RPSN - kolik stojí úvěr
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
07.01.2010 08:44, MoB
Hodnocení: 0
08.01.2010 16:04, V.Mlich
Hodnocení: 0
22.02.2010 03:32, Falkon Nightsdale
Když jsem však jednou přijel na víkend domů, našel jsem dopis, v němž mne banka vyzývala k úhradě dlužných asi 3 korun... Nechápal jsem... Po víkendu přišly další 2 dopisy: V jednom mi banka oznamovala, že mi zpoplatnila studentské konto... Druhý byl výpisem, z něhož bylo patrné, že mi z účtu strhli 50 korun za vedení účtu a tím mne poslali do mínusu...
Prostě nejdřív schrábli prachy a až pak se mi to uráčili oznámit...
Při první příležitosti jsem letěl do banky a chtěl účet zrušit...
Nelze - nejdříve MĚSÍC po odezdání karty - což vycházelo někam doprostřed Vánoc, takže ke zrušení došlo až v novém roce..
Celkově mne tedy tento "trik" ČSOB přišel cca na pětistovku jak na přímých platbách, tak na vícenákladech spojených s cestou na pobočku..
Pár dní před zrušením účtu u ČSOB jsem zašel do mBank a založil si účty tam - bez poplatků za vedení účtu, mnohem komfortnějším on-line account managementem a i lepší kartou (čipová, od ČSOB jsem měl jen magnetickou), ke které si mohu po libosti měnit PIN dle své volby (v ČSOB je PIN určen bankou a při zapomenutí je vystavení nového PINu zpoplatněno, tuším 300 czk).
Hodnocení: +3