Životní minimum
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
21.10.2009 01:12, Procházka
Co se týká Eura je jasné, že někomu vyhovuje, hlavně těm silným ekonomikám jako např. Německo, ale může být zhoubné pro Řecko, Itálii a další. I když kdo nás nutí přijmout Euro-např. Švédsko i Dánsko užívají koruny a co se děje, že?
Prostě krize byly, jsou a budou...s tím nikdo nic nenadělá. Většina lidí to odnese a pár šmejdů na tom vydělá-prostě jako vždycky!!!
Hodnocení: +1
21.10.2009 08:36, Jahoda František
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu
21.10.2009 08:52, Lamák
já bych chtěl vědět !!!!! jak se to BUDE !! ŘEŠIT !!! protože zatím vidím jen větší a větší dluhy a nikde žádné řešení.
Jsem zvědav kolik pitomců si nakoupí ty vládní papírky co se ta česká vláda bude snažit nacpat veřejnosti.
Hodnocení: +2
21.10.2009 09:43, Pavel
Hodnocení: 0
21.10.2009 11:04, Olda
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jahoda František 21.10.2009 08:36)
21.10.2009 15:58, mila
Minulá léta nám naši politici věšeli na nos, že se máme, že se nám o tom nesnilo, všechno u nás jede jako nikdy - no a státní rozpočty?? - deficity rozpočtu, jestli se zhruba pamatuji, někde kolem 70 miliard Kč ročně. Za to by si naši politici a to bez výjimky stran zasloužili nakopat p..el. A když dnes přijde nejmenovaná strana v tomhle srabu chce ještě rozdávat - to bych musel být blázem, abych jí volil. A když vidím prebendy našich politiků (platy, náhrady, luxusní limusiny, zahraniční cesty a plnou hubu slibů voličům???) - mám chuť přestat platit daně, protože mám pocit, že z každé 100 koruny, kterou zaplatím, si 30 Kč užijí naši volení představitelé, 50 sežere státní úřednický aparát no a 30 Kč se konečně použije na chod státu a pro lidi. Že to nesedí - to máte pravdu, už tím jsem vytvořil dvacetikorunový dluh. Neboli jak bylo krásně řečeno v nedávném vtipu, kdy politik hovoří k občanům : Čekají nás krušné časy, budete si muset utáhnout opasky.
21.10.2009 19:18, Stanislav
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Lamák 21.10.2009 08:52)