Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Měly by se zrušit poplatky za televizi a rozhlas?

Měly by se zrušit poplatky za televizi a rozhlas?
Poplatky, resp. daň za televizi a rozhlas musí platit všichni, kdo mají doma elektřinu a neřeknou, že nemají televizi či rádio. V Senátu se opět objevil návrh na jejich zrušení. Měly by se tyto poplatky zrušit? Napište, co si o tom myslíte.

21.10.2009 04:30, Anna Hajnárová

Bylo by to rozumné.

26.10.2009 14:16, novák josef

Nechci platit za něco co nepotřebuji a přijímač jsem si už zaplatil, tak jaké mají právo si nechat platit za nic co lidé nechtějí? To je svobodná vůle občana této republiky, něco jako dálníční poplatky před 8 lety. Fuj

05.11.2009 15:32, jirka

souhlasim aby se neplatily zadne poplatky ani ve zdravotnictvi

14.11.2009 11:09

Poplatky rozhodně zrušit, starší důchodci, kteří žijí osamoceně na to doplácejí.

07.04.2010 17:22, Matous

Chybí základní definice co je a co není veřejná služba. Pak je možné vybrat na základě definovaných kritérií organizaci, která veřejnou službu zajistí. Není žádný logický ani ekonomický důvod mít pro tento účel dvě státní organizace. Jediný důvod je politický.

23.03.2011 15:14, JAA

zrušit - nejnovějí, Digitalizací TV musíte začít platit i poplatky za rozhlas, přestože jste se bez jěn 30let pohodlně obešli. jen proto že . buď neumí setoboxy nastavit jen na tv signál, nebo je to domluva - a vydírání aby lidi platili i to co nechtějíé.... kam to asi spějeme....

20.06.2011 20:21, stanina49

tak to pletete hrušky s jablkama :-)))

Zobrazit komentovanou zprávu (jirka 05.11.2009 15:32)

10.08.2011 13:42, Adolf Kohlschűtter

Poplatky zrušit, neboť v dnešní době je to anachronismus. Chápal jsem je v začátcích vysílání, kdy bylo velmi důležité dostat informace co nejrychleji k lidem, ale dnes? Kdy si mohu vybrat ze stovek a tisíců různých informačních kanálů? A ať se ČT a ČR netváří jako nezávislá media, to už hodně dlouho nejsou.

24.08.2011 00:33, Patrik

Každy měsic platime čt+čro 180 kč poplatek
česka televize a český rozhlas zaplati měsiční poplatek necelych 1 895 898 600 kčtoto je za měsic
a toje za rok 22 750 783 200

31.01.2012 13:48, Marie Plesnivá

Koncesionářské poplatky by měl platit pouze ten, kdo přijímá signál této televize. Mám čt ráda a ráda za ni zaplatím. Již třetí týden není z vysílače Klínovec signál, tedy nemám čt. Údajně proto, že byl,,snížen" signál, protože zasahuje i do Německa.My ale také tady na hranici s Německem jsme schopni německou televizi sledovat -bez poplatku! -proč tedy nemůžeme , pokud nemáme satelit, sledovat i televizi českou ? Donedávna (ještě před 3 týdny) to možné bylo.

02.02.2012 12:51, Zdeněk

Slovenský prezident Ivan Gašparovič ve středu podepsal úpravu zákona o rozhlasovém a televizním vysílání. Znamená to, že od počátku roku 2013 nebudou Slováci platit koncesionářské poplatky, informuje agentura SITA.

Slovenský veřejný rozhlas a televize budou financovány jen ze státního rozpočtu.

Na fungování médií půjde podle návrhu slovenského ministerstva kultury 0,142 procenta HDP z předchozího kalendářního roku.

21.03.2012 16:58, Vláda

Poplatky by se měly zrušit.Stačí,že platíme vysoké daně.Socialně slabí občané(nemyslím cikany),ti co berou socialní dávky a důchodci by to platit vůbec neměli.
A navíc někdo by v tom měl udělat pořádek.-Mám kvalitní radiopříjímač a díky tomu,že témeř všechny radia mají přidělenou v každém kraji svoji frekvenci a nikdo si neuvědomuje,že na jiném konci Česka vysílá jiné radio na stejné frekvenci jako to regionalní,tak že se mi navzájem ruší a zároven se mi poškozuje přijímač.Už jenom z tohoto důvodu poplatky neplatit!!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jiří Rusnok
exministr a ekonom

Karel Schwarzenberg
politik

Jiří Rusnok
ÚSPĚŠNOST
54,60 %

z 1 423 duelů
Karel Schwarzenberg
ÚSPĚŠNOST
32,90 %

z 1 532 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.