kontakt a jen sbírají informace
Hodnocení: +2
11.04.2010 18:29
Citace / 10.04.2010 17:43
A podle přání autorky článku sedíte u počítače a odpovídáte a odpovídáte. To znám také. A snad byste za to nechtěl zaplatit, ne? To jste tedy drzý.
P.S. Už mě taková témata vážně nebaví. Laici se baví o odborné problematice. Prosím příště, pojďme diskutovat o opravě Audiny. Já tomu sice vůbec nerozumím, ale obejdu pár opraven a nachytám informace a potom tu budu za hvězdu. Děkuji.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu ( 10.04.2010 17:43)
Stránka 3/3