Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Šest chyb, kterých se lidé dopouštějí v životním pojištění

Šest chyb, kterých se lidé dopouštějí v životním pojištění
Zájem o životní pojištění rok od roku roste, dle aktuálního průzkumu České asociace pojišťoven má životní pojistku již polovina dospělé české populace. Přesto dělají řadu chyb. I kvůli špatným radám prodejců pojištění.
redakce Peníze.CZ, rubrika: Jak na to, 08.02.2010, 20 komentářůTisknout

23.02.2010 19:32, Jarek Domin

Když si mladí lidé dnes pujčují na bydlení tak by se měli o sebe postarat kdyby se stala nějaká nejhorší událost !
Nedovedu si představit, že bych nechal svoji přítelkyni s MILIÓNOVÝM DLUHEM.
Teď se mi stal úraz a já dostal z něj 28000,- kč, nemyslím si že se to také vyplácí pojišťovně

Zobrazit komentovanou zprávu (jiri 08.02.2010 12:19)

23.02.2010 19:34, Jarek Domin

23.02.2010 19:46, Filip

Citace / 08.02.2010 16:58

Tak vyjmenujte konkrétní produkty rizikového pojištění. Já tu nahodím třeba Rubikon od Kooperativy a věřte tomu, že Flexi s rezervotvornou částí (ve výší desetikorun, jak to mám já) je daleko, daleko lepší. Třeba jen kvůli zproštění od placení a možnosti připojistit partnera a děcka. Pokud neuvedete konkrétní produkty rizikového pojištění, které mohou stoprocentně nahradit životky s minimalizovanými rezervotvornými částkami, a to se vším všudy, tak Vás mám jen za plácala.

V Porovnání s Českou Pojišťovnou:
Málo lidí ale zase ví, že FLEXI sjednává často ŽIVOTNI SMRT na 10000,- Kč, což je taková o něco lepší úrazovka,
za další plní úrazy na BOLESTNÉM V PRUMĚRU O 7 DNÍ MÉNĚ než ČP (v případě denní dávky na 1000,- Kč se jedná o 7000,- kč)
a to už vůbec nemluvím o tom, že Flexi NEPLNÍ!!!!!!!!! natažení, natržení, přetržení šlach, svalů apod.
Tady jsem vám vypsal věci proč bych si Flexi neudělal, nehledě na to že moje kamarády po 2-3 urazech (dostali tak 50000,- na bolestným) vypověděli.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 08.02.2010 16:58)

27.02.2010 11:56, Martin

FLEXI za natržení svalů a šlach samozřejmě plní !! podívejte se znovu do tabulky denního odškodného za úraz.

Zobrazit komentovanou zprávu (Filip 23.02.2010 19:46)

01.06.2010 01:02, bradlovv

Dobrý den, nedávno jsem četla že když dojde k předčasnému ukonččení životního pojištění, u kterého se snižovala daň z přijmu, bude se muset vrátit Dańové úlevy zpět.
Je to pravda, kdo to bude vymáhat?
Děkuji

Přidat nový příspěvek

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2010

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
měnanákupprodej
EUREUR24,5924,75vzrůstající tendence kurzu (dle aktuálního vývoje devizového kurzu)
USDUSD19,0719,23vzrůstající tendence kurzu (dle aktuálního vývoje devizového kurzu)
Získejte individuální kurzy   Více »
Home | O nás | Kontakty | Volná místa | Ochrana osobních údajů

Náš tým | Obchodní podmínky | Pravidla používání portálu Peníze.cz | Provozovatel | Reklama na Peníze.cz

RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2010 Peníze.CZ a dodavatelé (ČTK).Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost peníze.cz, a. s.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | letenky | last minute | cestování online | www.vypracujse.cz
www.clareo.czpenize.czobyvatele.czbydleniok.czpenizeok.cz