Šest chyb, kterých se lidé dopouštějí v životním pojištění

Šest chyb, kterých se lidé dopouštějí v životním pojištění
Zájem o životní pojištění rok od roku roste, dle aktuálního průzkumu České asociace pojišťoven má životní pojistku již polovina dospělé české populace. Přesto dělají řadu chyb. I kvůli špatným radám prodejců pojištění.
redakce Peníze.CZ, rubrika: Jak na to, 08.02.2010, 20 komentářů
Tisknout

23.02.2010 19:32, Jarek Domin

Když si mladí lidé dnes pujčují na bydlení tak by se měli o sebe postarat kdyby se stala nějaká nejhorší událost !

Nedovedu si představit, že bych nechal svoji přítelkyni s MILIÓNOVÝM DLUHEM.

Teď se mi stal úraz a já dostal z něj 28000,- kč, nemyslím si že se to také vyplácí pojišťovně

Zobrazit komentovanou zprávu (jiri 08.02.2010 12:19)

23.02.2010 19:34, Jarek Domin

23.02.2010 19:46, Filip

Citace / 08.02.2010 16:58

Tak vyjmenujte konkrétní produkty rizikového pojištění. Já tu nahodím třeba Rubikon od Kooperativy a věřte tomu, že Flexi s rezervotvornou částí (ve výší desetikorun, jak to mám já) je daleko, daleko lepší. Třeba jen kvůli zproštění od placení a možnosti připojistit partnera a děcka. Pokud neuvedete konkrétní produkty rizikového pojištění, které mohou stoprocentně nahradit životky s minimalizovanými rezervotvornými částkami, a to se vším všudy, tak Vás mám jen za plácala.

V Porovnání s Českou Pojišťovnou:

Málo lidí ale zase ví, že FLEXI sjednává často ŽIVOTNI SMRT na 10000,- Kč, což je taková o něco lepší úrazovka,

za další plní úrazy na BOLESTNÉM V PRUMĚRU O 7 DNÍ MÉNĚ než ČP (v případě denní dávky na 1000,- Kč se jedná o 7000,- kč)

a to už vůbec nemluvím o tom, že Flexi NEPLNÍ!!!!!!!!! natažení, natržení, přetržení šlach, svalů apod.

Tady jsem vám vypsal věci proč bych si Flexi neudělal, nehledě na to že moje kamarády po 2-3 urazech (dostali tak 50000,- na bolestným) vypověděli.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 08.02.2010 16:58)

27.02.2010 11:56, Martin

FLEXI za natržení svalů a šlach samozřejmě plní !! podívejte se znovu do tabulky denního odškodného za úraz.

Zobrazit komentovanou zprávu (Filip 23.02.2010 19:46)

01.06.2010 01:02, bradlovv

Dobrý den,
nedávno jsem četla že když dojde k předčasnému ukonččení životního pojištění, u kterého se snižovala daň z přijmu, bude se muset vrátit Dańové úlevy zpět.

Je to pravda, kdo to bude vymáhat?

Děkuji

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2011

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.