Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

08.03.2005 13:08, Pepa Jihlava-opět

Je už zapotřebí se bránit svoje zkušenosti předejte své rodině a co nejširšímu okolí,to je účinnější než jejich milionové reklamní oblbovací kampaně.

Zobrazit komentovanou zprávu (Kdysi věrný klient GE-CAPITAL BANK 22.02.2005 04:34)

08.03.2005 13:12, Pepa Jihlava

Tenhle názor jste si snad objednali u Vaší reklamní agentury,dovedete pobavit.

Zobrazit komentovanou zprávu (Rostik 01.03.2003 13:47)

14.04.2008 03:32, MAxXZX10R

taky uvažuji o ukončení učtu u GE.. mám 19hrub. a nepujčí mi 100000 tisíc,, mám prý malej plat ..

26.08.2008 21:57, l-007

Radši makejte a nepůjčujte si!!!!!!!

26.06.2009 10:37, Ján Bodnár

Nechápu, proč jsou takové ztížnosti na GE banku. Já jsem při své žádosti o úvěr zažil jen slušné jednání a ochotu zaměstnanců banky. Je to asi reklama, ale ať, bylo to na pobočce v Bystřici nad Pernštejnem a když to jde, aby byli vstřícní a laskavý u nás, tak potom je problém v lidech. A jestli je to problem zaměstnanců banky, nebo zákazníků§, to je otázka. Ale u nás, v Bystřici nad Pernštejnem je vše v pohodě, tak si myslim, že je to v ochotě lidi. JB

17.05.2010 12:17

to nevím já mám plat devět tisíc a nějaké dávky tudíž mám čistého asi14ooo a přesto mě v bance půjčily 142000 tak tedy nevím,je pravda,že mě to udělali konsolidací všech půjček zaplatila jsem je a ještě mě 70000 zbylo já jsem s bankou spokojená

Zobrazit komentovanou zprávu (MAxXZX10R 14.04.2008 03:32)

09.01.2012 23:06, johny bravo

Mate zapnuty CAPS LOCK.

Zobrazit komentovanou zprávu (Kdysi věrný klient GE-CAPITAL BANK 22.02.2005 04:34)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Zdeněk Tůma
ekonom a politik

Pavel Baudiš
podnikatel

Zdeněk Tůma
ÚSPĚŠNOST
58,23 %

z 1 477 duelů
Pavel Baudiš
ÚSPĚŠNOST
52,92 %

z 1 249 duelů

Spočítejte si

Můžete si dovolit další úvěr?

% z měsíčních výdajů

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

export, penzijní reforma, pravice, krize, podílové fondy, veřejné zakázky, prorůstová opatření, NERV, zvyšování DPH, veřejné rozpočty
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.