Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Dobře a levně pojistit dítě je umění

Dobře a levně pojistit dítě je umění
Pojistit dítě pro případ vážných trvalých úrazů není v Česku snadné. Pojišťovny prodávají raději dražší životní pojistky než levnější a smysluplnější úrazové pojistky. Jak vyplynulo z našeho testu, v úrazových pojistkách dětí se někteří prodejci moc nevyznají.
Věra Tůmová, rubrika: Jak na to, 30.09.2009, 20 komentářů
Tisknout

23.02.2011 21:34, Martin

Mezi nejlepší může patřit i když bude na desátém místě... Rozptyl
"patří-mezi-nejlepší" je DOST široký pojem. Nehledě na to, že já osobně znám asi 4 lepší konkurenční nabídky, ale samozřejmě vždy záleží na preferencích toho či onoho člověka. Máte nějáké objektivní porovnání s těmi ostatními pojišťovnami pro toto tvrzení?

Zobrazit komentovanou zprávu (vagnerka 30.12.2009 18:21)

27.06.2011 19:21, anonym

Pokud se vám tam spoří, tak nemáte čistou úrazovku. Z té pětistovky je pojištění nejspíše ta sto korun, dvě stě náklady a teprve poslední dvě stovky jdou na spoření.

Článek je skvělý, i po těch dvou letech.

Zobrazit komentovanou zprávu (Hanjimka 24.04.2010 18:15)

09.08.2011 16:29, Víťa

Děkuji za článek, pouze jsem se ujistil že úrazovou pojistku, kterou jsem v 05/2009 uzavřel u ČP pro dceru nyní v 08/2011 uzavřu i pro syna a udělám dobře :-)
Plánuji ÚP + hospitalizaci v nemocnici + trvalé následky a při pojistné částce 1 000 000 to v roce 2009 bylo 3050Kč/rok, tak uvidím jak to bude vycházet nyní.
Spoření zatím ještě pořád řeším přes stavebko do té chvíle, dokud nenaleznu jiný lepší produkt se zaručeným výnosem. Kombinace ÚP se SPOŘENÍM se mi nezdá dostatečně zajímavé.

26.08.2011 14:03, Eliška

Dobrý den všem a hlavně panu Tomášovi,který píše o neinformovanosti personálu v call centrech-bohužel má pravdu,oni totiž nemohou znát vše o nabízených produktech,pouze Vám poskytnou základní informace a jejich úkolem je dát Vám kontakt na pobočku nebo finančního poradce.Já jsem poradcem u Allianz pojišťovny již od roku 1993 kdy tato pojišťovna vstoupila do ČR a NIKDY jsem neměla nespokojené klienty.VŽDY vše s klientem probereme u něho doma nebo u mne v kanceláři.
S pozdravem Eliška

26.08.2011 14:41, Abrhámová

Hezký den.Pan Tomáš je jistě znalec produktů Rytmus a Proživot.
Takže Vám dám příklad:klien šlápl špatně na kámen a zlomil si kůstku v kotníku.Po návštěvě lékaře odcházel a měl sádru na noze.Zatím celkem banální úraz?ŽE?Nyní by pojišťovna klientovi plnila dobu léčení 35dní*500kč na co byl klient pojištěn tj.17 500kč.Co následovalo?přidali se komplikace TROMBOZA!!!Zůstal 3dny v nemocnici a potom si ještě musel píchat 2měsíce heparin do břicha a následně další 2měsíce jedl léky na ředění krve.Po celou dobu léčení NEMĚL NESCHOPENKU!!!Všichni jistě víte,že máme PROGRESIVNÍ PLNĚNÍ.Léčba 171dní- 125 000kč.ahojky Abrhámová

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jan Kočka
podnikatel

Tomáš Čupr
podnikatel

Jan Kočka
ÚSPĚŠNOST
41,26 %

z 1 219 duelů
Tomáš Čupr
ÚSPĚŠNOST
54,19 %

z 1 325 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

lidské zdroje, elektřina, žárovky, energie, energetický regulační úřad, tarif, Začínáme podnikat, média, penzijní fondy, cenový kalkulátor
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.