Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Šest rad jak přežít exekuci nejlevněji a bez potíží

Šest rad jak přežít exekuci nejlevněji a bez potíží
S rostoucí nezaměstnaností mohou nyní do dluhů spadnout i lidé, kteří dosud neměli žádné finanční potíže. Přinášíme šest rad jak si počínat v případě, že je na dlužníka uvalena exekuce.
Eva Sovová, rubrika: Jak na to, 14.10.2009, 24 komentářů
Tisknout

10.06.2011 22:06, paní NIKDO ODE DNEŠKA NULA

Zdravím Vás uctivě všechny, četla jsem zde příspěvky a můžu jen tiše souhlasit, exekuce je novodobý exorcismus a je třeba zajít si na přednášku p.Andrease Clause a tam se dozvíte vše o financích a pokud jste aspoň trochu vnímavý, pochopíte, že proti tomu se nedá bojovat vůbec nijak, protože jak říká ON, peníze jsou zákon. A je zde jediná rada, být na systému co nejméně závislý. K životu potřebujeme opravdu méně než si myslíme nebo respektive nás masíruje systém, abychom na něm byli co nejvíc závislí, proto se vyserte s prominutím na reklamy a televizi i na média, obraťte se do sebe a řekněte si co vlastně v životě potřebujete? Já myslím, že jsme to pochopili konec konců všichni ve jménu exekuce. Já to podstupuji příští týden, už je to neudržitelné, sere mě to, ale na druhou stranu si říkám, že život jde dál a mám velký dar, že se o mě rodina v rámci možností postará, abych se mohla zase postavit na nohy. Věřte, že seru na vyžírky, kteří nás manipulují: kup si, půjč si, založ si konto, vezmi si výhodnou půjčku,...............nepotřeb uji,nepotřebuji ani běžný účet, ani drahý telefon, ani drahé jídlo, kosmetiku, bydlení, auto, nepotřebuji od těch zmrdů vůbec nic a víte jak to celé dopadne? S exekutorů budou za chvíli realitky a 90% lidí skončí na pracáku a na sociálce a na ulici a koho to nakonec bude stát nejvíc? No přece stát. A kdo si bude kupovat ty zabavené domy a majetek? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm,to je otázka.Skoro to připomíná rok 1948, ale trochu jinak pojaté. Když by jste měli nějakou urgentní potřebu se podělit se mnou o své životní útrapy, tak pište ......mám velké zkušenosti.........držte se:o) Jinak já jsem se do sraček dostala kvůli manželovým dluhům z podnikání. Není nad svazek manželský. Jo a všechny finanční krize jsou smyšlený, fakt běžte na toho Andrease, uleví se vám. I nezaměstnanost je manipulovatelná. Vedou to ti nahoře, chtějí vymítit střední třídu a udělat jen dvě třídy: chudý a bohatí

12.06.2011 12:52, tomáš

Moje kamarádka mě půjčila 500000.-Kč na stavbu domu.Firma, která mi dům stavěla, zkrachovala, takže nemám ani dům ani peníze. Na stavební firmu je podáno několik desítek žalob, dluží přes 100 milionů a paní jednatelka se směje. Kamarádka, která mi půjčila s tím, že to vrátím až budu mít a k soudu mě dávat nebude, mě k soudu dala a mám na sebe uvalenou exekuci. Protože nejsem schopen vlastními prostředky tuto situaci vyřešit a půjčovat si nebudu, jsem odsouzen k doživotnímu problému.Přestože jsem celí život vše řádně platil, nedělal podvody a pod. nemůžu si nic pořídit a pokud budu zaměstnán, tak až do důchodu budu dostávat pouze životní minimum. Chci tím jenom říci, že do spárů exekutora se můžete dostat i jako slušný člověk a ne chronický neplatič. To to máme v naší republice pěkně zařízené, co ?

22.09.2011 22:53

No do dluhů se člověk dostane raz dva. Já například jsem šťastně rozvedený už 10 let a nedávno mi přišel papír ze soudu. Moje manželka chce více na alimentech. Soud proběhl a já mám nejenom platit více, copak o to, ale mám zaplatit a doplatit i zvýšenou částku spětně o 4 roky. 3 roky zpětně od podání, to znamená 4 roky, protože 1 rok trvalo soudu mi to oznámit, že manželka žádá navýšení. Nu a jste hned v dluzích ani o tom nevíte. Je to standartní postup. Rozvedení pozor bděte!!!

21.10.2011 18:44, Milena

Díky manželovi jsem se dostala do podobných sraček, ale už jsem si to v hlavě vyřešila. Až bude nejhůře, skončím to. Děti jsou dospělé, a když odmítnou dědictví, nemusí platit ty dluhy, mimochodem, nikdy jsem nikomu nic nedlužila.

31.10.2011 14:37, Jan Struk

Dobrý den,
obvodní soud vydal dne 31.01.2000 platební rozkaz na 1376 Kč, což je pokuta u dopravního podniku + poplatek za právního zástupce poškozené strany.
Více než po 10 letech(21.10.2011)mi přišlo rozhodnutí o exekuci.
Prosím má cenu se odvolávat, mám za to, že celý problém podléhá 10 leté promlčecí lhůtě.
Předem děkuji.

19.01.2012 00:51, gabriel.pleska

01.04.2012 23:24, samotar

Souhlasím taky mě podvel jeden frajer o 700tis. a já ted nemám ani co žrát jeikož mi vše vzali.
a to ještě není konec.
ale co kdo bude kupovat ty drahé věci a domy na hypotéky když budeme mít exekuce v celém česku.nakonec už aby to bylo ať se stát z toho podělá když bude platit peníze exekutorům za nás:-)

Zobrazit komentovanou zprávu (paní NIKDO ODE DNEŠKA NULA 10.06.2011 22:06)

25.05.2012 11:35, Josef

Mnohé informace v článku napsané nejsou přesné, doba pokročila a zisky exekutorů poněkud poklesly... Už vůbec není pravda, že vstřícné konání vůči exekutorovi je rozumné... Doporučuji nastudovat si exekuční řád a o.s.ř, poradit se o svých právech s někým kompetentním, používat selský rozum a nebát se, to jsou rady pro lidi postižené exekucí naprosto nesmyslně a zbytečně...

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Milan Jančík
politik a podnikatel

Leszek Wronka
hudebník a podnikatel

Milan Jančík
ÚSPĚŠNOST
29,02 %

z 1 220 duelů
Leszek Wronka
ÚSPĚŠNOST
54,05 %

z 1 223 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

Začínáme podnikat, MaComix, žárovky, energie, energetický regulační úřad, penzijní fondy, dodavatelé elektřiny, spotřeba elektřiny, renta, podílové fondy
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.