Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Axa Bank: Nová internetová banka má jen spořicí účet

Do Česka právě vstoupila další nová banka, která útočí na úspory klientů. Axa Bank nabízí zatím jen spořicí účet se zajímavou sazbou, další produkty se prý objeví nejdříve za rok.

03.02.2010 01:17

Když nemám mobil???

03.02.2010 06:10

Tak to Ti asi nebudou mít kam poslat přihlašovací heslo pro obsluhu internetbankingu. Formou SMS obdržíš kod, který se používá jako bezpečnostní prvek, při každém přihlašování.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 03.02.2010 01:17)

03.02.2010 09:26, Škodolibka domácí

Já si naivně myslela, že novou banku zakládají proto, aby vlastníkům vydělávala. S takto úročeným spořícím účtem to zatím vypadá spíš na ztrátu. Stejná obchodní politika jako PF Aegon.

03.02.2010 10:13, pavel

jsem ochoten půjčit Ti svoje číslo mobilu, ale Ty mi na oplátku poskytneš přihlašovací údaje k účtu. O.K.????

Zobrazit komentovanou zprávu ( 03.02.2010 01:17)

03.02.2010 11:50, benzin

Nevyvazenost smluvniho vztahu. Pri procitani obchodnich podminek sem napriklad narazil na toto: 7.2. Banka je oprávněna kdykoliv jednostranně započíst své pohledávky vůči Klientovi proti jakékoliv pohledávce Klienta .... 7.3. Dlužník není oprávněn jednostranně započíst jakoukoli svou pohledávku, kterou má vůči Bance.

Chapu ze to asi vetsinou problem nebude, ale pusobi to na mne dost nefer.

03.02.2010 17:32, pupik

No jo, zni to drsne ale takovyhle povidanimaji vsichni, treba CSOB a spol...

Zobrazit komentovanou zprávu (benzin 03.02.2010 11:50)

05.02.2010 22:13, axa

produkt o ničem v posouzení s jinými nabídkami. V podstatě totéž již AXA nabízí jako CZK konto, navíc s neomezeným počtem plateb /není k tomu tedy možnost platební karty/. Kdyby se radši zamysleli nad tím, jak klientům vydělat peníze - myšleno zhodnotit na produktech, které již nabízejí. Naprosto fantastcká nabídka - nechceme aby nám klienti odcházeli do jiné banky s výplatou např. z PF. No jasně, tam jsou peníze klienta zablokovány, tam jim neuteče, tak zhodnocení např. za 2008 - 0%, tak když je klient hodně naštvaný tak mu poradíme, ať PEPŘ zruší a uloží s je do naší banky na naše konto. - Apropó, vyjádření tiskového mluvčího hovořilo za vše - otevíráme banku, protože nechceme, aby naši klienti s vyplacenými penězi odcházeli jinam. - Prostě chtějí jen Vaše peníze, oni si ty poplatky vezmou tak jako tak, nebojte se. Stačí přečíst pár vláken jinde - chcete založit nový spořící účet? Na netu nezpomeňte dobře část, jinak si zároveň zaplatíte za povolené výběry po aktivaci karty a zároveň si sjednáte rizkové pojištění. Na pobočkách to jeden neumí sepsat, pak nefunguje připojení, potom se jim zhroutí systém. Vždyť je to sranda.

06.02.2010 12:21, Pavel K.

Nevím, připadá mi to něco jako ING konto a to už léta využívám s naprostou spokojeností.
K některým příspěvkům: Ano AXA mi zrovna moje peníze na důchodovém připojištění nezhodnocuje, ale jejich přístup je perfektní, informace okamžitě a služby (karty atd.) perfektní - nikdy bych si důchodový nedal, kdyby mi to nezhodnocoval zaměstnavatel, já tam dávám 100Kč a spořím si na důchod jinak, mnohem výnosněji a bezpečně (krize mi to neohrozí a ČSSD neznárodní). Teď jsem jinde (rozhodla firma) a ani nevím jestli tam peníze mám, zda mi připočetli bonusy co naslibovali, karta od nich je nečipová a servis k ní NULOVY !!!
Spořící účet beru jako plus, jen si ověřím u právníka, jak se vymáhají peníze při krachu banky - abych nemusel cestovat za "Poarotem" :-)

08.03.2010 11:07, klimuno

Vážení, než začnete diskutovat, řádně se seznamte s produktem, s tím, co nabízí. - jedná se o spořící účet, takže se zde ukládá to, co leží zbytečně na běžném účtu a není zhodnocováno - účet je možno ovládat zdarma internetem (2x mesíčně je zdarma), telefonem (2x měsíčně zdarma) a kartou (výběry zpoplatněny, platby v ČR i cizině zdarma) - úroková sazba je vyhlašována (nyní 2,5% + 0,5% bonus při zůstatke nad 40000) - pojištění vkladu dle belgických zákonů (100% vkladu do 100000 euro) v současné době nejlepší produkt - nabízí nejvíc (ING 2,25%), peníze vždy k dispozici. A to, že AXA měla v roce 0% zhodnocení - jako jediný penzijní fond přiznala, že byla zasažená krizí a nic nevydělala, ostatní fondy připsaly cca 0,2 - 0,4%, střelci kolem 3% ale věřtě, když nikdo nevydělal, z čeho to připisovali - samo že z budoucích výnosů. A pro remcaly - spočtěte si, kolik dělá zhodnocení v řádu 0,2-0,4% - řádově několik stovek.

nahoru ↑

Přidat nový příspěvek

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

nahoru ↑

Daň z příjmů a daňové přiznání za rok 2009

Home | Mapa stránek | O nás | Kontakty | Volná místa | Ochrana osobních údajů

Náš tým | Obchodní podmínky | Pravidla používání portálu Peníze.cz | Provozovatel | Reklama na Peníze.cz | RSS

Všechny materiály © 2000 - 2010 Peníze.CZ a dodavatelé (ČTK).Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost peníze.cz, a. s.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.