O kolik je dražší vaření v hrnci, jehož dno je menší než plotýnka?
Při vaření na sporáku, troubě či varné desce lze dodržováním správných zásad uspořit za energii poměrně hodně korun. Víte, o kolik se prodraží vaření, je-li průměr dna hrnce o 3 centimetry menší než průměr plotýnky? Tipněte si a dozvíte se víc.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)
24. 4. 2019 21:42 | Šárka
14. 9. 2009 17:38 | S
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
11. 9. 2009 8:22 | Lukáš
U ostatních typů ohřevu je ohřívána vždy nějaká topná spirála a u klasických plotýnek ještě plocha plotýnky a až teprve následně se ohřívá dno hrnce a tam je ta ztráta při použití menších hrnců.
10. 9. 2009 19:47