Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

09.03.2012 18:51, DXDJ

Tento příspěvek byl napsán 26.6.2011!!!!! a nakopírován sem z dis. ST.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 08.03.2012 21:50)

16.03.2012 01:01

Tak proč sem píšeš starý příspěvky a ještě k tomu ze ST?

Zobrazit komentovanou zprávu (DXDJ 09.03.2012 18:51)

16.03.2012 14:34, DXDJ

Přečti si pár příspěvků zpět.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 16.03.2012 01:01)

22.03.2012 19:57

DXDJ,držíš nebo prodáváš. Poslední dobou mám pocit,že Česílko měl pravdu.

26.03.2012 20:01, DXDJ

Ahoj, stále držím. Signálů pro prodej přibývá, ale ještě neukazují velký propad TS. Situaci nepodceňuji, až přijde silný prodejní signál, okamžitě mizím z pozic.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 22.03.2012 19:57)

26.03.2012 21:33, Vodník Česílko

Dnes jsem na webu Patrie našel zajímavý článek
http://www.patria.cz /zpravodajstvi/2034848/cil-zam eren.html

"Reakce finančních trhů na postupně se zvyšující problémy a tenze se dá obvykle shrnout do následujícího: nic se neděje, ono se to nějak vyřeší, nic se neděje ... PANIKA! Tento mustr je dobré mít na mysli, pokud hodnotíme relativní optimismus, který již několik měsíců panuje na trzích rizikových aktiv."

Já jsem prostě neměl chuť čekat, až se zase burzy zmocní panika, a raději jsem se spokojil se ziskem 10 procent. Kdybych ještě čekal, možná bych si odnesl 2-3 procenta navíc, ale ty obrečím a raději se klidně vyspím...

28.03.2012 00:42

Citace - Vodník Česílko / 26.03.2012 21:33

Dnes jsem na webu Patrie našel zajímavý článek
http://www.patria.cz /zpravodajstvi/2034848/cil-zam eren.html

"Reakce finančních trhů na postupně se zvyšující problémy a tenze se dá obvykle shrnout do následujícího: nic se neděje, ono se to nějak vyřeší, nic se neděje ... PANIKA! Tento mustr je dobré mít na mysli, pokud hodnotíme relativní optimismus, který již několik měsíců panuje na trzích rizikových aktiv."

Já jsem prostě neměl chuť čekat, až se zase burzy zmocní panika, a raději jsem se spokojil se ziskem 10 procent. Kdybych ještě čekal, možná bych si odnesl 2-3 procenta navíc, ale ty obrečím a raději se klidně vyspím...

si myslim

Zobrazit komentovanou zprávu (Vodník Česílko 26.03.2012 21:33)

27.04.2012 12:55

ZRUŠENO!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Meda Mládková
sběratelka umění a podnikatelka

Petr Fejk
manažer

Meda Mládková
ÚSPĚŠNOST
56,59 %

z 1 594 duelů
Petr Fejk
ÚSPĚŠNOST
55,25 %

z 1 314 duelů

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.